A sta Vam fali???tek sam za muški deo populacije savršena

Pozdrav!
A sta Vam fali???tek sam za muški deo populacije savršena
E ovo sam ja ,A ne. Kod mene je obrnuto. Ja volim da imam "publiku" kad mi nešto fali, da se mazim, ponekada i prenemažem , volim da neko brine o meni kada sam loše
Glava me i dalje boli svakodnevno, ali ne konstantno. Malopre sam baš konstatovala da je bol toliko gadan i oštar, da me podseća na gangrenu (na korenu zuba). Tako isto mi kljuca!!judith napisao:Majjo, sta se desava kod tebe ? Da li se stabilizovala situacija sa vidom i glavoboljom?
Sta se desava sa tvojim tatom?Prebacen za Bg?
Kakvo reprezentativno izdanje ? Posle ko - zna - koliko dana kontinuiranog 20- o - satnog sedenja za kompjuterom i zavrsavanja projekata , ja sam verovatno primerak za utehu ......!
Ipak , malo bolje zvucish , ili je samo broj![]()
u pitanju?
Budi mi dobro!
lj
Dakone , pishi kako si ? Drzi se.
dr ivica napisao:Majja napisala (ironicno):
A sta Vam fali???tek sam za muški deo populacije savršenaLjudi, video sam makar sliku, evo, sto se tice izgleda i duha demonstriranog u porukama - ama ZENA IPO!
![]()
Pozdrav!
Ne znači izgled, ali znači stanje duha.minjab napisao:ma ko da izgled nešto mnogo pa i znači!
![]()
Ijoš nešto ,evo dr.Ivica jr tu pa neka kaže , samo kad bi ti imala snage , da izađeš i ......naletiš na nekoga!
A za izgled i ja potvrđujem i to ne preko slike nego uživo .....i I to baš u tom izdanju ,videle smo se dan posle sahrane tvoje mame......
dr ivica napisao:Majo, ovo je vec ozbiljno. Ako potraju ove zalopojke, ja predlazem da Vi licno platite veceru u Skadarliji za najmanje deset ljudi sa ovog foruma koji hoce i mogu da dodju, pa cemo mi to da raspravimo i razresimo uz crno vino i muziku. (Dobro sala, mozemo i mi da platimo, ali da bi Vi zaboravili malo na sve ruzno, mogli bi da malo budete koordinator kafanske "Osnivacke skupstine nevladine organizacije ASOCIJACIJA PANICARA SRBIJE - skraceno APS"![]()
Evo, obecavam, ako ne budete posli u kupatilo da merite puls i da se gusite, ako budete nasmejani i ne zalite se na glavobolju ili vrtoglavicu celo vece - ima ako treba i da sviram i pevam, ima i suprugu da povedem, mi gdegod podjemo "nastupamo"...
Pozdrav!
dr ivica napisao:Majo, ovo je vec ozbiljno. Ako potraju ove zalopojke, ja predlazem da Vi licno platite veceru u Skadarliji za najmanje deset ljudi sa ovog foruma koji hoce i mogu da dodju, pa cemo mi to da raspravimo i razresimo uz crno vino i muziku. (Dobro sala, mozemo i mi da platimo, ali da bi Vi zaboravili malo na sve ruzno, mogli bi da malo budete koordinator kafanske "Osnivacke skupstine nevladine organizacije ASOCIJACIJA PANICARA SRBIJE - skraceno APS"![]()
Evo, obecavam, ako ne budete posli u kupatilo da merite puls i da se gusite, ako budete nasmejani i ne zalite se na glavobolju ili vrtoglavicu celo vece - ima ako treba i da sviram i pevam, ima i suprugu da povedem, mi gdegod podjemo "nastupamo"...
Pozdrav!