Dragi moji, jedan kratak pozdrav za vas, sutra dobijam net

(kablovski) pa cemo nasiroko i nadugacko........
Trenutno sam uzasno bolesna i u pms-u, imam danima 38.5 (sada vise nemam), bolnu zlezdu na vratu, bolove u usima (na ORL mi rekose - "Skolski primer zdravih usiju"

) - to je od grla. Prepise mi dr opste prakse antibiotik (onako, usput), ali ja pre toga izvadih krv (na svoju ruku

), poviseni leukociti i granulociti (ne mnogo) i snizeni leukociti. Odem dan nakon toga, jer sam vec jela tada, da mi urade bris grla sa antibiogramom, te do juce cekah rezultat i naravno nisam pocela sa antibiotikom, jer mi je dala Klindamicin a ja videh da ne ubija bas Streptokoku (ja bejah ubedjena da bas nju imam

) a i ne sme se korisiti uz Brufen, Diklofen i sl, a to bi mi bilo neophodno ovih dana, i zato nisam ni krenula.....
Juce dobih analizu brisa, lepo tamo pise "izolovana fizioloska flora". Koliko se razumem u matematiku

, to je ok i nastavim i dalje sa udarnim dozama vitamina, cajeva, paracetamola na 7-8 sati, med, rakija i sl djakonije i nit me vise boli grlo, nit imam temperaturu. Jesam slomljena, ali ko i nebi nakon 4-5 dana bez skidanja t ispod 38???!!
Pms me ubi, glava mi se raspada i sad jos to da prezivim i.......idemo dalje!!!
Sutra cu sve na miru da citam, sve sam sada po malo, ne bih li sto vise videla, a ovi impulsi samo cuuureeeeeee.......
Ljubim vas sve.............do sutra (nadam se)!!!!