Peniko, dr ivici čestitam na radu na knjizi!!
Sećam se da je bilo govora o okupljanju, možda se čak i desilo, ali bez mene (iz već nekog razloga), a mislila sam na takvo okupljanje - kafić, kafana, može i neko izletište pa da raspalimo roštilj.
Hej dakon, drago mi je da si se javio. Ono što ti iz iskustva mogu reći, sada te spucava sav preživljeni stres, a i ruku na srce, ti si malo "udarao" po alkoholu, te i od toga raste pritisak. Sada ti i nije baš povoljan momenat za neke rigorozne dijete i moj ti je savet da sa tim pod hitno prekineš, jer ti je organizam i ovako previše izmoren i izmučen (od stresa), a svaka dijeta je dodatni stres. Jedi sve, ali umereno-to je najbolja dijeta.
Sad bi vas pitao jeli normalno(ako je uopšte normalno) da se imaju aritmije čim ustaneš iz kreveta, znaći nepovezano sa nijednim vanjskim faktorom, jelo piće živci, i kako se borite sa tim da ostanete iskuliran ili neki lijek koji može to bolje da riješi.
Nakon naših stresova je potpuno normalno, evo ja se već drugi dan za redom osećam tako. Dodouše, ja nemam aritmije, nego tahikardije, čim se probudim osećam užasnu nervozu u stomaku, puls mi bude oko 100 (to dok još ne ustanem iz kreveta), znoje mi se dlanovi i stopala, ma potpuno grozan osećaj teskobe.

A zatim imam probavnih tegoba, tačno na nervnoj bazi.
Najvažnije mi je da to iskuliram (da se ne uplašim) i onda malo po malo, krene dan, zadam sebi šta ću da uradim ili kako da uživam, pa me onda spuca iznenadna vrtoglavica pa se sa njom izborim po sličnom principu, pa onda opet iznenada red tahikardije i tako iz dana u dan.
Psiholog mi je rekla da po potrebi uzmem Xanax, medjutim ja se trudim da ga ne pijem i od onda sam ga uzela samo jednom .
Nadam se da si prestao da piješ alkohol??!!
Pozz i čuvaj se!!