Poydrav drustvo.
Dugo se nisam javnuo ali imao sam razloga.
Kažu život je dobar, treba uživati u njemu, pa fraza dobro se dobrim vraća bla bla bla......provjereno šuplja prića.
Da neispadne da se gubim ili nebulozno prićam sad će te da vidite šta mi se dešava.
Prije sedam dana mi je javljeno tj. majka mi je javila da mi je otac skidajući sijalicu pao sa stolice na pločice. Ajd dobro ije mu ništa nepovraća, nemantamuse znaći odoka nije mu ništa. Ali u ovu nedelju me zovu kazumi(uzgred oni su kod sestre u podgorici) dolazi stari se nesto gubi nestabilan je na nogama. Ajd sjednem u kola a prije polaska kažem im da pozovu hitnu da se vidi štaje. U pola puta mi kažu oni neće da ništa rizikuju te ga šalju u urgentni.
U međuvremenu stižem ja ispred urgentnog, moja sestra izlazi i kaže gotov je nalaz, kažu da je imao moždani, šok je***a. Ali ponovo ga šalju na rengen kao da ponove nalaz. Ali ja nemogu do njega nepustaju me nikako.
Zavrsen je i drugi snimak, ja uletim tamo, vidim sestra place mislim zato što je dozivivio mozdani, vidim stari u kolicima

zašto, priđem mu i tek onda vidim da nemože da hoda , ma otkinuo sam se, tek tad se okrenem i vidim doktora koji me pozva u kancelariju, i kaže mi da moj stari ima tumor na mozgu
Ja bez teksta, kako, jeli od pada on nije, kako odjednom on sljeze ramenima.
Ljudi život je sranje
Eto sad već mu je stanje gore, srećom neboliga tako kaže nezna za dijagnozu, izgubio je pojam u vremenu, nemože da se digne, magnetna je potvrdila tumor veliki i maligan, ljudi ja sam sjeban......Da nije ovih apaurina i alkohola pobudalio bi. Em moram imati masku stabilnog jer sestri i majci sam jedini oslonac, ali u sebi, ma užas šta se desi za ovo malo dana.
Kako odjednom , jeli moguće odjednom neka mi neko kaže molim vas, jeli moguće da se to tako desi, jeli genetika...............
Svetinja je srčka i čaos ili gru autom i sekundica nema te više.
Užas je ovo kopni na oči, prića nebuloze a nemogu mu pomoći, još je čova ne što mi je otac prva liga, svi ga vole i poštuju, ma ljudi srce mi se cijepa žao mi ga, još ga gledam kako se pati, a spasa nema
Zašto nije bio loš, lakše bi ovo podnosio
Oprostite ako sam pisao nekakve nebuloze ali morao sam se izjadati, evo srčka nekuca nikako normalno ali ko je šiša.