anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

"Umro Marks, umro Engels, umro Lenjin, umro Staljin... A ni ja se ne osecam bas najbolje!" :D :D

Ne dajte se, ljudi!

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Vidim opet se okupljate , svaka čast ,al zvučimo ko da smo došli s'fronta!

Mene ubi kiselina predprošlu noć ,u životu nisam osetila takav ''užitak'' skočila sam iz kreveta ,ne znam šta me snašlo, :o Od ta imam taaakve mučnine ,i sad sam na dijetalnoj hrani.....Ma biće bolje ,moguće da je neki virus opet u ovom ''moru '' virusa koje kruže !

Jurim nešto po ginekolozima , ma samo da nisam mirna.....reših da se ouzbiljim i poradim po pitanju bebe! Reko mi suprug da ću dobiti kucu (psića) samo kad on dobije bebu i ............ :lol:
Ajde sve vas pozdravljam i čujemo se
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:Vidim opet se okupljate , svaka čast ,al zvučimo ko da smo došli s'fronta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i ti si nešto na 3 ćoška??
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma jok 8)

Šta me pitaš, znaš po sebi , :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pozdrav.

Ma i ja nisam nešto ok. evo opet navalili ali žestoko ti naprijatni osječaji u grudima, preskoci ebiga....

Minja, štose tiće kiseline mene muči to konstantno evo već 3 godine, prije nije nikad skoro ali sad užas, slomi. Jedino mi trenutno Gastal pomaže ali trenutno a kad uzimam Omeprol onda sam poslije doze miran i 20 dana, tad mogu pojesti beton ništa.

Ja sam siguran da sam želudac "sredio" kod jednog privatnika. Imao je kuhinju pa gotovo svi koji su radili kod njega pate od kiseline :o
Drugo, gojaznost :cry:

E sad imao sam momenata(ali sad sam skontao štaje) kad sam se budio, bolje reći borba za vazduh za vrijeme sna. Nemožeš doći do vazduha, kao da si prekinuo disanje na jedno minut, pa se preneš, slijedi golem user, tahikardija, i još dvadesetak lančano povezanih simptoma koje dovode do poluludila.

Sad sam skontao štaje, vrati se sadržaj želudca(kiselost) u ždrijelo i normalno misliš gušenje.
Toliko..

Slika

Mahanje
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

E, drusto moje , isti problemi sa tom zeludacnom kiselinom. Jedino nema viska kilograma. Dr. kaze da je to od cestog nerviranja. Mozda se dovoljno ne izrazimo kad nas nesto nervira , nego sve to potiskujemo u sebe , pa mesto da kazemo svoja osecanja , a mi se /grickamo u sebi/ to sam ja tako skontala. Mozda i nije tako realno ?

Pozdrav svima i drago mi je da se opet skupljamo i druzimo...
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dakon ,ma to bi trebalo neko da ti pogleda želudac nije to baš za zezanje !

A kod mene je nešto drugo ( bar sam sebe ubedila da je to) Reći ću vam ,al ako se neko nasmeje (vidim vas :lol: ) .To veče sam pojela 9 palačinki i popila voćni jogurt , to se sve događalo u ponoć, pa mislim da je testo počelo da ''vri'' a obzirom da sam taj dan ajsala nešto po gradu ,da sam pokupila već neki virus ,pa mi je bilo muka !
Hoće mene kiselina samo kad pojedem neko testo ,pecivo ili slično kasno uveče, ne brinem se zbog toga ,ali me nervira!

Nisam gojazna ,Majo jel da ? Čak sam sad i smršala Na svojih 173 imam 55 kg....pa ja mislim da je to ok?

Ajde ljudi držte se evo nam je zima ponovo! A taman se obradovah lepom vremenu! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:To veče sam pojela 9 palačinki i popila voćni jogurt , to se sve događalo u ponoć, pa mislim da je testo počelo da ''vri''
:lol: :lol: :lol: Što me ovo podseća na jedan od mojih daaavnih postova!! :lol:

Nisi gojazna. Taman si!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eeee moja Majo ,te epizode otvaranja apetita su mi najslađe ! :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

i ja samo na kratko...

mene je dohvatio virus posle svih i ja nadrljah!pored silne temperature,dobila sam bronhitis, a onda kao slag na tortu-mnogo su me ukocila ledja pa sam tri dana primala silne inekcije da me otkoce!e,nikada nisam tako nesto osetila.kazu ljudi da se ukoce ali ja mislila to samo bole ledja,a ovo...ovo je bio uzas!sada sam bolje,nemam temperaturu jer sam pocela sa nekim jakoim antibiotikom:klaritromicin(kazu:nema jace! :lol: ).

javljam vam se kada se vratim u "normalan zivotni tok"!

pozdrav za sve!caos!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Al smo ekipa :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad bi se svi sastavili možda bi i ispao jedan ceo živi čovek!
Šta mislite? :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Al smo ekipa :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad bi se svi sastavili možda bi i ispao jedan ceo živi čovek!
Šta mislite? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja mislim da je je ipak najvažnije to što (IPAK :lol: ) imamo i dalje smisla za humor!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Dakon, odlično mi je poznat taj osećaj, ali ja ga nisam imala od prejedanja, nego od napetosti.

Moram da vam se pohvalim, već neko vreme (kuc-kuc) nemam nikakvih srčanih ispada, niti lupa prejako, niti lupa prebrzo, ma taman kako treba. Čak ne pamtim ni pritisak kada sam izmerila poslednji put. Lažem u stvari. Pamtim. Onda, onu noć kad mi je puls otišao na skoro 150. Toga više nema. Bar za sada. 8) :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma humora nema šanse da nedostaje , onda nam stvarno nije dobro !

A reci MAjo .......koja je tajna tvog uspeha! :lol: :lol: :lol: :lol: Znam , nismo se videle od ''prošle '' godine ,nema tople čokolade, kafića ,nezdravog života! Ja ću te upropastiti :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo mi ostali ''preskačemo'' al valjda nam taki' horoskop! :wink: :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Umesto one neodrzane vecere za malobrojne panicare sa pocetka ovog foruma, vidim da ce biti uskoro odrzan KONGRES panicara :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ja sam dr.Ivice još uvek pre za večeru , nego za kongres :lol: , pa uz pićence i mezence da vidimo ko se čega plaši :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja vam garantujem da je i većina za večerinku ........pa valjda ćemo uspeti da se organizujemo .Imamo Maja i ja jedno mestašce ,nije loše pod zemljom je :lol: :lol: :lol: al dobro sad!
Šalim se ,nismo nas dve baš krtice i toliko opaljene, al ako se odlučite za kafenisanje obavestite nas! :wink:
Odgovori