Dr Ivice, evo dobrovoljno se javljam i OBECAVAM

da cu prekucati ovde sve bitno iz knjige, i ne morate je poklanjati - mozemo je istim putem vratiti kada je procitam i prekucam ovde, a ako Vasa supruga ne bude dolazila, postoji City express-sjajna stvar!! Mislim, ako knjige vise nema, bez obzira sto Vama hvala Bogu vise ne treba - lepo je imati je u svojoj biblioteci!!
Ne brinite nista, vredno cemo kao Vase "saradnice"

svuda gde vidimo da je pitanje upuceno Vama, davati obavestenja kada se vracate, tako da ne treba da Vas "boli glava" oko toga!!
E sad, imam par pitanja......
1. Na koje ste ministarstvo mislili (ima ih gomila u Nemanjinoj

) - pretpostavljam na ministarstvo zdravlja??!
2. Kada Vasa supruga dolazi??!!
3. Od koliko do koliko sati ce biti u ministarstvu??!!
(ovo sve pitam zbog ovih vrucina, jer ja sve sto imam, obavljam do 8-8.30 a onda se zavucem u stan

jer mi je ovo vreme nepodnosljivo, a ni klimu ne podosim-pretpostavljam da tamo ima i klime, tako da kad udjem u klimatizovanu prostoriju a tek posle kad izadjem - nastaje mi pravi pakao.... )
Hajde nek ovo bude "pocetak dogovora"

, pa se kuckamo kasnije!!!
Ljudi moji, malopre sam izasla do prodavnice i samo sto nisam pala na sred ulice - slabost, vrtoglavica i drhtavica su me OBUZELI nakon 5 minuta na suncu, ali sta da se radi......kad nisam poranila, ko mi je kriv!!

). Ovo je nepodnosljivo!! U stanu mi je takodje pakao, ne moze ni da se dise!!

Jedva cekam da za'ladi malo, a mislim da ce trebati bar jedno 5 dana da se rashladi i stan!!
Ne znam da li je i kod vas takav slucaj, ali kako sam starija (ili ima veze mozda sa svim depresivnim raspolozenjima), ali sve vise volim jesen i zimu. Obozavam kisu, obozavam sneg (mada mi je muka od gomile garderobe na sebi), ali sam postala uzasno "tugaljiva" kad dodje prolece, mada dr Ivica je pisao ranije o tome, da je moguce da "nam" je to karakteristika i da imamo malo frku od tog novog ciklusa - jos jedna godina u nizu i sl.??!?! Kakvo je kod vas stanje??!!