anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Re: anksioznost posle virusa!!!

Post od dakon »

Samo da vas pozdravim sve dugo nisam svracao, imate mahanje od dakona :D :D :D :D :D :D

Inace stanje kod mene standardno ni tamo ni vamo problemi isti da ih neponavljam itd itd................... :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Dakone , pozdrav i tebi , kao i svima na forumu!

Ja se isto nisam skoro javljala, inace najnovije kod mene je :deset dana na antibioticima zbog jake prehlade kako Dr kaze. Uz to idem i na posao pa se osecam dosta iscrpljeno i umorno. Jedino sto mogu reci da me ovo leto zaobislo sa ankzioznoscu i aritmijama , nije me tako treslo kao proslog leta :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Bogu hvala pa te zaobisle aritmije i aksioznost super.
Mene nisu slomise me i sad posebno aritmije ali stacu moram se naviknuti da se sazivim sa tim.
Poz..... :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Hvala Dakone, ja isto to kazem, Bogu hvala, a znam da mogu doci uvek nazad, pa opet sve ponovo. Nego sad mnogo vise razumem sve to i nekako primam bez puno straha i panike. Sto se tice anksioznosti, dosta sam radila na sebi uz pomoc jedne divne zene koja je postigla da vec nekoliko godina ide super bez vece anksioznosti. Sta mi je dosta pomoglo je da stalno sebe vracam u -sad i ovde- umesto da mislim sta ce biti sta je bilo i sta moze da bude.... uostalom videla sam (verovatno prvi put ) da sam ja nesvesno vukla da sve bude perfekt (sto sam razumela da to ne ide tako).
Pokusaj da saznas tacno sta je u pitanju da li se vise pojavljuju ako si umoran, uzbudjen , visak stresa i sve sto mozes smanjiti od toga radi na tome koliko god mozes , pa vidi da li ce malo da te zaobidju. Ma sve pokusaj da olaksas sebi , ne smemo se predati, ja to sebi cesto ponavljam da se podsetim.

Pozdrav tebi i svima koji su verovatno zauzeti pa nam se ne javljaju cesce :lol:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Pozdrav i od mene! :D
Bas sam se pitala sta je sa ostalima...

Meni je leto proslo u nezi moga dragog i mojoj velikoj angazovanoscu da opet stane na svoje noge.
Povreda je bila takve prirode da je moje prisutsvo bilo neohodno te sam zajedno sa njim morala ici vise od 2 meseca na rehabilitaciju - znaci, celo leto sam morala da radim sve ono sto ne volim, ukljucujuci i kompetnu nabavku svega i svacega kao i petljanje sa majstorima jer se moralo zavrsiti ono sto je zapoceto pre povrede.

Ipak, snasla sam se odlicno (mozda i jer se nisam nervirala, niti nesto posebno razmisljala vec sam pustila da tece dan-za danom).
Uskoro cemo malo na put.

Jos jedan veliki pozdrav svima saljem,
danka 8)
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Milo mi je da ima zivih :wink:
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Mrs_Parker napisao:Milo mi je da ima zivih :wink:
Mrs_Parker napisao:Milo mi je da ima zivih :wink:
...da, ali se ovaj sajt zaobilazi jer "dosli divlji (i neobrazovani) i oterali pitome".
Tako da ga i ja cesto zaobilazim, ali na staro drustvo mislim i njih pozdravljam,
:wink: 8)
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Poz...drustvu nemam nesto konkretno da kazem standardno me svaki dan srcka zeza ali nevjerovatno skoro nikad u naporu nego u stanju mirovanja gledanja tv itd.....pocinje mi to ici na nerve jer sam probao sve i antiaritmike ali slabe vajde....
Kod mene poceo i snijeg da veje valjda mu je vrijeme neznam vise Miholjdan je danas kraj tvz. Miholjskoga ljeta
Evo slike slaba je ali veje ko lud...
Poz.... :wink: :wink: :wink: :wink:
Slika
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Danka , super , svaka cast na snalazljivosti i sve sto si postigla da uradis sa puno energije i dobre volje. Dopada mi se tvoj optimisticki pogled i energija. Zato ako mozes promeni misljenje o zaobilazenju ovog sajta jer oni koji imaju sta da kazu , pomognu drugima , a da nisu ni svesni koliko, mislim da je to najveca nagrada , pomoci nekom pa da i ne znas da si to uradijo.
Kad mi je najvise trebalo , dosta mi je pomoglo citajuci tvoje odgovore , bilo na kom' sajtu , kao i drugih osoba sa ovog foruma koje ocigledno imaju veeliko srce, da ne nabrajam sve , naravno Dr Ivici sam uvek zahvalna Cenim i zahvaljujem.

Dakone , hvala za zimsku idilu , super izgleda :lol: a sto se tice aritmija u mirnom stanju, da nisi mozda od onih osoba , koje kad su pod stresom prolaze bez aritmija , a kad sednu i kao odmaraju tek tada one kolo vode.
To je meni rekao Dr. da moje aritmije dolaze tek kad se ja malo primirim :wink: rekao je da moje telo tako reauguje na stres . Mozda da pokusas sa maksimalno opustanja , duboko disanje i bilo sta sto te licno opusta.

Ja jos uvek nekako idem bez njih, stim da ovih dana imam previse spoljasnog stresa i po nekoliko puta na dan sebe opominjem da ne primam nista personalno. Stvari su onakve kakve jesu , a dobijaju znacaj kad mi damo nase misljenje o njima , pa mi to do sad nekako pomaze da ih neutralisem koliko mogu.

Pozdrav svima i nadam se da ce i ostalo drustvo naci malo vremena da se javi, posto su i hladniji dani , pa mozda vise vremena u toploj sobi: majja , jasna, minjab i svi ostali.
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

Da li je ovo tema o napadima panike, o anskioznosti posebno
ili vezano sa nekim kardio problemima?
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Definisi kako hoces tara... svi smo u istom sosu. Dobro dosla :D
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

zola, bas si srce, tek sad procitax tvoj text (ne znam kako mi promaknu!) - pusu ti saljem.
A i slika koju nam je dakon poslao je divna iako je brrr .. kad pre dodje zima... vreme neverovatno brzo leti...

tara, pa svaki strah se odrazi i na rad srca, u tome je shtos!
Od svih simptoma anxioznosti uvek je najgore kada srce kuca dugacijim ritmom jer se jedino na to covek tesko da moze da privikne, dok na ostale simtpme, veruj, da moze da se ogugla (i tada se ti simtomi povlace)....

Ali da ne bi tol`ko cekala (pa da ti tako prodju najbolje godine, pa onda u zrelim godinama pokusavas da nadoknadis propusteno, kao ja sada), najbolje je da te leci neko u koga imas poverenja a ko je strucna osoba.
poz

PS: poz za sve drugare
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Danka , hvala na pusi, uzvracam takodje :lol: a jos vise zahvaljujem sto si nasla vremena da nas pozdravis i napises koju rec.

Upravo tako kako si odkucala , kad su upitanju odkucaji u razlicitim ritmovima , tesko se naviknuti na to .
Ja sam zahvaljujuci prvo ovom forumu razumela i prihvatila dosta dobrih saveta koji uvek pomazu. A imala sam i preko 100 odkucaja u min. kao i da se smanje na 45. Ni malo zavidno, jedino sto sam maksimalno koliko sam mogla naucila zasto je to tako i kako se poooolako osloboditi straha , ustvari proci kroz njega :wink: pa se tad i srculence unormali do sledece prilike :lol:

Nema nam drustva , nadam se da nisu zaboravili da nam se jave?

Pozdravljam vas sve i kad mozete i javljaj te se !
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

Mrs_Parker napisao:Definisi kako hoces tara... svi smo u istom sosu. Dobro dosla :D
Hvala Mrs. Parker :)
danka napisao: tara, pa svaki strah se odrazi i na rad srca, u tome je shtos!
Od svih simptoma anxioznosti uvek je najgore kada srce kuca dugacijim ritmom jer se jedino na to covek tesko da moze da privikne, dok na ostale simtpme, veruj, da moze da se ogugla (i tada se ti simtomi povlace)....

Ali da ne bi tol`ko cekala (pa da ti tako prodju najbolje godine, pa onda u zrelim godinama pokusavas da nadoknadis propusteno, kao ja sada), najbolje je da te leci neko u koga imas poverenja a ko je strucna osoba.
poz
Ja nemam problema sa srcem..rec je o tome da vec godinama patim od pan. poremecaja i agorafobije, lecim se..ali bez nekog velikog uspeha.. :-?
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Kako se lecis? Sta pijes?
Odgovori