Pavlov , evo i mene, kad si vec navracala sta nam nisi malo i piskarala kako si i da li ide donekle sa aritmijama

Ja , sam u subotu isto navratila , odkucala pozdrav svima i u pola poruke nesta sruje i sve ode.
Inace , bas danas sam imala neki novi posao i odma sam osecala da mi s epridruzila moja stara drugarica /panika/ Ali brzo sam se setila da je to stara moja bolest, cim je nesto nepoznato i nisam sigurna da li cu uraditi /perfektno/ panika je tu. Tako da sam i panicila i radila i jednostavno ne znam ni ja kako prestala je , ali mislim d ame je /drmala najverovatnije dva sata, tako mi se cinilo. Stalno sam u sebi ponavljala , /lkako god uradis , dovoljno je i neocekuj od sebe perfektnost svuda/ Ma ljudi moji jedva ja ukapira da ta nerealna perfektnost , toliko doprinosi mojoj panici
Majjo, Dakon ako mozete navratite i dajte sebi sve vreme koje je potrebno da malo ojacate i misleci na ljubav svojih roditelja, idete napred .
Minjab, Jasna , Danka i svi nadam se da ste vec poceli sa godisnjim odmorima , ako jeste , bar da vam bude sto prijatnije bilo gde da ste.
Sve vas pozdravljam punoooo!