anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ontario, ujutru vozim sestru i zeta na aerodrom, vracaju se u Toronto, bili su ovde 20 dana. Ako ikad upoznate Ankicu i Zorana, eto....
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo!
sta se sve izdesava!moram polako da iscitam,ali majjo,sve te razumem!to je bilo jace od tebe!nego meni ni taj tvoj puls,niti pritisak nije nista.pa,ja takav puls imam kada sam mirna i smirena totalno...da si rekla 183,e onda bi znala sta je u pitanju! :wink:

ja polozila juce ispit i dobila 7!kaze prof. žao mu je što mi daje 7,jer vidi da sam vredna!!! :o :-? pa,sto mi ne dade 8,pa da "žalimo" zajedno!ma,šalim se!zadovoljna sam.koliko nisam imala vremena za spremanje,dobro je i ovako!

dosli su mi juce rodjaci iz Nisa i sada će dugo da budu tu moja mala sestra i deka...bice zabavno po celi dan!

tako,drustvo!cujemo se!

pozdrav! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Tarcika CESTITIAM :P :P :P
Samo napred,svaka cast!!!!!
Sretna sam zbog tebe!!!!!! :P Lepo se sada opusi i provedi!
Kakvu skolu zavrsavas?
Doktore Ivice,gde tacno zive vasi u Torontu ili Mississaugi ili negde drugo?
Gde Vam radi sestra?Da li je i ona doktor?
Da li ste Vi bili u Kanadi?
Ako niste kada planirate?
Majo gde si??????????? :cry:
Cao i pisite :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Sada nam je trenutno 40 napolju a tek je 11 sati ujutro mozete zamisliti koliko ce biti napolju posle podne.Velika vrucina!
Caos.......
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Tarci - BRAVO ZA ISPIT!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ontario, i kod nas je pakao........ja sam danas totalno osamucena, jedva na oci gledam koliko mi se manta..........

A ostali............gdeeeeee steeeeeeeee??!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav. Ontario, sestra mi je diplomirani pedagog, ali u Kanadi radi kao medical office assistant - sekretarica u zubarskoj ordinaciji. Oni su u Toronu, na Gamble-u.

Nadam se da cu mozda sledece godine u Toronto.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Doktore da li je Ave. ili Street jer pokusavam pronaci na karti mada znam da je jako daleko od mene!Meni muz radi u Mississaugi,mislim od tamo putuje,pa ko zna ako IKADA odselim tamo onda ne bi bili jako daleko jedna od druge!Toronto je ogroman!Ja pokusavam dobiti posao u drugoj bolnici u Mississaugi,nikad se ne zna!
Bas bi je volela upoznati,ko zna mozda jednom! :wink: Svet je mali! :wink:
E bas bih volela da dodete u Kanadu ,e onda se nadam da cete upoznati moju porodicu jer cete tada biti i moj gost,bar na par sati naravno sa vasom porodicom i sestrom!Veliki pozdrav!
Majo.......sta radis po vrucini? :o
Da li se brckas,evo kod nas je trenutno 43,ma milina zar ne? :oops:
Ne provirujem napolje!!!!
Cao,javicu se opet!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Evo da vas sve pozdravim, pa opet idem(o) tamo-amo, ali prvo krecenje stana, te opet necu moci izlaziti na Net jer cu biti u gostima dok se kreci.

Inace, nase banje su stvarno lepe i provela sam se lepo i bezbrizno, lepse nego kada su deca mala pa im stalno nesto fali (doduse, odmah po dolasku u Bg sam imala neki nezgodan stomacni virus - to je ono "ali" koje mora postojati).

Na odmoru gotovo da sam zaboravila na paniku, prosto me nije bilo briga za tako nesto,

Pokusala sma da vas iscitam ali nisma uspela sasvim.

Nadam se da je Majjina mama bolje... vidim da ima ljubavne porbleme.

TArciki cestitam na uspesnom ucenju.

Vidim da je dr Ivica imao rodjendan - samo da vam kazem da je i posle 50-te mozda i lepse (ako pored sebe imate vitalnog partnera, da cuknem o drvo, ha) jer je tada sve samo i samo uzivanje, a ne borba (kao u mladjim danima).
Naravno, i ako ste se dotle kako-tako materijalno i stambeno sasvim sredili i ako su deca otisla svojim putem... tada ste slobodni i kako je covek stariji tako vise uziva u zivotu, prosto ceni svaki lep trenutak.
.... i da znate, kako sada racunate godine do 50-te, tako cete isto (kada budete u 50-tim) racunati kol`ko imate do 70-te! :)
Verujte da je bas tako jer se vremenom kriterijumi menjaju, ha!

Pokusala sam da vidim dal` je Minji bolje sto se tice aritmija, ali nisam to dobro shvatila.... nadam se da je bolje.
Dobrica (Darkon) se nesto redje javljao, kao i JAsna,..
ali su zato noviji sada aktivniji - pozdravljam Ontario, kao i SVE ostale i da znate da sam cesto pomisljala na vas dok sam se setkala banjom.

Uskoro me ceka bas veliki posao, ali ako - ne plasim se rada, mada ne mislim samo da radim vec i da izlazim.
Proslo leto sam provela u Bgd-u i odlicno sam se provela jer smo se dobro organizovali

Ako stignem (jer ne znam bas tacno kada majstori dolaze), poseticu vas opet.

Veliki pozdrav svima saljem,
danka
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Doktore Gamble je Ave.pronasla sam i ima oko "sat"vremena autom od mene mada odmah se pridoda tome vremenu ali izmedu ostalog je oko 60km,upravo sam nasla!
Posto mi muz planira preci u Mississaugu sa poslom mozda cemo seliti ko zna tako da mi onda ona ne bi bila JAKO,JAKO daleko.Volela bih je jako upoznati jer znam da je sigurno i ona dobra dusa kao i Vi! :P :P :P
Inace ako budem selila u Mississaugu,znam 2 porodice za start,a muz ih zna mnogo vise tako da bih se mogla druziti, a ne kao ovde gde nemam nikoga!Pozdravvvvvv!!!!!!! :P :P :P
Danka hvala na pozdravu i nadam se da si se lepo provela i odmorila!!!!
Ja sam sve na forumu udavila sada je red i na tebe..... :wink:
Drago mi je pa sam clan ovog foruma mada nazalost ja otvorih temu psihijatrije :P :P :P
Veliki pozdrav!!!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Danka, samo da te pozdravim, drago mi je da si ok!! :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

I ja da pozdravim Danku :D

I kod nas je užasno vruće nema šanse da se može izdržati na suncu.

Pozdrav :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo samo da VAm se javim vidim topite se svi, ma bas me cudi :lol: :lol: .
E danas da nije tuzno bilo bismesno.MB i ja smo ostali kod mojih hladovinka u stanu ,dvoriste kuce a u centruuuuuuu sam :lol: ,i posto je svilena promenila krevet ,naravno celu noc sam vise bila budna nego sto sam spavala.Ustanem ja jutros,MB vec napolju ,sestra i onako bunovna zablentacim u tv i idem ka sobi ........nagli okret i dum :o ne da imam cvorugu na glavi koliko sam opandrcila o vrata, a sutra vodim MB na neko snimanje,pola oka mi je zatvoreno....a sto boliiiiii :o .
Dok ja ovima objasnih sta je :lol:

Eto kod mene bas ludo

Pa DAnka , dobro nam se vratila! Vec sam mislila da si nas napustila,salim se .Moje aritmije su tu ,nekad slabije ,nekad jace kako kad.

Pa drustvo ko skace sa dr.Ivicom ? :lol: Ja moguda Vas bodrim odozdo,i da narucujem kafice,sokice,pivca ili ko sta pije.Pa za ''vrtesku i padobran'' cu da sacekam drugi krug :lol: :lol:

Jao umalo da zaboravim ,Tarci nek je sa srecom, samo guraj , visina ocene, ma ko to jos gleda.......veza,veza ili kes a moze i u nekretninama :lol: :lol: , samo ti guraj ,bitno je da se ide napred

Ontario ,samo da pozdravim :lol: i Dakona nema te ,ali vidim da nas pratis :lol:

Odoh sad na dvoriste da uzivam u zvezdama,cujemo se sutra :wink: :lol:
progres
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2007 8:12 pm

Post od progres »

Chitam tako ne bash sve redom o ovoj anksioznosti jer mi dr ivica rekao da prochitam i pronalazim se i ja tu, meni se to tj taj strah javljao samo 2002 godine i sad skoro i to samo na par sati oko 17-20h ponekad i kasnije, depresija i kao neki strah, i ubrzan rad srca i preskakanje mi se isto pre 2-3 meseca javilo opet nakon 2002 prvi put i to je trajalo mesec dana,inache imam i ja taj mitralni prolaps ako se tako zove pa je to izgleda sve povezano, a i sad zimus se malo prehladim i snimim pluca jer me zigalo po plucima na sve strane i kazu imam bronhitis, neznam samo jel taj bronhitis prolazan kao neka vrsta prehlade ili shta??, uglavnom te tako jake strahove kao shto su neki opisivali sam imao te 2002 godine i znam o chemu prichate, to jeste strashno al eto mene je to skroz proshlo pa se sad malchice javilo ali malo se ja psihichki skoncentrisem kad to osetim i kao da smirim to u sebi, eto znachi da je to mozda i prolazna stvar, nem pojma, mada dr Ivica kaze da organizam manje luchi "neuro nechega" koji verovatno sluze za povezivanje nerava u telu, pa poshto nekomuniciraju svi nervi medjusobno onda se oni smore i uspore i onda smaraju nas, h h kako sam ja to sad smislio.
E da, a to shto se neko boji ici dalje od kuce tj na dalji put vidim da su neki i to pisali, pa se neko boji broda, busa,mosta, voza itd, ja mislim da to nije strah od bukvalno putovanja ili nechega vec je to strah od mogucnosti da vas moze uhvatiti panika tj nekakav napad a vi se nalazite na takvom mestu gde vam niko kao nemoze pomoci, a mozda i greshim, nisam doktor al tako ja to shvatam.
pozz
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma kako ste aktivni po ovim vrucinama, svaka cast. Kod mene pocinje vetar, bas prija.

Ovde frka oko kompjutera, sin menja neke delove na svom, pa se otimamo oko cerkinog, a ja naravno poslednja stignem na red.

Sad mene drma PMS, glava me rastura vec 2 dana, sad se ne secam da li sam popila drugu tabletu.

#Ontario, nemoj da izbegavas lekove, oni su ipak od pomoci. I moja sestra je bila lose, pisala sam o tome, i od kako uzima terapiju preporodila se. Uz njih ces lakse shvatiti da ti organski nije nista, a onda se lakse dalje boriti.

Sad sam u guzvi, tati je slava u cetvrtak, pa cemo da se omrsimo

:lol: :lol: :lol:

Mislim na vas, pozdravi :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao drustvo!Evo me opet,dosao mi muz pa smo taman zavrsili kafu ali posto sipaju neki 18%krem u kafu ja svaki puta kada popijem hocu izludeti od kiseline.I znam da mi smeta,a ja opet pa ko nema u glavi ima u g......!Evo sada ne znam sta cu!
Kod nas je bilo 45C i evo sada malo zahladuje bas super!Odo ja danas do trgovine i kada sam usla u auto bilo je sigurno 50C samo mi udario neki pritisak na usi.Ma uzas!Sreca pa mi je jako blizu pa sam za 2 minute obavila sve pa bezi kuci.Sada je tmurno,najavili nam danas upozerenje za TORNADO ali "izgleda"nas obide mada kazu nocas da ce biti nevreme.
E pa i ne bilo po ovakvoj vrucini!!! :o
E pa jos kada mi kazu na telefon kako vole ovu vrucinu :o
Svaka cast ko moze!
Lepo spavajte i sve Vas pozdravljam!!!!!! :P :P
p.s.
Draga Jasna,ma muz mi je imao lose iskustvo sa tim tabletama i posle 6 godina sada ove kao deluju,samo ne znam dokle!
Znamkroz sta smo prosli zato ih i izbegavam,ali u tasni nosam trankvilajzere pa kada to malo stavis pod jezik za dve minute lebdis!
Nisam ih jos upotrebila jer se bojim ali sam ih isprobala kada su mi dali u hitnoj.Malo mi je srce drmalo,pa se sada bojim sama kod kuce popiti.Uh........sto mi je tada bilo lepo,sve mi bilo ravno odavde do Kine! :wink: :P :P
Za ostale sam skeptik ali ZNAM da cu ih morati kad tad jer se agonija nastavlja!Ma stavrno sam postala nemoguca uvek pronalazim neke razloge!Svaka Vam cast pa me slusate! :P :P :P
Svima pozdravvvvvvvv :D :D :D
Odgovori