anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: anksioznost posle virusa!!!

Post od majja »

dr ivica napisao:Ovo je jace od mene :D :D :D :D

STA ZAKLJUCUJEMO?

UKUNUTI OBAVEZNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE, VRATITI PARE LJUDIMA I NEKA SE LECE GDE HOCE, KO LJUDI!
Slažem se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

astrica.lukic napisao: Koji mi je ...uspevala sam da se snadjem u manje vise, svakoj situaciji, super funkcionisem...ali kada u trenu izgubim neku sigurnost..ja se gubim...bar sam shvatila da ta ankcioznost, definitivno, bar u mom slucaju, ima neke veze sa tim nekim filingom zastite i sigurnosti..i ako u trenu ostanem bez ta dva osecaja..krece panika...
Eto, nadam se da nisam dosadna, samo sam zelela da podelim jos jedno..hmm..iskustvo sa vama..
Pozdrav!
Nisi dosadna i drago mi je što je svve prošlo ok na moru, izuzev ovog dela koji sam citirala, a moram da dodam da se identično i ja osećam tako!! Kada sam kod nekoga ili kada je neko kod mene, ja savršeno normalno funkcionišem. Dese mi se i tada ispadi ali jako retko i brže prodju, a kad sam sama, tu nastaje katastrofa!!!

Prosto ne mogu da verujem da na mene baš tako loše deluje pojam "biti sam" i da me to baš u toj meri onesposobljava. :roll:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Super , za astricu sto si se lepo provela , zato i jeste more da se covek po mogucnosti odmori maksimalno!

Majjo , ja mislim da se i to moze prevazici, mislim ta samoca sto ti smeta i reagujes na nju. Prvi korak si vec ucinila , a to je da si registrovala da reagujes kad si sama.

Ja sam se oslobodila tog straha samoce , upravo kad sam dosla ovde , jer nije bilo druga mogucnost osim da reagujem kad sam sama ili da prevazilazim sa malim koracima tu samocu, zabavljajuci sebe kako mi najvise odgovara .

Pozdrav za sve i lepe zelje za dugooo toplo leto!
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

zola29 napisao: Majjo , ja mislim da se i to moze prevazici, mislim ta samoca sto ti smeta i reagujes na nju. Prvi korak si vec ucinila , a to je da si registrovala da reagujes kad si sama.

Ja sam se oslobodila tog straha samoce , upravo kad sam dosla ovde , jer nije bilo druga mogucnost osim da reagujem kad sam sama ili da prevazilazim sa malim koracima tu samocu, zabavljajuci sebe kako mi najvise odgovara .
Oh daaa.....i onda kad sam našla šta mi najviše odgovara, ne silazim sa neta 24/7!! :lol: :lol: :lol:

Nego, moram da vam se pohvalim, kupila sam danas onu knjigu od dr Ivice, počela sam da je čitam (inače, može se pročitati u dahu) i fenomenalna je, čak sam se i smejala na foru za nas paničare: nacrtan nadgrobni spomenik na kom piše: ZNAO SAM DA NIJE NA NERVNOJ BAZI!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dr Ivice, svaka Vam čast,javljam se kad pročitam sve!!

Pozdrav svima i javljajte se, pišite kako ste! :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

majjo, ti me nasmeja sa odgovorom, ali ne vidim ja da je to problem ponekad i na netu biti 24/7 :lol: !!!

Ja sam isto procitala knjigu od Dr. Ivice i to prvi put u jednom dahu , pa jos jednom na tanane. Meni je drago sto je od naseg doktora i sto je sa laganom tehnikom i humorom napisana, a sigurno ce pomoci mnogima kao i meni samoj iako sam ih procitala bezbroj na engleskom ova je prva na nasem jeziku i znaci mi mnogo.

Dr. Ivica je sa njegovom humanoscu omogucijo svima ko je zainteresovan da mozemo procitati knjigu i nista drugo do Veliko hvala za takvu humanost i vredan poklon za sve nas!!!!

Svima pozdrav !
Za drugarstvo i druzenje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hvala na lepim recima, meni su pacijenti i poznanici kao sto ste vi inspiracija. Zao mi je sto je u ovoj knjizici osttala gomila gresaka koje sam napravio prilikom kucanja, razlog je u tome sto lektor/korektor ocigledno nije (verovatno) ni pogledao knjigu, a meni nije dostavljena pred stampu da urgiram. U svakom slucaju, nadam se da ce knjizica biti od pomoci, makar kao uteha i mali dzepni izvor smirenja.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Doktore mogu li je dobiti i ja?
Ako vam nije problem!
Zole veliki pozdrav!
Majo nisam te dugo cula,sreco moja puno te ljubim i pozdravljam!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

ontario, samo mi se javite na email, u povratnoj poruci ću vam poslati PDF verziju knjige.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

doktore, smem li i ja da se javim ? Slika
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Svi, slobodno!
Pozdrav!
astrica.lukic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 14, 2010 3:12 pm

Post od astrica.lukic »

Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju... :)

Nego, moram da vam se pohvalim, kupila sam danas onu knjigu od dr Ivice, počela sam da je čitam (inače, može se pročitati u dahu) i fenomenalna je, čak sam se i smejala na foru za nas paničare: nacrtan nadgrobni spomenik na kom piše: ZNAO SAM DA NIJE NA NERVNOJ BAZI!!!
astrica.lukic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 14, 2010 3:12 pm

Post od astrica.lukic »

astrica.lukic napisao:Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju... :)

Hmmm..malo kasnim, upravo sam procitala sta je napisao dr.Ivica..tako je to sa nama rodjenima u decembru..ceo zivot kasnimo ..za necim :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

zola29 napisao:majjo, ti me nasmeja sa odgovorom, ali ne vidim ja da je to problem ponekad i na netu biti 24/7 :lol: !!!

Ja sam isto procitala knjigu od Dr. Ivice i to prvi put u jednom dahu , pa jos jednom na tanane. Meni je drago sto je od naseg doktora i sto je sa laganom tehnikom i humorom napisana, a sigurno ce pomoci mnogima kao i meni samoj iako sam ih procitala bezbroj na engleskom ova je prva na nasem jeziku i znaci mi mnogo.

Dr. Ivica je sa njegovom humanoscu omogucijo svima ko je zainteresovan da mozemo procitati knjigu i nista drugo do Veliko hvala za takvu humanost i vredan poklon za sve nas!!!!

Svima pozdrav !
Jedno je ponekad, a nešto sasvim drugo uvek! :lol: :lol:

Sjajna je knjiga, dr Ivice, slovne greške su najmanji problem. :D
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

astrica.lukic napisao:Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju... :)

Pa to je ta knjiga o kojoj si pisala u ovom postu. :wink:
nemo87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 22, 2010 4:26 pm

Post od nemo87 »

pozdrav svima , imam 23 godine i nisam siguran kako da znam da li je ovo anksioznost ili nesto drugo, posto sam bio kod psihijatra i rekli su mi da imam anksioznost i da pijem ksalol.
Naime:
kad legnem uvece osetim lupanje srca i kao da mi cela leva strana lupa i to mi dodatno iziziva nervozu , i kad taman da utonem u san osetim kao da me je neko naglo probudio, kao u busu da pokusavam da zaspim , neznam ni sam. u toku dana retko imam takav osecaj nego vise kao neka nervoza u stomaku i ponekad kao da me neko bode iglama po kozi i vrucina odjednom, ali prodje brzo , takodje i osecaj da nemogu da udahnem dovoljno nekad, nisam malaksao, cak naprotiv , hiperaktivan ponekad. sve se pogorsava uvece, pre sam voleo da spavam a sad je ksalol i molim boga da brzo zaspim i da nemoram da ustajem nocu.
Pritisak je dobar a puls malo brzi , oko 80-90 u proseku . (sta mislite da li bi puls bio nizi da sam fizicki aktivniji ???)

-sta vi mislite o ovome , neki pominju koksaki virus , ali nemam malaksalost i temperaturu , doduse brzo se umorim jer bas i nisam aktivan.

Hvala puno
Odgovori