anksioznost posle virusa!!!
cao
Majo hvala ti,Jaco ma muz je morao otkazati jer je isao raditi pa su mu pomerili za kraj septembra.To je uredu,ali ja nazvala za sebe i oni mi kazu :mi samo primamo muza i zenu zajedno i ti ne mozes sama doci da ga vidis.Ma glupost!Pa kako je on isao sam?
Nasla sam drugog ali sada cekam na mog doktora da napise uput,a kada ce to biti nemam pojma.Ovaj bi me prihvatio kao pacijenta i on je psihijatar,a ne psihoterapist ali nema veze sve je to isto.
Ovaj psihijatar sto sam nasla kazu da je odlican i da se posebno bavi sa anxiety i fobijama ali videcu kada ce me moj doktor poslati.
Inace moj me juce ladno odbio i slagao rekavse u ovom gradu ni jedan psihijatar ne prima NOVE pacijente.Danas sam nasla ko PRIMA i pricala sa njima,e sada posto sam dokazala da laze DA LI ce me hteti poslati videcemo.Ma uzas!
Javicu vam sta je bilo!
Jaco,pa sta to bi sa tvojom nogom?
Zar je moguce od vena da je otekla toliko?
Sigurno te i boli,da li su ti jos nesto rekli ili dali sem tog leka?
Javi nam!
Majo.......e da sam znala da mogu disati u dlanove!-
Na koji sistem to pomaze kod napada i kako regulise disanje?
Meni je problem bio i uvek je sto sam bila jako zedna i jedna zena mi je dala od malog mali sokic ali sam tada kada sam popila bila jos zednija.
Pa zasto se usta toliko osuse?
Ma imam more pitanja!
Cao i pozdrav svima
Nasla sam drugog ali sada cekam na mog doktora da napise uput,a kada ce to biti nemam pojma.Ovaj bi me prihvatio kao pacijenta i on je psihijatar,a ne psihoterapist ali nema veze sve je to isto.
Ovaj psihijatar sto sam nasla kazu da je odlican i da se posebno bavi sa anxiety i fobijama ali videcu kada ce me moj doktor poslati.
Inace moj me juce ladno odbio i slagao rekavse u ovom gradu ni jedan psihijatar ne prima NOVE pacijente.Danas sam nasla ko PRIMA i pricala sa njima,e sada posto sam dokazala da laze DA LI ce me hteti poslati videcemo.Ma uzas!

Javicu vam sta je bilo!
Jaco,pa sta to bi sa tvojom nogom?
Zar je moguce od vena da je otekla toliko?
Sigurno te i boli,da li su ti jos nesto rekli ili dali sem tog leka?
Javi nam!
Majo.......e da sam znala da mogu disati u dlanove!-

Na koji sistem to pomaze kod napada i kako regulise disanje?
Meni je problem bio i uvek je sto sam bila jako zedna i jedna zena mi je dala od malog mali sokic ali sam tada kada sam popila bila jos zednija.
Pa zasto se usta toliko osuse?
Ma imam more pitanja!
Cao i pozdrav svima
Draga ontario pri svakom napadu panike usta se suse,puls je ubrzan,disanje isprekidano,..........sve je to za takvo stanje "normalno".Meni je pri prvom napadu panike cak trnuo jezik,kako je tek taj osecaj grozan.....uzas
Jasna sta tebi bi sa nogom?Izgleda sam promasila tvoj post,ali zelim ti brzo ozdravljenje,sta god da je.
Ovo vreme stvarno nije normalno.Izasla sam danas malo napolje i mislila sam da cu se ugusiti,onesvestiti(napominjem da nisam imala napad panike
)
Kako vi podnosite ovo vreme?
Pozdrav

Jasna sta tebi bi sa nogom?Izgleda sam promasila tvoj post,ali zelim ti brzo ozdravljenje,sta god da je.
Ovo vreme stvarno nije normalno.Izasla sam danas malo napolje i mislila sam da cu se ugusiti,onesvestiti(napominjem da nisam imala napad panike

Pozdrav
Idi kuda te srce vodi
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ontario, glista ti je sve lepo napisla!!glista napisao:Draga ontario pri svakom napadu panike usta se suse,puls je ubrzan,disanje isprekidano,..........sve je to za takvo stanje "normalno".Meni je pri prvom napadu panike cak trnuo jezik,kako je tek taj osecaj grozan.....uzas![]()
Ovo vreme stvarno nije normalno.Izasla sam danas malo napolje i mislila sam da cu se ugusiti,onesvestiti(napominjem da nisam imala napad panike)
Pozdrav

Napolju je katastrofa, mada ja izdrzavam nekako, nije mi tako strasno. PMS me malo drma, pa imam neke blage vrtoglavice, ali podnosim nekako.....
cao
Majo nesto mi nisi raspolozena zadnjih dana!
Da li je to zbog vrucine..........ili?
Ma i ovde je uzas samo sto u odnosu na vas bar imamo klimu pa radi citav dan.
A i hormoni nam se valjda menjaju......mozda ulazimo polako u promenu,ko zna!
POZDRAV
Da li je to zbog vrucine..........ili?

Ma i ovde je uzas samo sto u odnosu na vas bar imamo klimu pa radi citav dan.

A i hormoni nam se valjda menjaju......mozda ulazimo polako u promenu,ko zna!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: cao
..........zbog pms-a!!ontario napisao:Majo nesto mi nisi raspolozena zadnjih dana!
Da li je to zbog vrucine..........ili?![]()

Bolje da me nema ovde, jer sam jako raspolozena za svadju, a niko mi ovde nije kriv zbog toga, i onda volim da se povucem i cekam u tisini da prodje.
Zato je bolje da... psssssssssssssssstt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grozno, nista mi nije bolje, boli me i nervira me to sto ne mogu da uradim sve sto hocu.
U ponedeljak idem ponovo kod lekara, pa cu videti sta cu dalje.
#ontario, dobila sam tvoje poruke, bila sam tamo, super je. I ja cu doci, samo da me ovo prodje, sad nemam zivaca na za sta.
Puno vas pozdravljam, cujemo se

U ponedeljak idem ponovo kod lekara, pa cu videti sta cu dalje.
#ontario, dobila sam tvoje poruke, bila sam tamo, super je. I ja cu doci, samo da me ovo prodje, sad nemam zivaca na za sta.

Puno vas pozdravljam, cujemo se

cao
Jaco ne daj se!
Bas mi je zao sto te boli noga,nadam se da ce proci!
Majic.............ma razumem te..........nemoj da nam se predajes!
Vrati se brzo!
Sve vas pozdravljam
p.s.
Glisto vidis da nismo sami
Imamo mi ko je sa nama,ne sekiraj se!
Bas mi je zao sto te boli noga,nadam se da ce proci!
Majic.............ma razumem te..........nemoj da nam se predajes!
Vrati se brzo!
Sve vas pozdravljam
p.s.
Glisto vidis da nismo sami

Imamo mi ko je sa nama,ne sekiraj se!