anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Samo da napisem da sam dobila PM od minje, ontarija, dakona , da sma odgovorila i da slobodno mozete opstalima da date moj mail (naravno, mislim na nase drustvo).
Sutra uvece s eselim u stan jer je sve okreceno i cakum pakum sredjeno (najvise mi se dopao prelakiran parket), ali su mi ruke upropascene od rada.

Inace, spremna sam da idem na bilo koji sajt gde se svi skupite.
Majjo, steta sto nis bila ovde (na ovom sajtu) kada je o hep,. C pricala nebuloze neka nazovi dr... zaboravih ime(poenta je da je on a zaista dr), kada budes raspolozena, to je na dermatologiji pre jedno godinu dve, a temu je zapoceo (u vezi pedikira) zapocela osoba sa nikom Postar.
Mada to i nije tako bitno, ali da znate da je ovde nije bilo uvek sve idealno... a da ne pominjem sektase koji su rovarili na neuropsihijatriji i doveli do toga da taj deo morao zakljucati.
poz,
danka
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Danas sam ceo dan imala goste, a i da ih nisam imala prespavala bih ,dan je za dremanje dušu dao....

Kako ste Vi vidim da su Danka i Jasna radno,Tarci nam nema,Majo ima li novoga nečega ,ostali kako je ,živnite sutra je novi dan......i kažu ide otopljenje! :lol:

Mene (svilenu) opet nos steže ,ma kako zahladni ja zašmrčem,taman se iščupah od onog naleta hladnoće ,kad evo ga sledeći..... :x !

Nema nam dr.Ivice da ga smaramo šta da popijemo ako kinemo na desno ili ako kinemo na levo.... :lol: :lol: :lol:

Ajde čujemo se živi bili i veliki porasli :lol: (ovo nisam koristila nikada ,a čula sam taj izraz od nekog i ne znam od koga) :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

danka napisao: Majjo, steta sto nis bila ovde (na ovom sajtu) kada je o hep,. C pricala nebuloze neka nazovi dr... zaboravih ime(poenta je da je on a zaista dr), kada budes raspolozena, to je na dermatologiji pre jedno godinu dve, a temu je zapoceo (u vezi pedikira) zapocela osoba sa nikom Postar.
:o :o :o :o BOZE SACUVAJ!! Sada sam tek videla tu temu, i zao mi je sto je zakljucana. Ne da bih se svadjala, nego da bi sto vise ljudi moglo da procita kako je ono tamo sto pise (izuzev tvog pisanja) potpuna BESMISLICA i da zahvaljujuci ljudima koji tako razmisljaju, nivo svesti nas, obicnih smrtnika i ne moze da bude na visem nivou, kada nas takvi "progutase"!! :o

NO comment______________________________
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E tako je to ,kad je bio lekar koji je savesno i stručno obavljao svoj posao - nekome je smetao!
Ali li sadaa i tada ,eto vidimo bilo je ''stručnjaka'' e jadni ovi ljudi koji će dobijati ''stručne ''odgovore!
Evo jedan primer ,javlja se dečko sa problemom ''lekar'' mu ''objašnjava'' jest da je pogrešno ,ali se ubrzo javlja (verovatno dok je pogledala i proverila po knjigama) pa se ispravlja jer je ''u brzini bio lapsus'' kod nas se to na srpskom kaže ''nema blage veze sa životom'' ali dobro je ima podršku ovde i biće od nje nešto ,samo da uništi još koga :lol:
Ne verujete ,evo pročitajete - UŽAS!
(Po meni bi ovakve bruke ''stručne'' tebalo brisati ,ali to nije za brisanje ....to je dika ovog sajta i to su stručnjaci )
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14432

Ajte ljudi odoh da odmaram ,sutra se valja smrzavati ponovo :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Pa da, a ja sam se jos dok sam citala, pitala - a gde je treca trecina tog srca?Matematika mi je uvek bila jaca strana :P :P :P

Ali sve u svemu, eto ovde se desila i jedna dobra stvar - to sto smo se mi nasli i sad treba to da nastavimo.

Sad tek vidim koloko je sati, a htela sam ranije da legnem... :-? :-? :-?
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao i evo da Vam se javim!
Mali je za sada dobro,dosli smo na vreme i dali su mu lekove,neke antibiotike i evo cekam muza da dode i da mali to popije jer kazu moze jako brzo izazvati alergiju,a ja auta nemam.Znam da bi mozda neko drugi zazmirio i dao ali ja......nema sanse.On nikada nije pio taj lek i ne znam kako moze ili ne mora reagovati.
Panicar.........ostaje panicar.......ali nisam znala da ce mi to glupo stanje praviti takve probleme.Prst mu sve vise otice!Ja cekam muza u zoru da dode i BOZE DAJ da mali bude uredu pa neka popije ujutro.
Sve Vas pozdravljam! :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Minjab....dobila sam tvoju poruku i uradicu kao sto si rekla!
Pozdrav
p.s.
nemam tvoj e-mail
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

sve nasePP su dostupne administratorima, to je normalno.
njih ima vise i oni moraju sve ovo da citaju.
E, sad, problem je da li je taj koji ovde cita dovoljnos trucan da razlikuje tacne od netacnih odgovora, to je poenta svega.

@majjo, vidi ovo pitanje:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14435

Malo da spustimo loptu, saberemo se i vidimo sta ce dalje biti.
Bez dr ivice smo nekako obezglavljeni... treba da se opet sa njim povezemo... sve polako./
poz
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=14435

Nisam znao da je toliko opasno da se dijeli flašica sa vodom, da sam znao nikad nebi to uradio.

Užas jedan evo fata me panika gušim se užas. Slika

Ljudi moji pa šta bi oni radili da su paničari a oni ko fol normalni Slika

PS

Komentar na gore priloženi post Slika
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

minja dobila sam tvoju poruku i,kao sto sam i ranije rekla,JA SAM SA VAMA!!!Sta god da odlucite,slazem se.
Imam samo mail od ontaria.
pozz
Idi kuda te srce vodi
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Zar nemaš moj???
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Sad imam :wink:
Nisam ni videla :oops:
Idi kuda te srce vodi
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Videla sam taj topic i u par navrata sam pocinjala da pisem odgovor, ali mi se nesto "nije dalo"! Ne bih da sirim(o) pricu u tom pravcu, zalosno je sto je tako, jer ce neko stvarno takav savet da "proguta" :o !!

Kako podnosite ovo vreme?! Ja sam sva santava........ :( (sada bi me dr Ivica prekorio :lol: ), ali stvarno mislim da sa tim ima veze....
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dobro je da bar dr.Ivica ovo ne čita ,ali ima veze sa vremenom 100% , ja izgledam kao onaj Tom(i Džeri)iz crtaća kad treba da je budan pa ne zna kako da drži dignute kapke.
Ja imam goste u sredu treba da spremam a nemam snage da se mrdnem,a treba i ukupovinu :o ,ma zaspaću u samoposluzi........

Zašto da prekinete Majo i Danka vas dve ste informisanije od polovine ovih ''nazovi lekara'' koji se ovde javljaju i treba da upućujete ljude ,dok ih neko nije unakazio! A nisu daleko ,mene mrzi da gledam gluposti koje ovde savetuju pojedinci jer bih pukla :evil: , pa sam se ograničila kad dođem dođem samo ovde....
Ajde pa se čujemo!

P.S.
Ljudi vrlo je blizu ona naša ideja (svi znate o čemu pričam) obaveštavaću Vas samo kad budem imala nešto bliže! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Evo drustvo da Vam se javim,stigao mi muz pa sam sretna! :P :P :P
Bice kuci mozda 2 dana jos nista ne znam i evo dok kuvam rucak da Vam se javim.Kod nas ce danas biti 40c ponovo :oops:
Mali je dobro i HVALA BOGU sve ce biti OK.Sinoc je to dirao i iscurilo mu je gnoja pa kaze da ga danas manje boli.
Cao........uzivajte u vremenu :wink: nadam se da nije jako vruce :wink: !
Pozdrav SVIMA
Odgovori