anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Hvala Dakon.

Kako si ti?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Majjo, saucesce od mene.

Idemo dalje...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

judith napisao:Draga , ako postoji neka zivotna ravnoteza - onda ti sledi urnebesno dobar period u zivotu. Navijam da bude tako! Bio bi red!
Ah, sve i da je tako, ne verujem da ću ikada više moći da se radujem u potpunosti, punim srcem šta god da se desi. Stvarno ne verujem. :(

Hvala dr Ivice. Idemo dalje........samo......gde?! :o
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Majjo,
moje iskreno saučešće.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Majo moje saučešće još jednom(ne znam da li tako sluđena videla moju poruku .....) :cry:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, moje iskreno saucesce!
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hvala svima.

Minja, sad mi se kao kroz maglu čini da jesam, ali ne mogou da tvrdim :roll:

Sorry, jer ti nisam odgovorila, a sada pogledah, por mi ni nema........ko zna šta sam ja uradila, a čini mi se da sam je pročitala??!! :roll:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hvala dr Ivice. Idemo dalje........samo......gde?!
U zivot... gde drugde? Nema nam nego dalje. Vreme nikako niti da stane, jos manje da krene unazad.

Carpe diem... Dok smo jos tu.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:
Hvala dr Ivice. Idemo dalje........samo......gde?!
U zivot... gde drugde? Nema nam nego dalje. Vreme nikako niti da stane, jos manje da krene unazad.

Carpe diem... Dok smo jos tu.
Izvrsno!!

U pravu ste skroz. Ovo treba da čitam svaki dan.
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

majjo moje iskreno saucesce
Ova godina bas se surovo ponela prema tebi. Za nepunih pet meseci oduzela ti je oba roditelja. Da je tesko, mnogo je tesko. Tesko je, i da postoje reci utehe koje mogu da ublaze bol i tugu. Pokusaj da pronadjes u sebi onaj atom snage, iskru zivota koji ce ti pomoci da izdrzis. Taj atom, ta iskra je tu, u tebi. Izgubila borbu sa nepredvidivim neprijateljom (bolescu roditelja), ali ne smes izgubiti veru u sebe, ne smes dozvoliti da … ne verujem da ću ikada više moći da se radujem u potpunosti, punim srcem … Najmanje sto bi tata i mama hteli da vide to je da si izgubila veru u sebe. Moras biti jaka, da nastavis dalje kroz zivot, a to podrazumeva nema stajanja, nema u nazad. Samo napred, nemoj izneveriti sebe.

Ti to mozes

Imas snage

I nisi sama, svi smo uz tebe
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

majja!Zivot je chesto surov i nepodnoshljiv !Ali je JEDAN i neponovljiv!Zato morash napred a za tatu iskreno saucheshtje ,nek pochiva u miru kao i mnogi nashi !Nedaj se majja .Ljubim te :roll: ...
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Strasno majjo... Stvarno neverovatno sta ti se desava u ovako kratkom periodu. Iskreno se nadam da ce te krenuti bar malo na bolje... Primi moje saucesce.
Cogito ergo doleo....
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Majjo primi moje iskreno saucesce
Strasno mi je zao sto si sve ovo morala proci ,i sve to u kretkom roku
Ali kad se oporavis od svega za tebe mora da dodje neki novi bolji period u zivotu
ZA TO MORA DA SE POBRINE I ONAJ GORE STO NAM SVE OVO KROJI
molicu se i za tebe
Cuvaj mi se
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

kataklinger napisao:majjo moje iskreno saucesce
Ova godina bas se surovo ponela prema tebi. Za nepunih pet meseci oduzela ti je oba roditelja. Da je tesko, mnogo je tesko. Tesko je, i da postoje reci utehe koje mogu da ublaze bol i tugu. Pokusaj da pronadjes u sebi onaj atom snage, iskru zivota koji ce ti pomoci da izdrzis. Taj atom, ta iskra je tu, u tebi. Izgubila borbu sa nepredvidivim neprijateljom (bolescu roditelja), ali ne smes izgubiti veru u sebe, ne smes dozvoliti da … ne verujem da ću ikada više moći da se radujem u potpunosti, punim srcem … Najmanje sto bi tata i mama hteli da vide to je da si izgubila veru u sebe. Moras biti jaka, da nastavis dalje kroz zivot, a to podrazumeva nema stajanja, nema u nazad. Samo napred, nemoj izneveriti sebe.

Ti to mozes

Imas snage

I nisi sama, svi smo uz tebe
Hvala kataklinger, hvala i svima ostalima.

AAaaaaaaa, mogo se borim sa samom sobom i pokušavam da pronadjem taj atom, ali njega jednostavno nema. :(

A to, šta bi mama i tata hteli....toliko mi je postalo nebitno, jer njih više na moju veliku žalost, nema. I skroz sam sama. Koliko god neki ljudi bili tu oko mene, ja sam sama. U duši sam sama. Potpuno. Na javi sam sama. Potpuno. U glavi i srcu sam sama. Potpuno. Sada, u ovom trenutku sam sama. Potpuno. Njih više nema.

Tek sam večeras postala svesna da mi je umro i tata. I to tako, odjednom. Samo me je puklo. :o
Ceo dan sam nešto jurcala, završavala oko papira (jurila po socijalnom zaostale stvari oko mame, vadila izvod koji će mi trebati za ostavinsku, uzela tatin nalaz bronhoskopije (ne znam ni sama zašto, ali eto, htedoh da vidim šta je njega ubilo, možda i nisam normalna zbog toga, ali eto, morala sam to da uradim) i dok sam sa drugaricom večeras sedela, samo me je puklo, iz čista mira. :o
pavlov napisao:Majjo primi moje iskreno saucesce
Strasno mi je zao sto si sve ovo morala proci ,i sve to u kretkom roku
Ali kad se oporavis od svega za tebe mora da dodje neki novi bolji period u zivotu
ZA TO MORA DA SE POBRINE I ONAJ GORE STO NAM SVE OVO KROJI
molicu se i za tebe
Cuvaj mi se
Taj što nam kroji, meni je izgleda tesno skrojio. Pretesno. Sopstvena koža mi je tesna, puca po svim šavovima. A nemam novo odelo. :(

Uhhhhh udavih ja, ali ovi sitni sati me ubijaju........ :(
filipg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 3:26 pm

Post od filipg »

Ova tema je otkrovenje za mene, a koliko mi je pomoglo sto sam vas nasao, govori i to sto sam vas nasao u trenutku kad mi je bilo lose, i dosta mi je pomoglo.
Malo cu vas ugnjaviti, ali mi je mnogo potrebno, jer nisam znao da nas ima slicnih, pa sam uglavnom cutao.
Sve je pocelo pre 5 meseci, kad sam uvece posle vezbi trbusnjaka, osecao kao da umirem. Imao sam aritmiju jako dugo, i nisam mogao da dodjem do vazduha. Malo sam se kasnije smirio ali nisam spavao skoro celu noc. Medjutim kad sam otisao to jutro na posao, opet je pocelo nesto slicno. Tad mi je izmeren puls 150, i TA 170/100. Smirili su me sa lekovima, ali ja se nisam skroz smirio, i to je trajalo jako dugo. Osecao sam se slabo, i na bilo koju aktivnost, sam gubio dah, i bio sam tahikardican.Nije mi nadjen koksaki, ali je ostalo na tome da je to neki drugi virus. Sve je islo na bolje, stvarno sam se opravljao, malo po malo. Kad mi se bas danas vratilo. Sinoc sam isao na plivanje, mada se nisam forsirao. Nisam siguran kome da se obraqtim. Dal je to preslo u psihicki problem, ili je kombinacija. Jer sad mi nije toliko ubrzao puls, ali sam se osecao jednako lose. Znam da i panika sigurno ima ulogu.Inace mi pored lekova mnogo pomaze voda. Ima tu dosta stvari, ali ovako ukratko....
Odgovori