cao,drustvo...
majjo,citam "tvoju" temu o dekubitisu,ali se ne javljam tamo da se ne bih "mesala" onako da kazem bez veze,jer o tome stvarno ne znam mnogo...ono sto je bitno je da ti tvojoj mami pruzas sve moguce,a kako i kada ce sve da se zavrsi to ti niko ne moze reci i veoma je surovo da se tako brutalno nekome prognozira "kraj".poludim od takvih lekara...

budi jaka,jer radis sve sto je u tvojoj moci i pokusaj povremeno da i sama "prodises" i da se malko opustis...kiss
DR.IVICE i ostali,rekoste da se ovde panicari pozale...a jel mogu i ja kao stari i iskucni clan panic club-a?mogu?super...e pa evo...
juce sam imala zakazan zavrsni intervju u Beogradu za ovu banku.prodjoh i taj krug...muz nije mogao da me vozi jer nije uzeo slobodno...i odem ja sama,bez ikakvih problema.snadjem se u Beogradu kao kod kuce..

stigla tamo dva sata ranije i pijuckala kafu u jednom kaficu...prosla intervju(veoma naporan od 45 minuta sa unakrsnim ispitivanjem dve veoma napadne osobe

),sacekam posle toga jednu poznanicu koja je isto imala intervju i zajedno se vracamo kuci!meni nista ne fali,smejemo se,tracarimo,prodjemo Beogradsku guzvu,ja se odavno nisam osetila jace i samostalnije od kako je sve ovo pocelo...od ujutru sam samo pojela jedno malo parce pice i to je sve...
e,sada...negde kod Paracina,na auto putu,svratim po benzin i kako sam izasla iz auta videla sam da imam osecaj kao da se jos vozim(trucka mi se u glavi i telu samo tako).vratim se malo nesigurno do kola i nastavim dalje...ali kada smo krenule,panika je pocela da raste i ja pored tahikardije,dobijem takvva preskakanja da mislim da sam samo jednom imala bas ovakav "napad" aritmije.to je preskakao skoro svaki treci otkucaj,cak sam dva puta uhvatila dva preskoka za redom

.neki nepravilni tkucaj,neki me u trenutku zagusi i td..vidim ja da je vrag odneo salu i popijem pola bensedina od 5 mg posle ko zna koliko vremena,da bih mogla da stignem do kuce i polako posle petnaestak minuta pocinje sve da jenjava...prvo aritmija,pa i tahikardija...stignem lepo kuci,jos malo sam se vozila i hodajuci

,odmorim se osvezim i sve je bilo u redu.
e,sada pitanje...

jel mogu ja napadom panike da izazovem ovako cesta preskakanja?meni je to delovalo kao neki napad aritmije,majke mi...srce udara kao ludo,a preskace,ja se vec tresem kao prut,i sve po redu...cak razmisljam i da se javim svom kardiologu da me pregleda,onako detaljno..

ne lici to na mene vec dosta dugo,ne bih ni reagovala,verujte,da je bila tahikardija samo,i sa svim propratnim efektima,ali mnogo me je zbunila(da ne kazem uplasila

)ova aritmija i preskakanja.mada se sama tesim da pola bensedina ne leci "teske" aritmije...
ne znam..ko zna...mozda se skupio umor,celi dan u kolima,vozim,tamo trema pred intervju,cekanje,malo jela,puno cigareta

...
znam da sam "udavila" ali sam htela da sve prenesem u originalu,a verujem da mozete da zamislite celu situaciju s obzirom na moj opis...
tako...sada cekam da vidim da li sam usla u najuzi krug kao "dosije na vecnom cekanju" ili ce da me pozovu....
pozdrav svima...drzite se!
caos!