anksioznost posle virusa!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam , ali ovde strucnjaci kazu da je sexualna zavisnost isto kao i svi drugi poroci alkohol, droge ...pa samim tim ga i lece kao takvog.
Posto vi imate decicu ,a njihovi interesi su uvek na prvom mestu, verujem da ce te naci zajednicki jezik , ma kakva odluka bila da komunicirate u deciju korist .
A za oprastanje , moje licno misljenje je da je to kod svakog individualno, jer mi uvek mozemo doneti odluku nekom oprostiti ili ne.
Sigurno da si ti sada povredjena i da ti treba vremena za sve , ali isto tako ne sumnjam da zajednickim snagama mozete izaci iz toga i postati jos jaci , ako oboje zelite to.
Ma u zivotu covek uvek mora da se bori do kraja , jedino tako zna da je pokusao sve sto je bilo moguce da spase ono sto se spasti moze.
Posto vi imate decicu ,a njihovi interesi su uvek na prvom mestu, verujem da ce te naci zajednicki jezik , ma kakva odluka bila da komunicirate u deciju korist .
A za oprastanje , moje licno misljenje je da je to kod svakog individualno, jer mi uvek mozemo doneti odluku nekom oprostiti ili ne.
Sigurno da si ti sada povredjena i da ti treba vremena za sve , ali isto tako ne sumnjam da zajednickim snagama mozete izaci iz toga i postati jos jaci , ako oboje zelite to.
Ma u zivotu covek uvek mora da se bori do kraja , jedino tako zna da je pokusao sve sto je bilo moguce da spase ono sto se spasti moze.
Za drugarstvo i druzenje!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am
majja Dec 05, 2008 3:12 am ... Ljudi, ja večeras primetih nešto jako čudno kod sebe (sasvim slučajno, dok sam telefonirala):mnogo su mi postale izražene vene po rukama i nogama!! ... Predpostavljam da si prevazisla fazu ... ne osecam glad, samo pušim … i da si se okrenula redovnom ritmu zivljenja, a to je (moram da posetim): 8 sati spavanja, plus 5 obroka dnevno (bar jedno kuvano jeloooo), plus 2l i vise tecnosti, eventualno po jedna cigareta na 2-3 sata i manje briga. Vene mogu da budu odraz trenutne iscrpljenosti, malo vise boravka na vazduhu, malo vise odmora i bices kao nova. Doduse ako pripadas vitkim (mrsavim) osobama, vene povremeno vise ili manje postaju izrazene, tek da podsete vlasnika da bi trebao da razmislja da nabaci koje kilce (sto nije i lose jer dolazi zima). Nadam se da ti je to sa venama samo jedno prolazno stanje, koje je proslo i da je sad u redu.
I da podsetim, (mozda zvuci sebicno) covek je sam sebi najbolji prijatelj. Majjo pocni da gledas sebe, pocni da volis sebe, pocni da se brines o sebi, i samo posle nekoliko dana videces pozitivne promene.
I da podsetim, (mozda zvuci sebicno) covek je sam sebi najbolji prijatelj. Majjo pocni da gledas sebe, pocni da volis sebe, pocni da se brines o sebi, i samo posle nekoliko dana videces pozitivne promene.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Jao, nisam SKROZkataklinger napisao:majja Dec 05, 2008 3:12 am ... Ljudi, ja večeras primetih nešto jako čudno kod sebe (sasvim slučajno, dok sam telefonirala):mnogo su mi postale izražene vene po rukama i nogama!! ... Predpostavljam da si prevazisla fazu ... ne osecam glad, samo pušim … i da si se okrenula redovnom ritmu zivljenja, a to je (moram da posetim): 8 sati spavanja, plus 5 obroka dnevno (bar jedno kuvano jeloooo), plus 2l i vise tecnosti, eventualno po jedna cigareta na 2-3 sata i manje briga. Vene mogu da budu odraz trenutne iscrpljenosti, malo vise boravka na vazduhu, malo vise odmora i bices kao nova. Doduse ako pripadas vitkim (mrsavim) osobama, vene povremeno vise ili manje postaju izrazene, tek da podsete vlasnika da bi trebao da razmislja da nabaci koje kilce (sto nije i lose jer dolazi zima). Nadam se da ti je to sa venama samo jedno prolazno stanje, koje je proslo i da je sad u redu.

Pušim kao da me neko donira, a još i pride da dobijem i nagradu. Ne pitaj me ništa!!
Spadam u premršave osobe, ali nikada to nije bilo OVAKO izraženo.
Izgleda da sam sada u fazi.... "nikako da počnem da..." pa sve što si pobrojao. Minus je u jeku.
Otisao je. I to je to.
Ne mogu vam opisati kako se osecam. Tuga je pevelika.
Tek sad sam sasvim nacisto da se to zaista dogodilo, da nije samo ruzan san…
Sada bih najvise volela da mogu da se zavucem u neki cosak, da me niko nista ne pita I da ne moram nikom nista da kazem.
Juce smo jos jednom razgovarali pre nego sto je otisao I prakticno smo postavili sebi ciljeve.
Njegov cilj je da me vrati, da mi dokaze koliko me stvarno voli I da je svestan sta je uradio I da mu oprostim, nebitno kada.
Moj cilj je da sto pre dodje dan kada cu moci da pricam o ovome, a da me ne zaboli.
Najstrasnije u svemu ovome je to, sto ja njega pored svega jos uvek volim.
Majjo, tek sad shvatam kako se osecas. Znam da to nisu iste vrste ljubavi, ali pretpostavljam da su bol I praznina isti.
Sada bih najvise volela da mogu da se zavucem u neki cosak, da me niko nista ne pita I da ne moram nikom nista da kazem.
Juce smo jos jednom razgovarali pre nego sto je otisao I prakticno smo postavili sebi ciljeve.
Njegov cilj je da me vrati, da mi dokaze koliko me stvarno voli I da je svestan sta je uradio I da mu oprostim, nebitno kada.
Moj cilj je da sto pre dodje dan kada cu moci da pricam o ovome, a da me ne zaboli.
Majjo, tek sad shvatam kako se osecas. Znam da to nisu iste vrste ljubavi, ali pretpostavljam da su bol I praznina isti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Uh draga moja, imala bih ja i na tu temu da kažem svašta (mislim na to, otišao, vratio se, "odlazim a volim te" fazon), ali to me toliko dodatno iscrpljuje u celoj mojoj priči, toliko energije oduzima i na kraju, TOLIKO JE NEBITNO u odnosu na sve ovo ostalo, da je zanemarivo i pominjati. Ja sam ti tek konfuzna na temu "ljubav". I ubijena u pojam da ona uopšte kao takva postoji i to mi teško pada, jer ja užasno loše funkcionišem na sivm poljima ako sam na tom prazna ili ako me neko (da izvineš) keca gde ne treba.Jasna60 napisao:Otisao je. I to je to.

Verujem da ti je teško i znam koliko je strašno, ali znaj da će i to proći. Jel ti se ćuti - ćuti sada. Jel ti se plače - plači, izbaci to iz sebe. Ali kugla se i dalje vrti, sunce će ponovo da dodje i ode, pašće kiša, sneg.....ako me razumeš. Sad bih ti ja pisala ovde još "svašta nešto", ali pretpostavljam da je džaba. Javi se kad budeš mogla. Pričaćemo......
Budi jaka i sada misli na sebe.
Predamnom je danas težak dan, baš puno mračim, idem sada kod svog psihologa, nakon toga na groblje, danas je posipanje tatinog pepela i strašno sam uzdrmana zbog toga.

Javiću se kad se skockam nakon svega.
Jasna, okreni se sada sebi i pusti da vreme odradi svoje.... pametno si uradila.
Majja je prava osica - ona bi to odmah rascistila sto se ljubavi tice, al` eto zivot joj je stavio povelik teret i ne pitajuci je... samo da joj proodje ova zaista teska zivotna faza, pa da joj lakne....
Ne znam gde nam je Minja i ostali.... Dakon se uvek uvuce u sebe kada pati.
pozravljam sve,
danka
Majja je prava osica - ona bi to odmah rascistila sto se ljubavi tice, al` eto zivot joj je stavio povelik teret i ne pitajuci je... samo da joj proodje ova zaista teska zivotna faza, pa da joj lakne....
Ne znam gde nam je Minja i ostali.... Dakon se uvek uvuce u sebe kada pati.
pozravljam sve,
danka
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
A Anđa Joli ?????dr ivica napisao: ja to ne bih mogao da oprostim, niti bih ocekivao od supruge da mi oprosti.

Jasna .......

Mi (Maja i ja ) imamo poznanicu koja je isto doživela od muža prevaru ,i rešena da mu oprosti imaju sada dobar brak bez avantura bilo kakvih ,ali to je ono što pričam zavisi koliko vredi spašavati ,i da li je bar nečim to zaslužio !
Majo znaš o kome pričam???
Ma Danka samo ti se činiMajja je prava osica

Tu sam imala sam dijareju ,išla sam kod svekrve na slavu ,mislim, nema to veze nego kažem

Ma ne zna covek sta je pametno.
Jos uvek u razlicitim momentima razlicito i reagujem. Mesaju se osecanja, pa samim tim i odnos prema svemu.
Sve te godine koje su iza nas, imale su mnogo vise lepih trenutaka nego ruznih. Osim u tom seksu, funkcionisali smo zaista fino. Uvek je bio iz mene, I kad mi je bilo tesko hrabrio me, mislim da sam I ranije pisala o tome, u kuci poslove nikad nismo delili… Zato me je valjda vise I pogodilo.
Ne kazem da jednog dana mozda necu drugacije razmisljati o svemu tome, da necu ponovo pozeleti da je pored mene, ali za sada ne mogu.
I na kraju, ipak mislim da I on treba da oseti neke posledice, da bude svestan sta je stvarno uradio.
Videcemo, vreme ce pokazati…
Jos uvek u razlicitim momentima razlicito i reagujem. Mesaju se osecanja, pa samim tim i odnos prema svemu.
Sve te godine koje su iza nas, imale su mnogo vise lepih trenutaka nego ruznih. Osim u tom seksu, funkcionisali smo zaista fino. Uvek je bio iz mene, I kad mi je bilo tesko hrabrio me, mislim da sam I ranije pisala o tome, u kuci poslove nikad nismo delili… Zato me je valjda vise I pogodilo.
Ne kazem da jednog dana mozda necu drugacije razmisljati o svemu tome, da necu ponovo pozeleti da je pored mene, ali za sada ne mogu.
I na kraju, ipak mislim da I on treba da oseti neke posledice, da bude svestan sta je stvarno uradio.
Videcemo, vreme ce pokazati…
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
ja se izvinjavam sto ovako upadam ali citam ovu temu od skoro i zaista sam fascinirana pametnim savetima koji su ovde dati!!!
jasna,procitala sam sve od pocetka,pored svega sto su pametniji ljudi od mene ovde rekli,samo zelim da dodam da je najbitnije da ne pocnes ti da okrivljujes sebe,trazeci u tome opravdanje za njega (prosla sam kroz slicnu situaciju,mnogo ga volela i na kraju ,da bih razumela njega pocela da preispitujem sebe i naravno,otkrivala svoje "greske",trazila u tome opravdanje za njega!!!!VEEELIKA GRESKA!!!)!!!!
TI SI DALA SVE OD SEBE,ON JE TAJ KOJI JE POGRESIO I SAD TREBA DA SNOSI POSLEDICE I OSETI KRIVICU(AKO JE UOPSTE U STANJU DA JE OSETI)!!!!
jasna,procitala sam sve od pocetka,pored svega sto su pametniji ljudi od mene ovde rekli,samo zelim da dodam da je najbitnije da ne pocnes ti da okrivljujes sebe,trazeci u tome opravdanje za njega (prosla sam kroz slicnu situaciju,mnogo ga volela i na kraju ,da bih razumela njega pocela da preispitujem sebe i naravno,otkrivala svoje "greske",trazila u tome opravdanje za njega!!!!VEEELIKA GRESKA!!!)!!!!
TI SI DALA SVE OD SEBE,ON JE TAJ KOJI JE POGRESIO I SAD TREBA DA SNOSI POSLEDICE I OSETI KRIVICU(AKO JE UOPSTE U STANJU DA JE OSETI)!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
A bilo je svakakvih razmisljanja, tipa – e da sam tada to ili ono…
A sada me vise muci ono – e nikada vise necu …
Ali uopsteno, nisam u tom fazonu da okrivljujem sebe. Ja sam njega prihvatila onakvog kakav jeste, I onda sam to ocekivala od njega.
On me ne zove, jer verovatno zna da se necu javiti, ali mi stalno salje poruke, koje me ne ostavljaju ravnodusnom, ali ne odgovaram na njih,
Prekjuce mi je bila sestra, sinoc prijateljica, tako malo pricamo, pa se isplacem, pami bude lakse. Najteze mi je kad sam sama.
Minja, razmisljala sam o onom sto so pisala, I mogu reci da se prosto radujem kad cujem nako nesto. Jer potajno, u dubini duse imam neki osecaj da cu jednom to I uraditi, ali mi treba vremena. Ili to samo sebi dajem olaksavajucu okolnost da lakse prebrodim. Ne znam.
A bio bi fazon da mu jednog dana kazem – ljubavi moja, ja ti oprostila, a on kaze – e pros’o rok, sad te vise necu.

A sada me vise muci ono – e nikada vise necu …
Ali uopsteno, nisam u tom fazonu da okrivljujem sebe. Ja sam njega prihvatila onakvog kakav jeste, I onda sam to ocekivala od njega.
On me ne zove, jer verovatno zna da se necu javiti, ali mi stalno salje poruke, koje me ne ostavljaju ravnodusnom, ali ne odgovaram na njih,
Prekjuce mi je bila sestra, sinoc prijateljica, tako malo pricamo, pa se isplacem, pami bude lakse. Najteze mi je kad sam sama.
Minja, razmisljala sam o onom sto so pisala, I mogu reci da se prosto radujem kad cujem nako nesto. Jer potajno, u dubini duse imam neki osecaj da cu jednom to I uraditi, ali mi treba vremena. Ili to samo sebi dajem olaksavajucu okolnost da lakse prebrodim. Ne znam.
A bio bi fazon da mu jednog dana kazem – ljubavi moja, ja ti oprostila, a on kaze – e pros’o rok, sad te vise necu.

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
pusti Jasna vreme ,ako je vredelo bićete zajedno ,ako nije vredelo ,onda su bačene godine sa njim ( ne sasvim ali ....
)
Samo treba da malo hladnije glave razmisliš ,jer svako od nas će ti reći ostavi g.... nije te vredan ,jer to zaista mislimo svi na prvi mah ali.....opet kažem ALI......poznat mi je brak koji je nastavljen i sada teče normalno .
Sve zavisi koliko je sve vredno toga!
Ja propadoh od posla i danas sam radila
a aritmije me zezaju ali mi nije jasno odakle ,malo su pojačane pa me ometaju i još me dodatno iscrpljuju,
i sutra ćuceo dan da prespavam .....p.r.e.m.o.r.n.a s.a.m 

Samo treba da malo hladnije glave razmisliš ,jer svako od nas će ti reći ostavi g.... nije te vredan ,jer to zaista mislimo svi na prvi mah ali.....opet kažem ALI......poznat mi je brak koji je nastavljen i sada teče normalno .
Sve zavisi koliko je sve vredno toga!
Ja propadoh od posla i danas sam radila

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Slazem se sa Minjab u potpunosti. Sve zavisi da li preovladjuje strana za cega se treba boriti, sto je uvek individualno. A da moze da bude jos jaca veza , ukoliko se rasciste ne suglasice , u to verujem cvrsto.
Minjab, nadam se da si se naspavala za vikend i da su te prestale aritmije? Mene u ovo vreme vec nekoliko godina muce pojacane aritmije i tek sad sam ukapirala uzrok, a to su svi ovi praznici sto dolaze , a ja moram da radim , a srce je tu u Srbiji. Eh sta ti je zivot, nikako spojiti ono sto je najvaznije sa onim sto ti potrebno.
Mjjo , nadam se d asi ti malcicko ojacala i da vodis racuna da jedes na vreme ?
Pozzz svima !
Minjab, nadam se da si se naspavala za vikend i da su te prestale aritmije? Mene u ovo vreme vec nekoliko godina muce pojacane aritmije i tek sad sam ukapirala uzrok, a to su svi ovi praznici sto dolaze , a ja moram da radim , a srce je tu u Srbiji. Eh sta ti je zivot, nikako spojiti ono sto je najvaznije sa onim sto ti potrebno.
Mjjo , nadam se d asi ti malcicko ojacala i da vodis racuna da jedes na vreme ?
Pozzz svima !
Za drugarstvo i druzenje!!!