U roku od par minuta, pao je na 75/45 i tada sam zaspala mrtvim snom. Danas sam ceo dan "šlogi dogi", manta mi se po malo, ali nije onako strašno kao juče, a pritisak je ok.
Eto, dugo se nisam žalila........
Ja se više ne uspaničim, nego, ako sam kod kuće, legnem i smirim ih disanjem. Ona stara taktika, 4+8zola29 napisao: Majjo, ista stvar i kod mene , na svu srecu za sada ne cesto , ali kad naidju te tahikadrije pa onako kad im se najmanje nadam , a ja odmah prvo uspanicim ma koliko sebe opominjala da ce proci![]()
Da li ti imas za te tahikadrije neko resenje i sta ti najvise pomaze?
Vezbe disanja uvek pomazu. Da li si probala 4+4+4+4 (pranajama). Sto je najvaznije moze se primenjivati i kada hodas napolje. Glavni fazon je uposliti mozak.majja napisao:Ja se više ne uspaničim, nego, ako sam kod kuće, legnem i smirim ih disanjem. Ona stara taktika, 4+8, a kada sam napolju, onda ubrzam hod i smiri se.
Nista nije tesko samo ako se hoce. Mora da verujes da sve sto radis, da radis da za svoje dobro. I kada dobijes "gas", odrzavaj ga, vozi dalje, gas, gas, dodaj gas, nemoj se baviti "čemu sve ovo??". Tim pitanjem bavi se kad budes imala osamdeset godina.majja napisao: Inače sam skroz rašrafljena, ovo sa srcem i vrtoglavicama, pa nenormalno preznojavanje i nervoza, oticanje šaka, pa depresijaaaa, suze, beznadje, tuga neopisiva, kao da i dalje nisam prihvatila sve činjenice.
Pokušavam da kao sredim život, ali mi teško ide. Unormaljujem se na svim poljima, dobijem "gas" kao, sve je ok, idem dalje, tako mora da bude, a onda me najednom obuzme praznina, beznadje, tuga, suza i pitanje "čemu sve ovo??". I tako u krug. Upala sam opet u taj začarani krug "lošeg" i baš se teško čupam. Mnogo sam nesigurna i slaba i to me urniše
Daaaa. Primetio sam iz prolozenog...majja napisao:Ono što je najbitnije, uredila sam noć i dan. Zaspim do ponoći, budim se rano…
majja Čet Feb 12, 2009 1:37 am napisao:
Spavanje (kad je noc) 8 sati. Zaboravi cigarete. 5 obroka dnevno. Izadji iz (mentalnog) kaveza, u kom si se zatvorila, i pocni da da dises punim plucima. Nemoj da budes nemi posmatrac zivota, gledalac. Postani ucesnik. Mnogo je zanimljivije.majja Čet Feb 12, 2009 3:57 am napisao:
Ne cepidlačikataklinger napisao: Tim pitanjem bavi se kad budes imala osamdeset godina.Daaaa. Primetio sam iz prolozenog...majja napisao:Ono što je najbitnije, uredila sam noć i dan. Zaspim do ponoći, budim se rano…majja Čet Feb 12, 2009 1:37 am napisao:Spavanje (kad je noc) 8 sati. Zaboravi cigarete. 5 obroka dnevno. Izadji iz (mentalnog) kaveza, u kom si se zatvorila, i pocni da da dises punim plucima. Nemoj da budes nemi posmatrac zivota, gledalac. Postani ucesnik. Mnogo je zanimljivije.majja Čet Feb 12, 2009 3:57 am napisao:
Za sedam dana, hocu ovde da cujem lepe vesti.
Moram malcice, da se ne zaboravis, i ponovo trampis noc za dan.majja napisao:Ne cepidlači![]()
Opet pocinjes po starom. Kad budes imala 80, prisecaces se kad si imala 30 i razmisljaces gde mi je bila pamet.majja napisao:Inače, često se osećam kao da imam 80, pa verovatno iz toga proizilazi i takvo razmišljanje.
Cim se ne bavis sobom, terapija deluje. Em korisno, em delotvorno. Dokazala si se sama sebi da mozes. A mozes.majja napisao:…danas sam se odvalila od posla…sada sam umorna i zadovoljna.![]()
Neću, neću. Evo, čak se toliko čvrsto držim toga, da me svi zezaju.kataklinger napisao:Moram malcice, da se ne zaboravis, i ponovo trampis noc za dan.majja napisao:Ne cepidlači![]()
kataklinger napisao: Opet pocinjes po starom. Kad budes imala 80, prisecaces se kad si imala 30 i razmisljaces gde mi je bila pamet.
Zato razmisljaj pozitivno: Imam trideset, a osecam se kao da imam dvadeset. Imam cetrdeset, a osecam se kao da imam dvadeset. Imam …
kataklinger napisao: Cim se ne bavis sobom, terapija deluje. Em korisno, em delotvorno. Dokazala si se sama sebi da mozes. A mozes.
U narodu kazu kad se hoce, sve se moze. Problem je samo u reci kad.
Ako ti je biblioteka pri ruci, potrazi i procitaj knizicu: Moj sistem uspeha / Oskar Šelbah
Za sedam dana, hocu ovde da cujem samo lepe vesti.