anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

vidim da majje nema neko vreme...sta li je sa njom
Maji komp u kvaru ili tako nesto, bice uskoro ponovo sa nama, javila mi se SMS-om.

Pozrav svima.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Čujem se ja sa Majom ,javiće se uskoro!

#Tarci što se tiče posla ni mene niko nije zvao ,ali znam i zašto ,rekoh ja i pre polaganja da sam NEZVANIČNO čula da su već nameštena svih 50 radnih mesta!

Strašno!

MA naći ćemo i mi vezu ,ja ti kažem :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Samo da se javnem. Pozdrav svim novim ćlanovima koje ne pozdravih.

Slika

I posebno mojim starim drugarima.

Pozdrav

Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ćao Dakone, što te nema,jel si ok?

Al smo se proredili, Danka i ti se baš retko javljate,Jasna Tarci i ja se još oglasimo!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Ma sve je ok, samo malo zatišje a ovdje lijepo vrijeme kao da će proljeće pa prosto mami napolje :wink:
Slika
Slika
Slika
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

:lol: Ovde isto lepo vreme danas , pa vas sve pozdravljam i uzivajte na ovoj temperaturi.....
Za drugarstvo i druzenje!!!
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma, Dakone,mafija si :lol: :lol: :lol

Htela sam ja to odmah da odradim, ali mi sin na drugom kompu skida neke nove epizode Gokua, znate onaj crtic. Pa da mu ne usporim vezu. Mislim, u aprilu ce napuniti "tek "18 godina.

Vreme je stvarno super, ali se meni danas nesto manta, sve leluja, imam osecaj da se zanosim.

Draga cerka mi je prehladjena, evo lezi, kljukam je antibioticima i sirupom. Usput smo uveli vanredne obroke, posto je jako omrsavila, ima samo 42 kile (a svojevremeno je imala 47).Cak sam morala danas da joj napravim keks-tortu i sad dok cekam da se krem ohladi pijem kafu.

Pozdrav, mislicu na vas dok se budemo sladili :P :P :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eee Jasna ,pa zar tako :cry: :cry: :cry: , a ja torte najviše volim na svetu ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaki zalogaj pomisli kako i ja uživam :wink: :lol: !

Dakon dobila sam poruku ! Genije si! :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

TNX :D Narode nije to ništa
Slika
Slika
Slika
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Dragi moji, jedan kratak pozdrav za vas, sutra dobijam net :D (kablovski) pa cemo nasiroko i nadugacko........

Trenutno sam uzasno bolesna i u pms-u, imam danima 38.5 (sada vise nemam), bolnu zlezdu na vratu, bolove u usima (na ORL mi rekose - "Skolski primer zdravih usiju" :lol: ) - to je od grla. Prepise mi dr opste prakse antibiotik (onako, usput), ali ja pre toga izvadih krv (na svoju ruku :lol: ), poviseni leukociti i granulociti (ne mnogo) i snizeni leukociti. Odem dan nakon toga, jer sam vec jela tada, da mi urade bris grla sa antibiogramom, te do juce cekah rezultat i naravno nisam pocela sa antibiotikom, jer mi je dala Klindamicin a ja videh da ne ubija bas Streptokoku (ja bejah ubedjena da bas nju imam :lol: ) a i ne sme se korisiti uz Brufen, Diklofen i sl, a to bi mi bilo neophodno ovih dana, i zato nisam ni krenula.....

Juce dobih analizu brisa, lepo tamo pise "izolovana fizioloska flora". Koliko se razumem u matematiku :lol: , to je ok i nastavim i dalje sa udarnim dozama vitamina, cajeva, paracetamola na 7-8 sati, med, rakija i sl djakonije i nit me vise boli grlo, nit imam temperaturu. Jesam slomljena, ali ko i nebi nakon 4-5 dana bez skidanja t ispod 38???!! :o

Pms me ubi, glava mi se raspada i sad jos to da prezivim i.......idemo dalje!!! :lol:

Sutra cu sve na miru da citam, sve sam sada po malo, ne bih li sto vise videla, a ovi impulsi samo cuuureeeeeee....... :lol: :lol: :lol:

Ljubim vas sve.............do sutra (nadam se)!!!! :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Majjo, nadam se da ti je bar malo bolje , a sad je i vreme te prehlade i virusa. Samo si ti sve to dobro obavila i prekontrolisala . Ovde vecinom, dr. da antibiotike i ne proverava taj bris iz grla , sto ja vidim da je veoma vazno. Ja sam isto imala problema sa grlom i evo sad zavrsavam sa antibioticima od sedam dana .
Svima pozdrav i svako dobro.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

zola29 napisao:Majjo, nadam se da ti je bar malo bolje , a sad je i vreme te prehlade i virusa. Samo si ti sve to dobro obavila i prekontrolisala . Ovde vecinom, dr. da antibiotike i ne proverava taj bris iz grla , sto ja vidim da je veoma vazno. Ja sam isto imala problema sa grlom i evo sad zavrsavam sa antibioticima od sedam dana .
Svima pozdrav i svako dobro.
Pa ni meni nije preporučila te analize, nego onako.........odokativnom metodom.

Ali meni nije jasno kako mi se bez njih povukao otok i kako je grlo prestalo da me boli :roll:

Trenutno kijam i počela sam po malo da kašljem, onako "zrelo" :lol: , ali nadam se da je najgore prošlo.

Šta se ovo dešava, nema žive duše ovde, ti i ja kao samotnjaci!!?? :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Izgleda da nas sve polako hvata...

Meni sinoc pocelo - zacepljen nos, boli grlo, temperatura... da ne nabrajam dalje. Ili mi je cerka poklonila koji virus ili sam se bas prehladila. i jos sam i dobila.

Nisam ni za sta, odoh malo da legnem, dok su klinci u skoli.

Cuvajte se, bice toga jos. :-? :-? :-?
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Majjo , ma najvaznije je da te proslo i to sto sad kasljes ce sad ta prodje . Mora da su to ti virusi koji su sad jaci u hladnoci u vazduhu....
:lol: ja se isto pitam gde su nam svi ostali, mozda su zauzeti suvise , nadam se da ce se javiti.

Evo i Jasna je prehladjena. Jasna , ajde i ti nam sto pre prodji kroz tu prehladu , a cerkica je verovatno vec prosla kroz to , pa sad si ti nasledila.....

Ja ne kasljem , jedino sam imala temperaturu, a tada nisam nizasta osim sto pogledam da li ste tu i sta se desava . Pozdravcic za sve i nadam se da ce i drugi nesto da nam odkucaju gde su i sta je najnovije.............
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Ma to je neki zeznut virus koji vlada vec par meseci. Moji su svi prosli kroz to. Nije grip ali nije ni naivan. Traje min 7 dana.
Odgovori