anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Majja napisala (ironicno):
tek sam za muški deo populacije savršena
A sta Vam fali??? :o Ljudi, video sam makar sliku, evo, sto se tice izgleda i duha demonstriranog u porukama - ama ZENA IPO! :)

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

ma ko da izgled nešto mnogo pa i znači!
:roll:

I samo da ti kažem i ja sam mog muža upoznala baš na ''reprezentativan ''način,.....

A ne. Kod mene je obrnuto. Ja volim da imam "publiku" kad mi nešto fali, da se mazim, ponekada i prenemažem , volim da neko brine o meni kada sam loše
E ovo sam ja , :lol: ama isto !

Ijoš nešto ,evo dr.Ivica jr tu pa neka kaže , samo kad bi ti imala snage , da izađeš i ......naletiš na nekoga!
Aza izgled i ja potvrđujem i to ne preko slike nego uživo .....i I to baš u tom izdanju ,videle smo se dan posle sahrane tvoje mame......
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

judith napisao:Majjo, sta se desava kod tebe ? Da li se stabilizovala situacija sa vidom i glavoboljom?
Sta se desava sa tvojim tatom?Prebacen za Bg?

Kakvo reprezentativno izdanje ? Posle ko - zna - koliko dana kontinuiranog 20- o - satnog sedenja za kompjuterom i zavrsavanja projekata , ja sam verovatno primerak za utehu ...... :roll: !
Ipak , malo bolje zvucish , ili je samo broj :lol:
u pitanju?
Budi mi dobro!
lj

Dakone , pishi kako si ? Drzi se.
Glava me i dalje boli svakodnevno, ali ne konstantno. Malopre sam baš konstatovala da je bol toliko gadan i oštar, da me podseća na gangrenu (na korenu zuba). Tako isto mi kljuca!!

Ne znam kako zvučim, ali znam da se osećam kao da me je centrifuga izbacila...
dr ivica napisao:Majja napisala (ironicno):
tek sam za muški deo populacije savršena
A sta Vam fali??? :o Ljudi, video sam makar sliku, evo, sto se tice izgleda i duha demonstriranog u porukama - ama ZENA IPO! :)

Pozdrav!
:lol: dr Ivice, to tako beše nekada, kad bih se sada slikala, verujte mi, ne bi me prepoznali. Kao ispušena muštikla sam, izbečila sam se sva, skupila (još više :lol:), kosa mi je grozna, ne mogu ni da je operem od ovih vrtoglavica, nosim dve različite čarape, duks naopačke, nokti su počeli ukrivo da mi rastu, toliko sam osetljiva da ne mogu ni obrve da sredim.....ma strašno. Minja će skapirati-kad se ne bih kupala, ličila bih na Siska!! :lol:
minjab napisao:ma ko da izgled nešto mnogo pa i znači!
:roll:

Ijoš nešto ,evo dr.Ivica jr tu pa neka kaže , samo kad bi ti imala snage , da izađeš i ......naletiš na nekoga!
A za izgled i ja potvrđujem i to ne preko slike nego uživo .....i I to baš u tom izdanju ,videle smo se dan posle sahrane tvoje mame......
Ne znači izgled, ali znači stanje duha. :( Moje oči sve govore, a ti izvoli pa dodji na kafu i uveri se.......neću te ubedjivati....

E draga moja, dan nakon mamine sahrane i još neko naredno vreme sam ja bila sasvim ok u odnosu na ovo sada.....izgleda da me je opet stiglo retroaktivno. I ajd, da se ovo sada ne pretvori u samoreklamu "majja u najgorem izdanju", ali stvarno, stvarno sam neprepoznatljiva. Uplašim se sopstvenog odraza u ogledalu, života mi. :o
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:-?
draga Majja, sada sam poиela иitati ovaj tvoj forum.

poљto je veж na 228 kontaktu, letimiиno sam proиitala o tvojim problemima.

Nebih ћeljela da me pogreљno shvatiљ. ali neљto sliиno je kao posljedicu rata (Vijetnamski sindrom) moj muћ ispoljavao. Bio je i na psihijatriji, bojao se lijekova, a zatim im vjerovao, glava ga je boljela a posle neznam љta sve drugo nije, uvijek da bude u centru zbivanja, a nekada bjeћao od svih, i da ti dalje neduljim.

Sada je hvala BOGU mnogo, mnogo dobro, a љta je bio najbolji lijek, Fiziиka aktivnost, ali ne teretane i to veж rad koji je doprinosio porodici Radio je kao fiziиki radnik, na selu pomagao u kopanju zemlje, odlazak na dnevnice, od njegovog rada familija je imala korist, ali pre svega DUHOVNO jaиanje u vjeri.

Izbjegavanje tuћnih skupova, odlazak u veselo druљtvo i naravno kroz ljekarski savjet smanjivao je lijekove tako da sada nakon 8 godina funkcioniљe jako dobro.

Pokuљaj razgovarati sa jakim duhovnikom o svojim podsvjesnim teљkoжama.

Ћelim ti brzo ozdravljenje. LUKI Pozzzzzzzzzzzzz
:lol: :lol:
Kako je lepo biti mlad.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Luki, ja sam toliko oslabila da jedva sebe na nogama držim a kamoli da se bavim fizičkim radom. Od vrtoglavica više ne mogu ni da šetam. Moram prvo početi da jedem, da ojačam malo, pa tek onda ostalo može doći na dnevni red.

Ja sam sada nakon svega izgubila veru, a nekog duhovnika bih samo mogla pitati ZAŠTO i kakva je to pravda? Božija? Hmmmmmmm..... nema tu Boga, a i ako ga ima, a dozvolio je sve ovo, teško da bih tu utehu mogla naći. :(

Za sve ovo nema opravdanja!! :-?

Hvala ti na savetima i da, nisam te pogrešno shvatila, hvala ti na iskrenim namerama i kako bih rekla, savetima od srca!!

Pozz, majja :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, imala sam jedno iskustvo sa slabljenjem i malaksaloscu usled velikog stresa (bar tako je moj dr. rekao posle svih nalaza) da je bio velik stres i organizmu treba pomoc. Tada mi je prepisano b-12, b1 i b6 kao neki kohtel u jednoj tableti .ne znam da li si uzimala to , ali ako nisi da mozda pitas dr. da li bi ti to malo povratilo snagu.

Minjab, d ali si nam ti malo ojacala , da li su te obisli viruscici?

Dakon , kako se ti nosis sa stresom koji prolazis?

Pavlov jesi li nam ti dobro?

Ja se trudim sto vise da budem u nekom balancu , koliko je to moguce :wink: Po nekad mi s ezavrti u glavi i pocne srce da mi kuca dole gore , ali nekako za sada sama sebe hrabrim - ma hajde procice -.
Setim s esvih saveta Dr Ivice i sviju vas pa sama sebi ponavljam kao papagaj :lol:

Pozz svima !
Za drugarstvo i druzenje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Majo, ovo je vec ozbiljno. Ako potraju ove zalopojke, ja predlazem da Vi licno platite veceru u Skadarliji za najmanje deset ljudi sa ovog foruma koji hoce i mogu da dodju, pa cemo mi to da raspravimo i razresimo uz crno vino i muziku. (Dobro sala, mozemo i mi da platimo, ali da bi Vi zaboravili malo na sve ruzno, mogli bi da malo budete koordinator kafanske "Osnivacke skupstine nevladine organizacije ASOCIJACIJA PANICARA SRBIJE - skraceno APS" :)

Evo, obecavam, ako ne budete posli u kupatilo da merite puls i da se gusite, ako budete nasmejani i ne zalite se na glavobolju ili vrtoglavicu celo vece - ima ako treba i da sviram i pevam, ima i suprugu da povedem, mi gdegod podjemo "nastupamo"...

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:Majo, ovo je vec ozbiljno. Ako potraju ove zalopojke, ja predlazem da Vi licno platite veceru u Skadarliji za najmanje deset ljudi sa ovog foruma koji hoce i mogu da dodju, pa cemo mi to da raspravimo i razresimo uz crno vino i muziku. (Dobro sala, mozemo i mi da platimo, ali da bi Vi zaboravili malo na sve ruzno, mogli bi da malo budete koordinator kafanske "Osnivacke skupstine nevladine organizacije ASOCIJACIJA PANICARA SRBIJE - skraceno APS" :)

Evo, obecavam, ako ne budete posli u kupatilo da merite puls i da se gusite, ako budete nasmejani i ne zalite se na glavobolju ili vrtoglavicu celo vece - ima ako treba i da sviram i pevam, ima i suprugu da povedem, mi gdegod podjemo "nastupamo"...

Pozdrav!
:lol: :lol: :lol:

E sad ste me već nasmejali i to pošteno. Da ste samo mogli da vidite moj izraz lica kad sam pročitala ovo za plaćanje ceha u kafani :o :o :o , jer zaliha novca imam još samo za plaćanje računa u naredna 2-3 meseca i onda dogoreva, a Vi mi pričate o kafani :lol:

I još sam na glas prokomentarisala: Ma VI ste ludi!! hahaha i to sa sve persiranjem!! :lol: :lol: :lol:

E od srca sam se nasmejala. Hvala!!! :D

Nemam tripove sa gušenjem, nećete mi verovati, ali više ni puls ni pritisak ne merim (osim kad mi mere u Hitnoj :lol: ), to sam potpuno izbacila iz asortimana. Ali vrtoglavice jesu jako neprijatne. Kad se malo zaboravim i sagnem da uzmem nešto, ili dignem glavu, trunka fali da poljubim patos. Ja hodam i ljuljam se, da me neko vidi na ulici, pomislio bi da sam ubijVena od alkohola. :-?

Kako god, vidjanje se odlaže do daljnjeg........bar dok ne operem kosu! :lol:
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

dr ivica napisao:Majo, ovo je vec ozbiljno. Ako potraju ove zalopojke, ja predlazem da Vi licno platite veceru u Skadarliji za najmanje deset ljudi sa ovog foruma koji hoce i mogu da dodju, pa cemo mi to da raspravimo i razresimo uz crno vino i muziku. (Dobro sala, mozemo i mi da platimo, ali da bi Vi zaboravili malo na sve ruzno, mogli bi da malo budete koordinator kafanske "Osnivacke skupstine nevladine organizacije ASOCIJACIJA PANICARA SRBIJE - skraceno APS" :)

Pozdrav!

Dr Ivice !
Podrzavam!
Skadarlija je resenje !
Kako se ranije toga niste setili? :lol:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Kratko sam navratila i stvarno se sokirala kada sam procitala i Majjine i dakonove psotove.
Jako mi je zao zbog svega toga.............

Deca su nam ovde evo vec mesec dana i stvarno sam previse umorna a i ne mogu ni da pridjem kompu (sem ovako slucajno i kratko) jer maleni voli da igra igrice...

Veliki pozdrav svima saljem,
danka
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

Sta je sa noshom ZENOM I PO!?
Javljaj kako si i sta se desava !
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Raspadam se, ako preživim, pričaću.

Javljam se čim malo snage smognem.

Baš baš sam :cry:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ljudi ja ne stižem ni da uključim komp.od posla
Nešto mi se kuva na poslu još par dana pa ću znati da li ostajem još neko vreme na poslu ,ako ne onda :roll: ....eto mene ovde češće!

Još sam dronjava ,ali neverovatna stvar ,svi oko mene su bili bolesni i to lepoooo, čak je i suprug imao bronhitis ,a ja osta na nogama ,jes da sam slomljena već 2 nedelje ali ništa konkretno!

Majo ........ :cry: , kako je !???? Ili ćemo uživo o tome!

Ostali ima li nešto novo kod vas ?

Tarci ,Zola,Pavlov,DAkon ....ajde da vas ne prozivam sve ima vas sada dosta ovde :wink: javite se!!!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Uživo, uživo!! :wink:

Dakon, kako si ti? Živ li si??

Ja jedva, sve vas pozdravljam, javljam se kad sredim misli malo.
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Minjab nada se da ces ostati na poslu,ma ovdje se slabo ko javlja nema se vremena
Pozdrav za sve , ja jos kuburim sa aritmijama
Odgovori