anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Evo mene opet, pokusavam da sve procitam sto sam propustila za ova 2 mje
seca ali sva se izgubim i spetljam , moram iz pocetka
Ja jos kuburim sa aritmijama cak sam u Sarajevu bila kod dr i nosila holter taj dr kaze sve ok samo nervoza strah propisuje mi xanax
Sad za dr Ivicu na nalazu holtera pise da imam povremene tahikardije i 4SVES i 1SV kuplex zabiljezeno 68 epizpda tahikardije i to u aktivnom djelu danaStvarno mi je taj dan bio grozan sav pod stresom pa nije cudo
Samo da vas pitam jeli u ovom nalazu sta opasno ili je normalan
Odoh opet citati sta sam propustila Pozdrav za sve
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Pavlov , dobro dosla nazad na forum! Sa moje tacke gledista ja mislim d aje to nama sve od uzbudjena kad se vratimo od kuce , pa pocne i tahidrije i aritmije da se pojacavaju neko vreme . Mislim bar meni uvek tako bude kad se vratim i najmanje mesec i vis edana mi uzme da se ponovo naviknem na ovo ovde, a kad god sam kuci odma se adaptiram kao da nikad nisam ni otisla :lol:

Majjo, drzi nam se i pooolako koliko god je to moguce u takvim situacijama. Ja ne verujem da tu ima ikakva pravila kad se prolazi kroz taj bol . Jedino seti se da bi tvoja mama bas to zelela da se ti osecas sto bolje mozes. Ljubim te i cuvaj se maksimalno, tu so za tebe .

Dakone , nadam se iskreno da imas snage za sve sto ti treba u toj situaciji i da pazis na sebe i tvoju porodicu.

Dr. Ivice, davno nisam cula rec " sjasite" jesam se nasmejala na tu rec.
Uostalom ja sam za to , da se mora stati za sebe u svakoj situaciji. Ponekad mozda ignorisati, a ponekad i reci sta mislimo pa makar se spustili za trenutak i na neki drugi nivo od naseg :lol:

Ja , ovih dana nekako sva malaksala bas nemam dovoljno energije, za cas iz cista mira (bar ja tako mislim ) pa odkucaji srca odu na 98, pa na 50, pa u krug , toliko da mi oduzme energiju.

Pozdravljam vas sve !
Za drugarstvo i druzenje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pavlov, ove 4 SVES nisu opasne ni bitne. Kolike su tahikardije - koliko je iznosila maksimalna? Taj supreventrikularni (SV) par (kuplet) nije takodje strasan, mada bih voleo da vidim EKG zapis.

Sve najbolje.

Ivica
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Hvala dr Ivice
Te tahikardije su bile najace 158 i to u napetosti i svadji a njmanji puls je isao do 62 prosjecan puls je oko 88
i mislim da sam imala tahikardiju i do 68 puta u aktivnom djelu dana
Dr tvrdi da je srece zdravo da je sve od stresa i napetosti da ce se srce smiriti kad smirim glavu
Samo sam zeljela cuti i vase misljenje jer ja i sad cesto osjetim aritmiju i neko lupanje u grudima ali se tjesim da je sve ok i da se moram psihicki srediti
hvala vam jos jednom
Narode gdje ste
Majo kako si?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pavlov,

Ako je sve tako kakopisete, onda nemojte brinuti, Vase srce jeste zdravo.

Sve najbolje!
mgk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:18 pm

Post od mgk »

Majjo moje iskreno saucesce.Znam kako ti je pre 4 god. sam izgubila oca iznenada infarkt,ne mogu ni da se setim naseg poslednjeg razgovora,samo su javili da je otisao ,godine prolaze ali bol je uvek tu negde,a onda pre godinu i po brat od tetke opet iznenada,zivimo mi i dalje i radimo i smejemo se ali bol ostaje ,znam kako ti je sada,uz tebe smo ako ti to nesto znaci,za ostale pozdrav.
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Nisam se mogao javiti nikako, prvo Majo moje iskreno saućešće.....Znam kako ti je moj tata je umro i 19 ovog mjeseca :cry:
Prebacio sam ga iz Podgorice u Sarajevo i tu je sahranjen 23 eto što ti je život :( :(
Samo da malo dođem sebi pa će mo se kuckati.......
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Jao bože kako morbidno zvuči: Dakon hvala, takodje!! :o :cry: :cry: :cry:

Kako si ti? Nadam se da ne mešaš alkohol sa apaurinom, drži se, čuvaj se. Moramo sada biti jaki. Evo, ja nekako guram, sat po sat, dan po dan.......ide nekako........nekada je teško, nekada lakše.......red suza, red smeha, pa dokle stignem.

Drži se!!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Isto tako red smijeha pa red suza ali u sebi, musko ebiga pa moram staviti masku, ali štaćeš kad smo smrtni zvući morbidno ali nemožeš ništa kad stigne "faks" odozgo....
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Dakon moje iskreno saučešće :cry:

Zaista bih volela da nikome to nismo ovde rekli ,a ne dva puta u roku od nedelju dana ! Strašno mi je kad pomislim kako li se osećate !

Sa Majom sam imala priliku da proćaskam ,videle smo se i drži se nekako ....... :( , mislim da je društvo tu od velikog značaja - nikako samoća .......

Ja eto sad dođoh da pogledam i ........samo ružno !

Dr.Ivice ko pusti majstore u kuću ...............nije mu lako :lol: !

Ja se borim sa aritmijama ,ali danas mi baš zadaju muke ,mislila sam da ću oko podneva okrenuti muža da dođe po mene da me vodi kod dr. jer mi je tako preskakalo ,i neka mučnina me uhvatila , hladan znoj ,ma prva pomisao mi je bila ,da me ne tresne infarkt ! Jedva dočekah kraj rdnog vremena i dodjosmo kući ,malo mi je bolje ali ''prokletinje''(aritmije ) ne prestaju!

Pri tom dve nedelje ne mogu da saniram grlo sinusi ,šta li je uglavnom pričam kao iz bureta ,2 kutije Hemomicina i za nijansu bolja situacija ,ali ne znatno! Ma strašno, prošlog meseca se jedva izborih sa tim kad evo ga ponovo ................

Sve vas puno pozdravljam do sledećeg javljanja !
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Majo stvarno mi je zao sto ti se sve to izdesavalo ,ali i sama sam izgubila oca i znam kako ti je
Dakon na zalost i tebe moram predati saucesce i znam kako ti je
Koliko vidim i ti si porjeklom iz Sarajeva pa ako ti nije tesko reci mi iz kog si djela postpo sam i ja iz Sarajeva mozda imamo jos nesto zajednicko sem aritmija
Zola29,minjab i ostali kako ste je li ista bolje mene ove vrucine smorise,a aritmije se opet pojacavaju ali vjerujem dr Ivici da je srce zdravo pa cu pokusati da ih ignorisem
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Dakon, primite saucesce i od mene.

Svima pozdrav!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:
Sa Majom sam imala priliku da proćaskam ,videle smo se i drži se nekako ....... :( , mislim da je društvo tu od velikog značaja - nikako samoća .......
E da, ja zaboravih da vam prijavim ovo :oops: .

Dan sa minjom je jedan od boljih u ovih poslednjih par meseci mog života. Stvarno smo nenormalne i još toliko (nenormalno) slične!! :lol: :lol: :lol:

Minja, i meni je danas loš dan, ceo dan mi se vrti i provela sam ga u krevetu. :x

Možda je od vrućine a možda i od stresa koji me lagano stiže........ :cry:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Dakon, moje duboko saucasce za tvoj bol :cry: nema sta da kazem da bi ti bar malo bilo podnosljivije . Kako je Majja vec rekla , dan po dan , sat po sat i mora se dalje.

Majjo , kako da nije od stresa i svega sto si prosla , pa jos i te vrucine , verovatno samo doprinose svemu. Za sve treba neko vreme , pa i za taj veliki bol u kome se covek nadje .

Minjab, a tebe opet sinusi uhvatili , pa jos i te aritmije . Ne znam sta da kazem , ali i mene kad pocnu da tresu , ja prvo pomislim , ode srce :oops: pa se posle tog asetim , d asebe hrabrim da cu preziveti vec nekako :) Ja sam totalno ubedjena da na ovim vecim temperaturama i moje aritmije nekako kao da podivljaju.

Pavlov, moramo nekako proci kroz sve to hteli ili ne , drugo nema :lol:
Ti si mozda jos umorna od puta i dok se dobro odmoris , tada ce verovatno biti bolje i sa aritmijama , jer si bar /napunila baterije/ kad si bila kuci.

Sve vas puno pozdravljam!
Za drugarstvo i druzenje!!!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Dakon, moje iskreno saucesce :(
Odgovori