anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Naravno da Minja navija za klopu :P :P :P

Ja imam dobar apetit, al' 9 palacinki...

Mene svaki dan strefi nesto novo. Jutros nisam mogla da otvorim oko, slepile se trepavice, zakrvavilo se, mora da me drmnula promaja. Opet me besika boli, samo trcim ... Ma samoj sebi sam dosadila, a kamoli drugima :-? :-?

Samo da prodje ova zima.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Jasna ma moram i ja sebi nekad oduška da dam , pa ne jede se svaki dan 9 palačinki :lol: :lol: :lol: :lol:
Oko -ili je inficirano ili je promaja!
A za bešiku,što ne piješ Uvin čaj ,nevezano za terapiju koju dobijaš,8mislim kad je dobijaš) ne može da ti odmogne, a i tad se preporučuje da se unosi dosta tečnosti.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:Ja sam dr.Ivice još uvek pre za večeru , nego za kongres :lol: , pa uz pićence i mezence da vidimo ko se čega plaši :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja vam garantujem da je i većina za večerinku ........pa valjda ćemo uspeti da se organizujemo .Imamo Maja i ja jedno mestašce ,nije loše pod zemljom je :lol: :lol: :lol: al dobro sad!
Šalim se ,nismo nas dve baš krtice i toliko opaljene, al ako se odlučite za kafenisanje obavestite nas! :wink:
:lol: :lol: :lol: KRTICE!!!! :lol: :lol: :lol:

E ljudi stvarno, hoćemo li se videti mi OVE GODINE??!!! :lol:

Čini mi se da lagano počinje da mi biva bolje, jutros sam se prvi put nakon 10-ak osetila polunormalno :lol: (nisam imala one bolove, nisu mi suzile oči, iako i dalje zvučim kao iz bureta, mnogo se bolje osećam)!

Ali sada je došao na red moj stomak (minja 4 dana mi je bilo "onako" :evil: ), trenutno sam pod diklofen čepićem pa preživljavam nekako. Još dva dana da mi prodje i nadam se da ću biti "ki nova". :D
(ako se ne desi već nešto drugo, neplanirano 8) :lol: ).

Jasna drži se, dobre su ti obloge od čaja kamilice za oči. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Drž se Majo nem'o da nam poklekneš, pregurala si ti i gore .

Važno da te popustio ovaj virus, ma grozan je .A što čepčiće ? Ja to još nisam koristila!Jel za skidanje temperature ili protiv bolova?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Diklofen. Protiv bolova. Da odmorim malo želudac od Brufena! :-?
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

majja napisao:Diklofen. Protiv bolova. Da odmorim malo želudac od Brufena! :-?
Brufen je zlo za želudac :evil: provjereno na sebi :D

Nimulid je za bolove ok.

Da nerekoh vam, evo od juće nosam holter, da definitivno utvrdim kakva je to vrsta prekoka, aritmije...

Slomio me nočas, kao da imam neku vreću vezanu na leđima, jedva čekam da skinem ovo čudo. :roll:
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dakon napisao:
Da nerekoh vam, evo od juće nosam holter, da definitivno utvrdim kakva je to vrsta prekoka, aritmije...

Slomio me nočas, kao da imam neku vreću vezanu na leđima, jedva čekam da skinem ovo čudo. :roll:
E pa to je sjajno Dakon! Ja jedva čekam da ga pročitaju, pa da nam javiš tvoja KONKRETNA dešavanja!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Joj Dakon znam taj osecaj. :cry: Ali sta da se radi meni su prosle godine malo malo pa kacili holter, (sva sreca sto je bilo na ''prijateljskoj osnovi''inace bismo se naplacali ko zna koliko) jer su me hvatali napadi onih , kako ja kazem ''neizdrzivih'' aritmija i stalno su istu dijagnozu imali ventrikularne aritmije .......da ne davim
Ajde nam obavezno javi kako si prosao ,cim ti ocitaju holter!

Majo ,brufen je za ono bas kad moras ( visoke temperature) a nije mi nikad palo na pamet da diklofenak (cepicima ) obaram temperaturu!.
Ma ja ustvari cekam poslednji teren dok nesto ne preduzmem i tako i zavrsim na injekcijama linkocina :x

Ajde drustvo do slusanja :lol:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

:D Ja samo da vas pozdravim i da vam pozelim svi koji imaju prehladu da je sto pre ostave iza sebe . Dakon, tebi zelim sto pre da ti procitaju taj halter i da znas sta da preduzmes .

:-? Meni juce i to na poslu iz cista mira(bar ja tako mislim) ode pritisak gore i odma sam uzela pauzu , ali dobrih pola sata i vise uzelo je sa setnjom oko zgrade da dodjem do neke normale.....

:D Danas imam slobodan dan i odma sam s eprikljucila da vas pozdravim sve i prijatan vikend .........
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao: Majo ,brufen je za ono bas kad moras ( visoke temperature) a nije mi nikad palo na pamet da diklofenak (cepicima ) obaram temperaturu!.
Ma ja ustvari cekam poslednji teren dok nesto ne preduzmem i tako i zavrsim na injekcijama linkocina :x
:lol: :lol: :lol: E minja, ti i ja ovih dana kao gluv i mutav!!! :lol: :lol: :lol:

Pričam o menstruaciji i bolovima u stomaku a ne o temperaturi!!! :lol: :lol:

Nju sam skidala Paracetamolom, i to tek kada predje 38, što nije bio problem, jer sam danima imala 38.6 :lol: :lol: :lol:

Više je nemam a prošao me je i stomak (ovog meseca sam prošla sa samo 2 čepića :D a ranije je znalo da se oduži i na 6 Brufena!!!).

Tako da ETO, nema više problema, osim što kašljem kao magarac i curi mi nos, ali to već nekako preživljavam. :D

Jel ti sada mal(K)o jasnije??!! :P :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Evo sad se vratih, skinuo sam holter, nalaz užas :o

Uglavnom prepisao mi je nekakve tablete, valjda beta blokatore.

Sad se nerazumijem gotovo ništa a ni on mi nije ništa objasnio konkretno.

Jedino što imam ovaj papir na kome su nekavi ves bigem...

VES-628
BIGEM-6
COUP-75
VE RUNS-26
SVE-6
SV COUP-8
TACHY-22

Eto jedino to mogu izdvojiti, malo sam prošvrljao po forumu da vidim ostale nalaze, gori od mog nisam našao.....ebiga :( :( :( :( :( :( :(
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Dakon, zelim ti da sto pre prebrodis krizu sto te momentalno muci, a verovatno ce se javiti i Dr. Ivica i drugi strucnjaci, pa ce ti pojasniti rezultate i sta je najbolje da uradis kako bi sto pre napravio najbolji balans......
Za drugarstvo i druzenje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ja "strucnjak"? Posle nekoliko najnovijih odluka ministartsva zdravlja (namerno malim slovom), ja sam i zvanicno SOM na kub. Gospodin Tomica i njegovi savetnici su nas lekare opste medicine i specijaliste opste medicine tako srozali i degradirali raznim ogranicenjima, uredbama i pravilnicima da sam ja isto toliko - u njihovim ocima i prema njihovim kriterijumima - kompetentan za lecenje ljudi koliko i svaka baba-vracara...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E moj doktore 8 ja stvarno moram ovako prisno jer me podsetiste na mog oca) a evo i zašto!
Do pre par meseci sam vodila sa njim borbu ,kako su specijalisti poniženi kako se on nalazi ispod argine ,kako ...... :evil: ,ja sam prsla E sad , jedino što sam mogla da pucam kao adut je to što kad je izašao iz državne ''firme'' i otišao privatno da radi ,dokaz su mu bile pune čekaonice i kao privatniku !Onda ga ja pitam jel misli još da od ''ministra'' (pod znacima navoda je namerno jer sve su nam ministri do ministra :o ) treba da očekuje lentu i ne znam već šta dokaz je to što radi onako kako on misli i što mu je savest čista (što je po meni najbitnije) a sve ostalo :lol: :lol: :lol: :lol: ,ma ko je još od normalih ljudi a da se bar jednom nije našao ponižen od onih koji treba da mu drži ''zanimanje'' i umesto da taj ministar forsira zdravstvo i ljude koji su zaslužni ,ne oni će da gledaju samo da pljunu i da mudruju iako to nema veze sa mozgom .
Ali reći će njegovi unuci ''vidiš to je uveo moj deda '' :evil:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Poslala sam ovo da ne bi se zalaufala i ..........ko zna dokle stigla :lol:

Dakon , ja ne mogu da ti pomognem j-ga :( ! Valjda će se dr.Ivica oglasiti kad ga prođe ljutnja, ma razumem ga ,ko što rekoh imala sam to u kući!
A koji ti je lek dr prepisao?

Ja sam davala krv danas i ........... :x :x :x :x
Do danas sam imala gvožđe ko muško ,čak sam išla za savet kod dr kako da umanjim Fe, a danas ispod granice količina hemoglobina u eritrocitima ispod granice .......E sad da li to može da ima veze sa ciklusom koji mi je bio katastrofalan ovog meseca (ginekološki mislim) ili je nešto drugo ,videću .
Vidim ja da ćemo mi ove godine na oporavak na Zlatibor ,jer i suprug ,ima povišen šećer ,sedimentaciju .........ma.....

E sad gledam na tv-u i ne verujem rođenim očima , upravo se dve ''doktorke'' ali diplomirane (nažalost) nalaze na pijaci ,i jedna razmiče ovoj drugoj prste brzo a ova druga drži prst na povrću i konstatuje da li je zdravo i kakvu reakciju pokazuje njena ruka!

Da li to stvarno moguće u našem zdravstvu i jel to niko ne kažnjava?
Ona upravu pruža prst u vitrinu sa rebarcima i junetinom i veiče ''ovo je dobro '' ovo nije ovo može da prođe ,a ova druga se ubi od mrdanja njenih prstiju !
Zemljo Srbijooooooooo :o
Odgovori