anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

Mrs_Parker napisao:...ljudi sa panicnim poremecajima ne nalaze na dovoljno razumevanja u drustvu.
Nazalost Covek, coveku je covek. Ljudi zive otudjeno, nemaju razumevanja ni za bliznje, a kamoli sire.
Povode se, nece meni to da se desi. Daleko bilo. puj puj.
A kad se desi, okupiraju univerzum i sire dok se ne izlece. Po izlecenju zatvaraju se ponovo u svoje ljusture.
Mrs_Parker napisao:...Ako me strefi srcka pri nekom zescem plesu, reklama ce biti jos bolja...
Svaki izlazak iz anonimnosti, to je korak blize izlecenju.
Jednostavno tvoje JA dobije potvrdu da si sposobna da se izboris sa nedacama koje su te utrefile.
Zato dokazi se sebi.
Kada izadjes pred auditorij, ne razmisljaj na srcku. Misli samo na ples. Pusti srcku neka radi svoj posao. Ti plesi.
Zabavi sebe. Dosta se anksioznost zabavljala tobom. Ako i ne pobedis, znaj da nije vazno pobediti, bitno je ucestvovati.
Bice jos dana, bice jos megdana. Pobedices.
Jer ti to mozes.
Mrs_Parker napisao:... duplo... zasto covek ovde ne moze izbrisati poslednju poruku...
Nisam siguran za brisanje, ali izmena poruke moguca je prvih 10 minuta.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Jao ljudi, izvinjavam se što nisam videla postove koji su pisani pre nego što je pisao kataklinger :oops: :oops: :oops: , puuuuuuno vam hvaaaala!! :D
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

A sada pročitah i sve ostale nakon mog posta.

Mrs Parker, toliko smo priča razmenile, toliko ustanove pomenule, sa sada, dok sam čitala tvoj post, postavih sebi pitanje: "Bože, pa gde će ona u tu emisiju, a živi u Kanadi???" :o :o :o
:lol: :lol: :lol: Poslednji trzaji pms-a.......sada prelazim na naredni nivo....moja mama ga je zvala SPS iliti Stanje Posle Stresa!! :lol: :lol: :lol:

Svaka čast Mrs Parker, ja svuda mogu da "nastupam", ali kad znam da je prisutna kamera, tu je kraj!! xaxaxa
Ja se ne bih usudila ni pod tačkom "razno". Imaš petlju. 8)
Javi nam da te gledamo i javi i termin i na kom je, ja sam za to čula, ali nikad nisam gledala.

Kataklinger, skroz si u pravu za ovo što kažeš.....ja se više i ne sećam da li se ikada koje okupljanje i desilo (STVARNO sam postala mnogo zaboravna :( ). A jel si i ti od naših?? Ili bi samo da nas posmatraš?? xaxa
Ja se jedino sa Minjom vidjam i to je uvek smejanje do suza - koliko smo iste!! :lol: :lol: :lol:

Dr Ivice, jel dolazite za Bg, oglasite se nekako, ovde, može i na pp, sms-om, stvarno bi mogli da se vidimo. Ja sam vam sad na raspolaganju narednih.......bar 28 dana :lol: , muku sam sa stomakom prebolela. E sad, jedino ako me neko vrtenje ne spopadne, kod mene se nikad ne zna. Imam nekih obaveza, ali možemo da se uklopimo. Ko je još iz Beograda od vas??!

Ajde ljudi javljajte se........ :lol: :lol: :lol:

Dakone, brine me što te nema, kucni koje slovce.

Svima ostalima veeeeeliki pozz!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

Prijavila sam se za emisiju "Plesom do snova"
E.javljam se sa posla,pa se nadam da me ovi moji gore nece blokirati... :-?

Moj najbolji drug od,ja mislim,rodjenja igra u toj elisiji tako da je i ja sada pratim.Bori se za san jedne devojke da joj drug iz detinjstva prohoda,valjda je imao neku saobracajku i ostao nepokretan...Za sada ih bas hvale,pa,tako da i ja drugu uradim malo reklamu. :lol: On je Vlada Stanojevic a za nju ne znam kako se zove.

ja mnogo imam posla,a u kuci su mi majstori vec sedam dana,nesto renoviramo,busimo,rusimo...a cerkica jutros dobila temperaturu,tako da je bas cupavo... :-?

Jel znate zasto nas je DR.IVICA napustio?Nikako to da nadjem po porukama...

Minja,sta ima novo kod tebe?Kako si?

Dakone?

Majjo,danka,zola i svi ostali VELIKI POZDRAV!

Odoh nesto da privredim!

pozzzzzzz.... :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Tarcika, otpozdravljam sa velikim pozdravom :lol:

Mrs Parker, tebi sve najlepse sa plesom i super ti je ta zabava. Posle nam ispricaj kako je bilo i sta je za tebe licno bilo najinteresantnije.

Ja se isto pitam gde nam je Dr. Ivica , dakon i celo drustvo.

pozzz svima !
Za drugarstvo i druzenje!!!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Hvala ljudi na dobrim zeljama, al to tek kada udjem i ako udjem u izbor. Ako se to desi, necete se stideti. Dobra sam sa plesom, stavom, nemam tremu, jedino nekondicija moze da mi pravi problema. Ali... treba uci. Ja sam se prijavila pa sta bude :D
Kod prijave odgovaras na pitanja automata. Jedna od najvaznijih stvari je cilj. Nikada ne bih posmislila na ucesce u takvoj emisiji da stvarno vec dugo vremena ne razmisljam o nama koksakijevcima i kako pomoci novima i neiskusnima. Htela sam da se pridruzim onom udruzenju RE AKCIJA ali se oni vecinom bave pravnim stvarima. Moja ideja je savetodavni centar koji bi pruzao i svu mogucu pomoc. Imali bi ugovor sa Torlakom, odredjenim brojem lekara, ekipu za raznorazne komisije, edukacije. Kao vec osnovano udruzenje (ako bih pobedila dobila bi novac za pokretanje istog) mogli bi da ucestvujemo na konkursima za razne fondove... ma znala bih ja sta bih radila :wink:
Korisnikov avatar
simbelmin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 2:31 am

Post od simbelmin »

Pozdrav svima,

malko sam izasla iz bede koja me snasla proslih nedelja, valjda me je taj pregled kod prof Mirica smirio, pijem konjske doze vitamina i dalje ne pusim, evo danas sam cak isla na prvi svoj trening posle vise od pet godina.
Pilates, opusteno, lagano...al bilo mi je grozno posle treninga, glava pulsira, srce tutnji kao da ce da iskoci, a svi misici drhte i poigravuju...bole me ceo grudni kos...i vrti mi se u glavii.. :o :o :o

A ja mislila da ce mi posle sporta biti ok....ne razumem...pojeli su me strahovi previse...vise mi nista ne prija... :(
.."too wired to live, to rare to die.."
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Samo kratko javljanje - jos nisam otputovala, ali se spremam....

Dr Ivica se nije javio od kako je uvedeno ono prislino biranje izmedju rada u drzavnom ili u privatnom sektoru - bar tako ja shvatih.

Veliki pozdrav,
danka
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Jel` bi mi neko znao da kaze kako da se ponasam u avionu da bih izbegla onu neprijatnost sa bubnom opnom?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ponesite zvake i zvacite.
ako ne bude dovoljno-potrudite se da zevnete, ako ne uspe pravite pokretete vilicom kao da cete zevnuti
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Hvala :D
kivi zelena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 2:41 pm
Kontakt:

nezapazena

Post od kivi zelena »

Izgleda da stari clanovi ignorisu nove! Bas vas briga za moje panicne napade i tegobe! Zivot je negde drugde! Mozda mi nije mesto ovde, odoh ja na anksioznost, a nazalost , mogu i na sve teme! :o
Preko trnja do zvezda
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Bas vas briga...Mozda mi nije mesto ovde, odoh ja ...
u panične napade!

:D

analizirajte malo ton svoje poruke, možda u ovoj mojoj šali leži solidan deo istine.....
;)
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Doktore, treba malo sale uvek dobro dodje :lol: Posebno mi koji smo ponekad preosetljivi. Treba nas neko podsetititi na to , a kada je uz salu, uvek donosi pozitivne rezultate.

Kivi zelena, tu smo mi svi negde , mozda malo zatajimo, ali vecinom smo tu. A ti panicni napadi, sto god vise saznamo o njima , znacemo bolje da se nosimo sa istim. Nekad sa podrskom ovog foruma , nekad sa strucnjacima za iste , ali vazno je verovati u sebe da mi to mozemo.

Majjo, Jasna , Minjab i da ne nabrajam sve pozzz , nadam se da vas lepo vreme izmamilo da ste svi prezauzeti :lol: :lol: :lol:

Ja sam imala jedan manji napad panike prosle nedelje na poslu i to kad su poceli da otpustaju radnu snagu kao visak . Brzo sam se snasla i objasnila sebi da tu nista ne mogu sta ce biti bice . Tako da mi je uspelo da radim do kraja radnog vremena i nekako se moja panika slozila sa tim :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ko je još iz Beograda od vas??!
ja sam iz ...odavde! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evo me i sve vas puno pozdravljam ....radim dosta ...i skoro da nema nista novo !

E, da jedino bih zamolila (od zdravstvenih novina :lol: ) drbgd....da prokomentarise ovaj blagi uzas od mog rezultata urina :o

odakle mi ovo pojma nemam !!!!
izgled:zamucen
boja :svetlo zuta
ph(urina) 5
specif.tezina:1010
Hemoglobin:++
Proteini: +/- trag
glukoza:/
ketoni /
askorbinska kiselina /
urobilinogen/
bilirubin/
nitriti +
Leukociti MASA
Svezi eritrociti 20 - 30
Bledi eritrociti 3 - 5
Smezurani eritrociti: retki
Plocaste celije : malo
Okrugle celije : /
Bakterije : MASA
Kristali /
sluzi /
Ostalo /
Leukocitna esteraza : +++

Napomena : zbog mase leukocita i mase bakterija sediment urina nedovoljno pregledan!

Meni osim sto cesce mokrim i mozda po neki put ima urin jaci miris , nista drugo ne fali

Odmah sam zvala svoju dr. ona mi rece da odmah zbog ovakvog stanja popcnem da pijem Cefaleksin ....a onda se ja bacim u raspravku sa njom jer znam da ima napomena da ko je alergican na peniciln ne bi to smeo da unosi i uzmem Cipocinal od 500 mg...2x ujutru i uvece ...tek sam 2 jutros popila!

Sra me savetujete da uradim?znam da je trebalo uraditi urinokulturu ,ali sam se uplasila da cekam sa ovolio popunjenih stavki :lol: u nalazu.....
Hvala unaped
Odgovori