Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
prvo,zhelim da ti se zahvalim na lepim zheljama. drugo,ne sudim ja o tebi na osnovu tudjih komentara vec na osnovu onih koje si meni uputio. ne slazhem se uopshte sa tobom da je abortus ubistvo.to shto se "ubija abortusom",kako ti kazhesh, je embrion-ne dete jer to srce nije pochelo da kuca... trece,da li ti to indirektno govorish da ja nisam zdrava u glavi? chetvrto,sa kojim tachno stvarima se ne slazhesh iz moja poslednja 3 posta?zanima me.
ni jednog trenutka se nisam pokajala za ono shto sam uradila niti cu jer znam da sam uradila ispravnu stvar.i ne osecam se kao ubica.
josh jednom hvala na lepim zheljama.i ja tebi zhelim sve najbolje kao i svima ostalima.
Stojim iza toga da pesma nije prikladna situaciji u kojoj se devojka nalazi. A tek spot!
Sve se, kada si ti u pitanju, granici sa perverzijom i ostrascenoscu. Pokusavas zenama da nametnes osecaj krivice i ne vidis nista satansko u tome. Hriscani to ne cine!
Nemam razloga da te mrzim, a ni da te sazaljevam zbog skarednih misli i uvreda na racun svih zena. Ne poznajem te i u krajnjem slucaju me ne interesujes. Smatram samo da je neprikladno, zbog ozbiljnosti ovog foruma, iznositi ovde takve budalastine. No, procena administratora je presudna.
hm,da zaboravila sam na pesmu.moram priznati da sam iznenadjena shto mi je teolog srpske pravoslavne crkve preporuchio ovu pesmu.
spot je sklop vishe njihovih spotova za druge pesme,izmixovan naravno.
znam je od ranije,i lichno mi se dopada ali ja je povezujem sa drugom mnogo gorom situacijom koju sam dozhivela.
ne znam,ne kapiram shta je tachno chovek hteo da mi kazhe tom pesmom.mozhda je samo mislio da ce mi prijati u datom trenutku...ne znam.
Clanica koja je postavila temu zamolila je za iskustva osoba koje su bile u istoj/slicnoj situaciji. Daljom diskusijom tema je prerasla u moralnu raspravu abortus - za i protiv. Ovom tipu rasprave nije mesto na forumu o zdravlju. Ipak, clanovi su imali potpunu slobodu da iznesu svoja vrlo cesto oprecna misljenja. Da bi se izbegli dalji moguci sukobi, smatramo neophodnim da se tema zatvori.