Nisam imala koksaki virus ali imam anksioznost koja je pocela zeludacnim problemima.Naime imam hijatus herniju i kaskadni zeludac i od toga sam imala tahikardije koje su me uvele u anksiznost.Na pocetku sam mislila da je srce i tako nekoliko godina dok nisam sama uradila gastroskopiju(privatno)i dobila od cega su tahikardije.
Problem sa podignutim zeludcem sam resila na jedan starinski nacin i od tad nemam pojacana lupanja srca.Ali.valjda naviknuta na dugogodisnju tenziju ansioznost je ostala.
Zadnji pet meseci sam bila fenomenalno bez znakova iste i mislila sam proslo je.Ovih dana sam se ponovo upecala i sad opet ne spavam,napeta sam,preskace mi srce i imam crne misli (ludim i sl.)
Do vas sam dosla prateci jednog clana koji je isao na REBT terapiju i bilo mu je super ali vidim da se vise ne javlja.Da napomenem nisam pila nikakve lekove cak i sedativ mi je tesko da uzmem.Zelim ovo da pobedim sama uz pomoc psihologa ali se sad zapravo nerviram zasto opet,zar nije proslo.Da li je neko imao ovako dug period bez anks.i panike.Pozdrav za sve