anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao:E Majo ,vraćaj se ovamo ,ima da ne budeš nervozna, ako mogu da ti pomognem ,gukni ili ovde ili idi na PP.

Ja sad stigla iz Tempa i mnogo sam odlepila ,napolju je + beskonačno ,tačnije 33 stepena a duva neki vreo vetar. Al kad smo napravili u kolima promaju,moglo bi i da se dremne,ja dok vozim MB da spava i obratno :lol: .

Majo nije ti PMS ,šta ti je .....i hvala ti za ''slovo'' meni za ljubav i nemoj da me rastužiš,ako si nervozna i tužna sa kim ću ja ovde da lupam ,ako lupam sama ispašće da baš nisam normalna 8) :lol: ........
:lol: :lol: :lol:

Ma ne znam ni ja sta mi je, valjda ludim od ovih vrucina??!! :roll: PMS nije definitivno, a tek kad me on poklopi.......bice veselo!! :lol:

Nego, kad idete u Tempo..........misliiiim.........u koji Tempo idete? Jel u Cakcku, kad stignete i da se menjate u spavanju/voznji!!?? :lol: :lol: :lol: Salim se malo.........mislim, bar se trudim!! :lol:

Odoh sada, pocela sam da obrcem bioritam - bas sad nadjoh po ovim vrucinama?! :evil: Sva sam kontra!! :lol: :lol: :lol: A mozda sam i zato nervozna?! :roll:

Ma ko ce ga znati?!

Nego, gde su ostali?! Stvarno nema nikoga..........ljudi gde ste se razbezali?! Ajde kucnite neko slovce Minji i meni za ljubav!! :lol: :lol: :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma ovo nije normalno, Stalno odlazu to zahladjenje. Kao do nedelje, pa do ponedeljka, sad citam i u ponedeljak i dalje isto... Ludnica :-? :-? :-?

Ja sam mislila da zamenim dan za noc, ali nema teorije, posto nema sanse za spavam preko dana. Probam ali ne ide.

Sad je super, svi prozori otvoreni, ima malo vetra, divota jedna.

Ali popodne, pa do uvece je strava.

Nocas smo se svi pomesali. Sin je zaspao u mojoj sobi, cerka u njegovoj, a ja gledala neki film i ostala na dvosedu. Bar da sam legla na trosed... :cry: :cry: :cry:

Moram do banke, pa odoh dok je jos podnosljivo :P :P :P
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

ma,majjo,minja,ja sam tu,samo sto bez obzira na vrucine moram cerki i sestrici da organizujem dan...zamislite:jedna ima 12 godina a ova moja mala 3,5.moram da uskladim interesovanja,da pazim da ova moja mala ne "maltretira" sestru i td.a preko celog dana,do 8 uvece smo u kuci,pa vi vidite...svi na zatvorenom...e,da mi nije klime,ne znam kako bih,majke mi...jer,ima nas puno u kuci,a svako svoja interesovanja i aktivnosti...a meni uz sve to nesto dosadno u kuci,pa sam juce sredjivala i ribala kucu! :o :roll: ma,bre,jedva cekam da zahladni.sto kaze jasna,bas je preterano.ne mozes nigde da mrdnes.doduse,moj muz je danas opet obecao cerkici bazen,ali cu da ih nateram da idemo u 7,pa neka se kupa 1,5 sat.dosta nam je i toliko...
ja odlucila da danas idem u soping,ali za svoju dusu..malo da obnovim krpice...valjda rade prodavnice kasnije u ovom mom,nazovi,gradu! :roll:
nocas sam se iznervirala debelo,jer su se cerka i zet predsednika opstine(znate kog...),tako izdrali na decu koja su mirno sedela na klupi i tiho pricala.pretise im,bre,vikase i td.e.onda ja poludeh,pa kao svaka alapaca pocnem da ih branim i "lepo" kazem da trebaju da odu tamo odakle su dosli(iz divljine),pa ce tamo sigurno da im bude tiho!pa,cekaj,da im ja pokazem,prete tudjoj deci,s kojim pravom?jao,Boze,kakvih seljaka ima!preplavise nas!mogu tek da zamislim kako se osecate vi u Beogradu,kada meni ovo lokalno seljaštvo pada ovako teško!
ma,dobro!ja opet udavih!
cucemo se,odoh ja "na posao"! :wink:

caos! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao svima......dobila sam tablete,jedne za svaki dan,a jedne kada me uhvati napad-deluju za 2 minute ispod jezika.
Dosli su mi i nalazi gornjeg dela kicme i nisu dobri......imam osteoartritis i neki diskus.nesto sa prsljenovima ali kaze vrat mi je naj gori! :cry:
Rekao mi je da tu nema leka......bas lepo ne mogu se zamisliti za jos koju godinu!
Kupila sam knjigu i sada je gutam,pricacu vam kada je procitam sve.kazu da je broj jedan za nase probleme i da posle procitane knjige napadi treba da prestanu,bez ikakvih lekova.Ona je 13 godina imala sve sto ja i sto ste vi imali,dok nije pronasla MAGICNU FORMULU.Na svakoj stranici sam podvlacila i kao da je pisana za mene.Kazu da je svi hvale......pa videcemo.Veliki pozdrav.......idem da citam! :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

# Majo, pa ako treba i u Čačak jer ovo ovde postaje užas, samo da me vidite kljucam za ovim kompijuterom ko ćuran ,a spava mi se ,ja sam hronično neispavana.Noću ne mogu od vrućine (neću uz klimu da provedem ceo dan i noć,ajd preko dana al noću kao otvorim prozore :lol: :o ,ma užas) a preko dana se trudim da sam budna jer hoću da izdržim za uveče,ma cirkus.
Čujem pun je ''Laza'' :lol: ,pa moraću nekako da se snađem za ''pansion'' ako ne popuste ove vreline,ili ću u zatvor jer ću da istrošim sve pare u Tempu( to mi je najžalije koga finansiram :x )

#Tarci, tebi je tek ispunjen dan.Kako uspeš da se skoncentrišeš na šoping po ovom haosu,čak ni šoping ne može da me istra na 44 stepena napolje :lol:
Ej,podseti me, jel ''ovi'' o kojima si pričala su deca onog što ''kopa nos'' u skupštini :lol: (nekada ranije u toj skupštini)
.....A o seljaštvu....ma ne mrzim ja seljake i pridošlice u Beogradu i nije mi ćef da se busam da su moji četvrto koleno rođenih Beograđana,ali me strašno boli kad sam vaspitavana u maniru kulture i poštovanja,a došli su neki od nekud :o i poneli sa sobom prostakluk ( ma nek su ) al da ga zadrže za sebe i poštuju kulturu i običaje MOG grada - e zbog toga sam kivna ,a da vidite ko sve živi u MOM centru,najuži centar Beograda...... :x :x :x :x

# Jasna, vidim i tebi je dosta vrućine ,a izdrži još koji dan ,pa će da padne na 35 :lol: , kažu zahlađenje ,pa onda malo opet ovako,pa onda onako.......pa dok stvarno ne skrenemo na 1000 stepeni.

Majo ,sledeći put kad krenem u kupovinu (onu noćnu ), a komšije me gledaju i komentarišu ''al je vredna sviće a ona već požurila na pijac'' :lol: :lol: :lol: ,ma šalim se - vodim i tebe.Sudar u marketu ,pa da zajedno finansiramo onog.......ma neću ,to je već bolno ,žao mi svakog dinara koji mu ostavih :lol:

Nema nam Dr.Ivice,.....doktore kako podnosite oo, ako imate alčice vermena kucnite nam .....da znamo da mislite na nas :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

Jos do nedavno sam kukala i zalila se sto nisam rodjena u nekim juznim krajevima, a sad to povlacim. Ako uskoro ne padne kisa, pocecu da igram one dodolske igre, mozda pomogne. :P :P :P

Danas se jos druzim sa cerkom, sutra joj istice kazna, pa je vec "zakazala" kupanje.

#Tarci, mislim da takve osobe kao sto smo mi, mislim hipersenzitivne, tesko mogu da budu veliki autoriteti. Kad joj nesto kazem i vidim onu njenu tuznu facu, ja se odmah raznezim. A tesko njoj zaplakati. Ali sad mislim drugacije - bolje da place zato sto joj ja nesto zabranim, nego zbog neke gluposti koju bi eventualno napravila. :lol: :lol: :lol:

#ontario to okostavanje vrata imam i ja (ovo je sad vec preslo sve granice). Samo treba da radis vezbe i to redovno i bice lakse.

Moram da prekinem posto mi moja naslednica stoji iznad glave i ceka svoj red. :-? :-? :-?

Lepo spavajte :P :P :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

Jos do nedavno sam kukala i zalila se sto nisam rodjena u nekim juznim krajevima, a sad to povlacim. Ako uskoro ne padne kisa, pocecu da igram one dodolske igre, mozda pomogne. :P :P :P

Danas se jos druzim sa cerkom, sutra joj istice kazna, pa je vec "zakazala" kupanje.

#Tarci, mislim da takve osobe kao sto smo mi, mislim hipersenzitivne, tesko mogu da budu veliki autoriteti. Kad joj nesto kazem i vidim onu njenu tuznu facu, ja se odmah raznezim. A tesko njoj zaplakati. Ali sad mislim drugacije - bolje da place zato sto joj ja nesto zabranim, nego zbog neke gluposti koju bi eventualno napravila. :lol: :lol: :lol:

#ontario to okostavanje vrata imam i ja (ovo je sad vec preslo sve granice). Samo treba da radis vezbe i to redovno i bice lakse.

Moram da prekinem posto mi moja naslednica stoji iznad glave i ceka svoj red. :-? :-? :-?

Lepo spavajte :P :P :P
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

# Jasna nemoj da povlačiš reč, pa u južnim krajevima je garant hladnije nego ovde kod nas :lol: .

Eto mene ja opet dežurna, i hronično neispavana.Pa gledajući prognozu ,ovo će nas vreme poduže držati ,ako ne računamo zahlađenje u ponedeljak (valjda)na 35 :o .........

Ajte nije sve tako crno, ja sam počela da dobijam boju i u kući, uopšte ne moram da idem na sunčanje Sunce toliko prži da .......eto.
Ma izdržaćemo mi to. 8) :o :lol:

Ostaliiiiiiiii :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao: Eto mene ja opet dežurna, i hronično neispavana.
E jel vidis sada kako je meni??!! :lol: :lol: :o

Da znas da ti ova ideja za Tempo uopste nije losa :wink:, samo sto ja mislim da se MM ne bi bas odusevio, jer inace on ne smatra "normalnim" ovo moje druzenje sa ljudima sa neta (narocito je protiv svih live varijanti kojih ja imam podosta :lol: ), ali ja na to ne dajem ni 5 para i druzim se solo. A ova akcija bi vec podrazumevala i njega :lol: i bas ne verujem da bi imala pozitivan ishod!! :lol:

A ja do Tempa mogu samo by car, a to je izvodljivo samo sa njim, a zamisli da mu kazem: "Idemo u zajednicku kupovinu sa minjom", a da mu pri tom ispricam za kese :lol: , rekao bi: "NE DOLAZI U OBZIR, JEL TREBA JA DA VAS RAZDVAJAM KAD SE POBIJETE NA KASI OKO KESA I TOGA KOJA CE VISE DA UZME!!!!!" :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Minjab da li si ti nesto ljuta na mene posto vidim da me izbegavas! :wink:
Ja sam pokusala sa tobom da pricam ali si ti izbegavala,a rado sam nameravala nesto da te pitam? :cry:
Jaco.........hvala ti na savetu,meni ne pomazu vezbe jer mi to prouzrokuje jos vece bolove.Mislim da bi mi puno pomoglo da skinem kile jer sam se u zadnje vreme udebljala.Nisam bas sigurna da je osteoartritis isto sto i okostavanje jer meni kod osteo.odlazi hrskavica tako da mi u buducnosti nisu dobre prognoze.U velikim sam bolovima i kazu leka nema!
Sta je tu je........ja ne mogu iz ove koze van!
Majo.........Tarci kako podnosite te uzasne vrucine?
Mama mi je u Juznoj Srbiji jos i kaze da je isto dole uzas od vrucina.
Pozdrav
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima, izvinjavam se sto nisam cesto na podforumu, ako pratite ostale teme, videcete da odgovaram redovno, vrucine mi ne smetaju, treniram i spremam se za ove Svetsek igre u nemackoj, odlazim u cetvrtak i bicu odsutan sa foruma od 25. jila do 31. jula - pa ako neko postavi neko pitanje igde, a da je bas namenjeno meni, molim da samo porucite da ce se deoktor javiti oko 1. avgusta.

Nasao sam u svojim ormanima staru knjigu prof. Ljubomira Erica "Panicna stanja". Ovo bi trebalo svi da procitaju, ja sam knjigu "prepisivaO' jedno vreme dok je bila u prodaju, ali, na zalost, vse je nema. Spreman sam da je poklonim - posaljem nekome od Vas - ko obeca (pred svima ovde :D ) da ce pojedine delove prekucati i postaviti ovde ili na nekom drugom podforumu u okviru foruma doktor.rs. Majja, Minjab, vi ste najblize - mogu da posaljem knigu po suprugi u Beograd, odete u Nemanjinu do zdrade ministarstava i javite se Ljijani (dacu Vam mobilni), uzmete knjigu i to je to.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dr Ivice, evo dobrovoljno se javljam i OBECAVAM :wink: da cu prekucati ovde sve bitno iz knjige, i ne morate je poklanjati - mozemo je istim putem vratiti kada je procitam i prekucam ovde, a ako Vasa supruga ne bude dolazila, postoji City express-sjajna stvar!! Mislim, ako knjige vise nema, bez obzira sto Vama hvala Bogu vise ne treba - lepo je imati je u svojoj biblioteci!! :wink:

Ne brinite nista, vredno cemo kao Vase "saradnice" :lol: svuda gde vidimo da je pitanje upuceno Vama, davati obavestenja kada se vracate, tako da ne treba da Vas "boli glava" oko toga!!

E sad, imam par pitanja......

1. Na koje ste ministarstvo mislili (ima ih gomila u Nemanjinoj :lol: ) - pretpostavljam na ministarstvo zdravlja??! :roll:

2. Kada Vasa supruga dolazi??!!

3. Od koliko do koliko sati ce biti u ministarstvu??!!
(ovo sve pitam zbog ovih vrucina, jer ja sve sto imam, obavljam do 8-8.30 a onda se zavucem u stan :lol: jer mi je ovo vreme nepodnosljivo, a ni klimu ne podosim-pretpostavljam da tamo ima i klime, tako da kad udjem u klimatizovanu prostoriju a tek posle kad izadjem - nastaje mi pravi pakao.... )

Hajde nek ovo bude "pocetak dogovora" :lol: , pa se kuckamo kasnije!!! :wink:

Ljudi moji, malopre sam izasla do prodavnice i samo sto nisam pala na sred ulice - slabost, vrtoglavica i drhtavica su me OBUZELI nakon 5 minuta na suncu, ali sta da se radi......kad nisam poranila, ko mi je kriv!! :-? ). Ovo je nepodnosljivo!! U stanu mi je takodje pakao, ne moze ni da se dise!! :evil: Jedva cekam da za'ladi malo, a mislim da ce trebati bar jedno 5 dana da se rashladi i stan!! :-?

Ne znam da li je i kod vas takav slucaj, ali kako sam starija (ili ima veze mozda sa svim depresivnim raspolozenjima), ali sve vise volim jesen i zimu. Obozavam kisu, obozavam sneg (mada mi je muka od gomile garderobe na sebi), ali sam postala uzasno "tugaljiva" kad dodje prolece, mada dr Ivica je pisao ranije o tome, da je moguce da "nam" je to karakteristika i da imamo malo frku od tog novog ciklusa - jos jedna godina u nizu i sl.??!?! Kakvo je kod vas stanje??!! :roll:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dr Ivice, evo dobrovoljno se javljam i OBECAVAM :wink: da cu prekucati ovde sve bitno iz knjige, i ne morate je poklanjati - mozemo je istim putem vratiti kada je procitam i prekucam ovde, a ako Vasa supruga ne bude dolazila, postoji City express-sjajna stvar!! Mislim, ako knjige vise nema, bez obzira sto Vama hvala Bogu vise ne treba - lepo je imati je u svojoj biblioteci!! :wink:

Ne brinite nista, vredno cemo kao Vase "saradnice" :lol: svuda gde vidimo da je pitanje upuceno Vama, davati obavestenja kada se vracate, tako da ne treba da Vas "boli glava" oko toga!!

E sad, imam par pitanja......

1. Na koje ste ministarstvo mislili (ima ih gomila u Nemanjinoj :lol: ) - pretpostavljam na ministarstvo zdravlja??! :roll:

2. Kada Vasa supruga dolazi??!!

3. Od koliko do koliko sati ce biti u ministarstvu??!!
(ovo sve pitam zbog ovih vrucina, jer ja sve sto imam, obavljam do 8-8.30 a onda se zavucem u stan :lol: jer mi je ovo vreme nepodnosljivo, a ni klimu ne podosim-pretpostavljam da tamo ima i klime, tako da kad udjem u klimatizovanu prostoriju a tek posle kad izadjem - nastaje mi pravi pakao.... )

Hajde nek ovo bude "pocetak dogovora" :lol: , pa se kuckamo kasnije!!! :wink:

Ljudi moji, malopre sam izasla do prodavnice i samo sto nisam pala na sred ulice - slabost, vrtoglavica i drhtavica su me OBUZELI nakon 5 minuta na suncu, ali sta da se radi......kad nisam poranila, ko mi je kriv!! :-? ). Ovo je nepodnosljivo!! U stanu mi je takodje pakao, ne moze ni da se dise!! :evil: Jedva cekam da za'ladi malo, a mislim da ce trebati bar jedno 5 dana da se rashladi i stan!! :-?

Ne znam da li je i kod vas takav slucaj, ali kako sam starija (ili ima veze mozda sa svim depresivnim raspolozenjima), ali sve vise volim jesen i zimu. Obozavam kisu, obozavam sneg (mada mi je muka od gomile garderobe na sebi), ali sam postala uzasno "tugaljiva" kad dodje prolece, mada dr Ivica je pisao ranije o tome, da je moguce da "nam" je to karakteristika i da imamo malo frku od tog novog ciklusa - jos jedna godina u nizu i sl.??!?! Kakvo je kod vas stanje??!! :roll:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

ontario napisao:Minjab da li si ti nesto ljuta na mene posto vidim da me izbegavas! :wink:
Ja sam pokusala sa tobom da pricam ali si ti izbegavala,a rado sam nameravala nesto da te pitam? :cry:
Pozdrav
:o :o :o Izvini ali ja ne znam kako si uspela da dođeš do ovakvog zaključka,ako je na osnovu toga što te ne pomenem u svakom mom javljanju ,onda bi svi sa ove teme trebalo da misle isto što i ti da je neko na njih ljut!
Ovde pokušavamo da unesemo Maja ,ja i Tarcika Tu nam se poneki putr pridruži Jasna i Danka ,nekog humora ,pa još niko za 102 strane nikog nije pitao da li je ljut ,na nejoga!

A ako je nešto drugo posredi molila bih te da mi objasniš,jer mislim da sam svaku poruku namenjenu tebi lepo i prijateljski poslala!

#Dr.Ivice ministarstvo nam je u neposrednom komšiluku ,MB svaki dan prođe sa posla tuda,a i ja često idem do mojih - mada kad su ove vreline nisam silazila !
Ostaje da se Maja i ja dogovorimo! Majo kako hoćeš!Ako silaziš u grad onda da računamo na tebe :lol:

A za viđanhje u Tempu ,ma šta misliš da je MB nije ''sumnjičav'' ali veruj mi i ja sam bila kad mi neko kaže da je našao prijatelje putem neta, ''to su sve ko zna koji likovi''- ćuti tako sam i ja komentarisala, ali kad bi trebalo da se ide ne bi bilo problema jer sam ga delimično upoznala sa Vama, oduševio se dr.Ivicom i kaže da je čudo od lekara ,voli duhovite ljude........morala sam da mu pokažem odgovore DR.Ivice koji su bili za njega inače mi ne bi verovao :oops: ,On kompijuteru prilazi samo kad ga primoram, ima čovek averziju od ove ''mašine'' :lol:

Ajte ljudi evo nama još jednog vrelog dana, i čujemo se. Pozdrav svima
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

ontario napisao:Minjab da li si ti nesto ljuta na mene posto vidim da me izbegavas! :wink:
Pozdrav
:o :o :o Izvini ali ja ne znam kako si uspela da dođeš do ovakvog zaključka,ako je na osnovu toga što te ne pomenem u svakom mom javljanju ,onda bi svi sa ove teme trebalo da misle isto što i ti da je neko na njih ljut!
Ovde pokušavamo da unesemo Maja ,ja i Tarcika Tu nam se poneki putr pridruži Jasna i Danka ,nekog humora ,pa još niko za 102 strane nikog nije pitao da li je ljut ,na nejoga!

A ako je nešto drugo posredi molila bih te da mi objasniš,jer mislim da sam svaku poruku namenjenu tebi lepo i prijateljski poslala!

#Dr.Ivice ministarstvo nam je u neposrednom komšiluku ,MB svaki dan prođe sa posla tuda,a i ja često idem do mojih - mada kad su ove vreline nisam silazila !
Ostaje da se Maja i ja dogovorimo! Majo kako hoćeš!Ako silaziš u grad onda da računamo na tebe :lol: Jedino što mene buni oko prekucavanja( i ovako smo svi u kući) koje delove ....jel po našem izboru iuli po nečemu što Vi mislite da je bitno?
Majče ti i ja da se organizujemo pa napravimo jedan čitalačko-pisački čas!

Za pacijente -pa dooooooktore zar ste sumnjali, vaši saradnici će biti non-stop na dužnosti! :lol:

A za viđanhje u Tempu ,ma šta misliš da je MB nije ''sumnjičav'' ali veruj mi i ja sam bila kad mi neko kaže da je našao prijatelje putem neta, ''to su sve ko zna koji likovi''- ćuti tako sam i ja komentarisala, ali kad bi trebalo da se ide ne bi bilo problema jer sam ga delimično upoznala sa Vama, oduševio se dr.Ivicom i kaže da je čudo od lekara ,voli duhovite ljude........morala sam da mu pokažem odgovore DR.Ivice koji su bili za njega inače mi ne bi verovao :oops: ,On kompijuteru prilazi samo kad ga primoram, ima čovek averziju od ove ''mašine'' :lol:

Ajte ljudi evo nama još jednog vrelog dana, i čujemo se. Pozdrav svima
Odgovori