OK, ako je Grcka skupa, evo alternativni predlog: soba dvokrevetna na Zlatiboru sa pomocnim dvosedom (znaci, cetvoro mogu tu da spavaju) u hotelu usred grada, kod parkinga i hotela MONA samo 2.800 dinara za noc (to je 700 dinara za noc po osobi). Soba je 'studio", ima svoju mini-kuhinju, zasebno kupatilo. Namerno necu da kazem koja je to ugostiteljska kuca, da ne bude da ih reklamiram, a trebalo bi, ja sam isao sa suprugom i decom pre 3 nedelje. Pakujte se i na Zlatibor, ima jezero za kupanke, planina za setanje, suma za uzivanje, restorani i muzika uvece za provod. Eto, jeftinija varijanta!
Varijanta br. 2. Karata avionska prko WizzAir low-cost kompanije iz temisvara do rima za mene i suprugu UKUPNO U OBA SMERA (!!!) kostala je SAMO 100 eura. otisli smo autom do Temisvara (jedva 150KM od BG, preko Vrsca), parkirali na aerodromskom parkingu, seli na avion i za dva sata eto nas u Rimu. Hostel - 50 evra za noc ukupno za oboje. 3 noci 150 evra, avionska karta 100 evra, sitni troskovi sa strane - 300 evra za 4 dana u Rimu preko Temisvara, avionom! To je 15.000 dinara po osobi. Znam da veliki deo srbije to ne moze da priusti sebi, ali mnogi i mogu. To je ono sto zovem "duhovnom dekontaminacijom". Take a break! Promena okoline i aktivnosti.
Razmislite o ovome.
Uostalom, evo 3. varijanta, najjeftinija, pa ko zivi, pricace: ide sabor u Guči!!!!

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.