Slažem se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dr ivica napisao:Ovo je jace od mene![]()
![]()
![]()
![]()
STA ZAKLJUCUJEMO?
UKUNUTI OBAVEZNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE, VRATITI PARE LJUDIMA I NEKA SE LECE GDE HOCE, KO LJUDI!
anksioznost posle virusa!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: anksioznost posle virusa!!!
-
- Stalni član
Nisi dosadna i drago mi je što je svve prošlo ok na moru, izuzev ovog dela koji sam citirala, a moram da dodam da se identično i ja osećam tako!! Kada sam kod nekoga ili kada je neko kod mene, ja savršeno normalno funkcionišem. Dese mi se i tada ispadi ali jako retko i brže prodju, a kad sam sama, tu nastaje katastrofa!!!astrica.lukic napisao: Koji mi je ...uspevala sam da se snadjem u manje vise, svakoj situaciji, super funkcionisem...ali kada u trenu izgubim neku sigurnost..ja se gubim...bar sam shvatila da ta ankcioznost, definitivno, bar u mom slucaju, ima neke veze sa tim nekim filingom zastite i sigurnosti..i ako u trenu ostanem bez ta dva osecaja..krece panika...
Eto, nadam se da nisam dosadna, samo sam zelela da podelim jos jedno..hmm..iskustvo sa vama..
Pozdrav!
Prosto ne mogu da verujem da na mene baš tako loše deluje pojam "biti sam" i da me to baš u toj meri onesposobljava.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Super , za astricu sto si se lepo provela , zato i jeste more da se covek po mogucnosti odmori maksimalno!
Majjo , ja mislim da se i to moze prevazici, mislim ta samoca sto ti smeta i reagujes na nju. Prvi korak si vec ucinila , a to je da si registrovala da reagujes kad si sama.
Ja sam se oslobodila tog straha samoce , upravo kad sam dosla ovde , jer nije bilo druga mogucnost osim da reagujem kad sam sama ili da prevazilazim sa malim koracima tu samocu, zabavljajuci sebe kako mi najvise odgovara .
Pozdrav za sve i lepe zelje za dugooo toplo leto!
Majjo , ja mislim da se i to moze prevazici, mislim ta samoca sto ti smeta i reagujes na nju. Prvi korak si vec ucinila , a to je da si registrovala da reagujes kad si sama.
Ja sam se oslobodila tog straha samoce , upravo kad sam dosla ovde , jer nije bilo druga mogucnost osim da reagujem kad sam sama ili da prevazilazim sa malim koracima tu samocu, zabavljajuci sebe kako mi najvise odgovara .
Pozdrav za sve i lepe zelje za dugooo toplo leto!
Za drugarstvo i druzenje!!!
-
- Stalni član
Oh daaa.....i onda kad sam našla šta mi najviše odgovara, ne silazim sa neta 24/7!!zola29 napisao: Majjo , ja mislim da se i to moze prevazici, mislim ta samoca sto ti smeta i reagujes na nju. Prvi korak si vec ucinila , a to je da si registrovala da reagujes kad si sama.

Nego, moram da vam se pohvalim, kupila sam danas onu knjigu od dr Ivice, počela sam da je čitam (inače, može se pročitati u dahu) i fenomenalna je, čak sam se i smejala na foru za nas paničare: nacrtan nadgrobni spomenik na kom piše: ZNAO SAM DA NIJE NA NERVNOJ BAZI!!!

Dr Ivice, svaka Vam čast,javljam se kad pročitam sve!!
Pozdrav svima i javljajte se, pišite kako ste!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
majjo, ti me nasmeja sa odgovorom, ali ne vidim ja da je to problem ponekad i na netu biti 24/7
!!!
Ja sam isto procitala knjigu od Dr. Ivice i to prvi put u jednom dahu , pa jos jednom na tanane. Meni je drago sto je od naseg doktora i sto je sa laganom tehnikom i humorom napisana, a sigurno ce pomoci mnogima kao i meni samoj iako sam ih procitala bezbroj na engleskom ova je prva na nasem jeziku i znaci mi mnogo.
Dr. Ivica je sa njegovom humanoscu omogucijo svima ko je zainteresovan da mozemo procitati knjigu i nista drugo do Veliko hvala za takvu humanost i vredan poklon za sve nas!!!!
Svima pozdrav !

Ja sam isto procitala knjigu od Dr. Ivice i to prvi put u jednom dahu , pa jos jednom na tanane. Meni je drago sto je od naseg doktora i sto je sa laganom tehnikom i humorom napisana, a sigurno ce pomoci mnogima kao i meni samoj iako sam ih procitala bezbroj na engleskom ova je prva na nasem jeziku i znaci mi mnogo.
Dr. Ivica je sa njegovom humanoscu omogucijo svima ko je zainteresovan da mozemo procitati knjigu i nista drugo do Veliko hvala za takvu humanost i vredan poklon za sve nas!!!!
Svima pozdrav !
Za drugarstvo i druzenje!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Hvala na lepim recima, meni su pacijenti i poznanici kao sto ste vi inspiracija. Zao mi je sto je u ovoj knjizici osttala gomila gresaka koje sam napravio prilikom kucanja, razlog je u tome sto lektor/korektor ocigledno nije (verovatno) ni pogledao knjigu, a meni nije dostavljena pred stampu da urgiram. U svakom slucaju, nadam se da ce knjizica biti od pomoci, makar kao uteha i mali dzepni izvor smirenja.
Sve najbolje!
Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Doktore mogu li je dobiti i ja?
Ako vam nije problem!
Zole veliki pozdrav!
Majo nisam te dugo cula,sreco moja puno te ljubim i pozdravljam!
Ako vam nije problem!
Zole veliki pozdrav!
Majo nisam te dugo cula,sreco moja puno te ljubim i pozdravljam!
-
- Stalni član
- Kontakt:
ontario, samo mi se javite na email, u povratnoj poruci ću vam poslati PDF verziju knjige.
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
-
- Stalni član
- Kontakt:
Svi, slobodno!
Pozdrav!
Pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 14, 2010 3:12 pm
Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju...
Nego, moram da vam se pohvalim, kupila sam danas onu knjigu od dr Ivice, počela sam da je čitam (inače, može se pročitati u dahu) i fenomenalna je, čak sam se i smejala na foru za nas paničare: nacrtan nadgrobni spomenik na kom piše: ZNAO SAM DA NIJE NA NERVNOJ BAZI!!!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 14, 2010 3:12 pm
astrica.lukic napisao:Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju...![]()
Hmmm..malo kasnim, upravo sam procitala sta je napisao dr.Ivica..tako je to sa nama rodjenima u decembru..ceo zivot kasnimo ..za necim

-
- Stalni član
Jedno je ponekad, a nešto sasvim drugo uvek!zola29 napisao:majjo, ti me nasmeja sa odgovorom, ali ne vidim ja da je to problem ponekad i na netu biti 24/7!!!
Svima pozdrav !

Sjajna je knjiga, dr Ivice, slovne greške su najmanji problem.

-
- Stalni član
Pa to je ta knjiga o kojoj si pisala u ovom postu.astrica.lukic napisao:Majo, a koja je to knjiga i gde moze da se kupi..deluje da sam propustila tu informaciju...![]()

pozdrav svima , imam 23 godine i nisam siguran kako da znam da li je ovo anksioznost ili nesto drugo, posto sam bio kod psihijatra i rekli su mi da imam anksioznost i da pijem ksalol.
Naime:
kad legnem uvece osetim lupanje srca i kao da mi cela leva strana lupa i to mi dodatno iziziva nervozu , i kad taman da utonem u san osetim kao da me je neko naglo probudio, kao u busu da pokusavam da zaspim , neznam ni sam. u toku dana retko imam takav osecaj nego vise kao neka nervoza u stomaku i ponekad kao da me neko bode iglama po kozi i vrucina odjednom, ali prodje brzo , takodje i osecaj da nemogu da udahnem dovoljno nekad, nisam malaksao, cak naprotiv , hiperaktivan ponekad. sve se pogorsava uvece, pre sam voleo da spavam a sad je ksalol i molim boga da brzo zaspim i da nemoram da ustajem nocu.
Pritisak je dobar a puls malo brzi , oko 80-90 u proseku . (sta mislite da li bi puls bio nizi da sam fizicki aktivniji ???)
-sta vi mislite o ovome , neki pominju koksaki virus , ali nemam malaksalost i temperaturu , doduse brzo se umorim jer bas i nisam aktivan.
Hvala puno
Naime:
kad legnem uvece osetim lupanje srca i kao da mi cela leva strana lupa i to mi dodatno iziziva nervozu , i kad taman da utonem u san osetim kao da me je neko naglo probudio, kao u busu da pokusavam da zaspim , neznam ni sam. u toku dana retko imam takav osecaj nego vise kao neka nervoza u stomaku i ponekad kao da me neko bode iglama po kozi i vrucina odjednom, ali prodje brzo , takodje i osecaj da nemogu da udahnem dovoljno nekad, nisam malaksao, cak naprotiv , hiperaktivan ponekad. sve se pogorsava uvece, pre sam voleo da spavam a sad je ksalol i molim boga da brzo zaspim i da nemoram da ustajem nocu.
Pritisak je dobar a puls malo brzi , oko 80-90 u proseku . (sta mislite da li bi puls bio nizi da sam fizicki aktivniji ???)
-sta vi mislite o ovome , neki pominju koksaki virus , ali nemam malaksalost i temperaturu , doduse brzo se umorim jer bas i nisam aktivan.
Hvala puno