Bitno je da se ispostuje princip. Da'l je pivo, vino, rakija, tekila... To su nijanse u samoj terapiji, koje se razlikuju od pacijenta do pacijenta

... Upravo si Minja unapredila nacin lecenja od zdravstvenih i zivotnih problema, dodavsi taj fenomenalni sum mora...
Uglavnom optimizam mora da postoji.
Postoji jedna jako draga osoba koju nikada nisam upoznao, a sa kojom se dopisujem na p.p. tom dopisivanju sam skapirao da ljudi koji imaju fizioloski isti problem mogu da se osecaju i jako dobro i jako lose. U cemu je razlika??
U STAVU!!!
I dok Dr. Ivica ide na sportska takmicenja, neko ne moze da ustane iz kreveta. I upravo sam, dopisujuci se sa tom osobom dosao do stadijuma gde se osecam dobro. Sto smo se vise dopisivali, to sam sve vise popravljao svoj pogled na svet, a samim tim i kvalitet zivota i odnos prema nekim stvarima, jer je ona svojim pesimizmom uspela da pokrene bujicu mog optimizma i naterala me da se osecam dobro... Inace, otisla je kod homeopate. Evo moje posednje poruke upucene njoj. Mislim da sam u pravu i jako bih voleo da prenesem to na sto vise ljudi na ovom forumu.
E jbg... Jeste vreme malo lose, ali pokusaj malo pozitivnije da pristupas takvim stvarima... To te savetujem, kao sto bih svoju sestru. Ja sam danas ceo dan bio na adi i bar 5 puta sam hteo da padnem u nesvest koliko mi je bilo lose, sto od vrucine, sto od sparine... A onda sam, iz inata, usao u vodu i u jednom mahu isplivao do pola jezera. Bilo je ili cu da umrem, ili cu da pobedim poslednje trzaje ove odvratne bolesti i danas. Prekjuce, juce, danas, sutra i SVAKI DAN DO KRAJA ZIVOTA AKO JE POTREBNO . Vise ni u jednom momentu necu sebi reci da mi je lose. Kapiram da je tvoja situacija malo komplikovanija nego moja, ali to ti ne daje za pravo da se ne boris. Moras da znas da je po ovakvom vremenu i zdravim ljudima tesko, a da ne govorim o nama, meteoropatskim, isprepadanim, umornim i pouinvalidnim koksakijevcima... Ipak onog momenta kada prestanes sebi da priznajes da ti je lose, tog momenta zapravo pocinje tvoja prava borba sa bolescu. Nece tebi ni jedan Aspiriniks (homeopata i druid iz Asterixa), ni jedan rastvarac guscije masti u vodi, koji je juce cuo za mononukleozu, pa se sad razbacuje sa izrazima Eppstein-Barr, pomoci ako ne pocnes da pomazes sama sebi. Ta sranja sto iskoce po srcu ce i da prodju, te aritmije i tahikardije ce se smanjiti ili nestati i zato nemoj dozvoliti da ti od svega ostane strah i apatija, jer su oni gori od svake aritmije ili upale srca. I ne znam cemu homeoopate pored ovih silnih sjajnih lekara... Jos cu samo da cujem da si otisla kod lava gersmana ili baba zlate iz rozaja ... Pusa i pisi please
Pozdrav u zelji da cemo svi napustiti ovu temu na forumu i otici na neki "Bolji zivot posle virusa" ili "Super se osecam, aj da uzivamo"
Pozz svima
Cogito ergo doleo....