Pazarka je na krstarici ceka veliku betumilica83 napisao:Hvala vam puno na lepim zeljama! I ja vama zelim da u sto kracem roku ostvarite svoje zelje!Nego neznam gde nam je Pazarka
Vantjelesna oplodnja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 1:03 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kasija
Ja sam u procesu VTO kod Ivanovica, jako su profesionalni ali prilicno hladni i strogi. Sve ovo je jedan veliki biznis hteli mi to da priznamo ili ne
Moja dobra drugarica je kod njih radila VTO i uspela joj je iz prve. Ubacili su joj 3 oplodjene celije, rodila je blizance. Mislim da svima ubacuju po tri embriona.
Gocin muz Dragan vodi trudnocu ukoliko se odlucis za njega.
Imaju saradnju sa svim klinikama u BGD-u sto se tice porodjaja i ti izaberes jednu i onda te oni upucuju na lekara u toj klinici
Ja sam u procesu VTO kod Ivanovica, jako su profesionalni ali prilicno hladni i strogi. Sve ovo je jedan veliki biznis hteli mi to da priznamo ili ne
Moja dobra drugarica je kod njih radila VTO i uspela joj je iz prve. Ubacili su joj 3 oplodjene celije, rodila je blizance. Mislim da svima ubacuju po tri embriona.
Gocin muz Dragan vodi trudnocu ukoliko se odlucis za njega.
Imaju saradnju sa svim klinikama u BGD-u sto se tice porodjaja i ti izaberes jednu i onda te oni upucuju na lekara u toj klinici
MILICE , CESTITAM TI OD SRCA.....SAMO NASTAVI DA RASTES...
AKO TE NE MRZI , ODGOVORI MI MOLIM TE DA LI SI PILA ILI STAVLJALA VAGINALNO UTROGESTAN DO TESTA -AKO JESI-KADA I KOLIKO. JA SUTRA ILI PREKOSUTRA IDEM PO MOJE BEBE U JEVREMOVU
, A SMATRAM DA TAJ PROGESTERON IPAK DOSTA POMAZE, BEZ OBZIRA NA RAZNE POLEMIKE PO FORUMIMA... POZZZ
AKO TE NE MRZI , ODGOVORI MI MOLIM TE DA LI SI PILA ILI STAVLJALA VAGINALNO UTROGESTAN DO TESTA -AKO JESI-KADA I KOLIKO. JA SUTRA ILI PREKOSUTRA IDEM PO MOJE BEBE U JEVREMOVU

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 16, 2007 8:57 pm
Izvini sa kasnjenjem odgovora, meni su dali ampule progesteron depo koje sam primala od dana aspiracije pa svaki drugi dan do daljnjeg. A kako mi je objasnjeno, progesteron utice da se materica pripremi za embrion, i da kasnije odrzava trudnocu, jer ako ti padne nivo progesterona moze doci do krvarenja.kamicak napisao:MILICE , CESTITAM TI OD SRCA.....SAMO NASTAVI DA RASTES...
AKO TE NE MRZI , ODGOVORI MI MOLIM TE DA LI SI PILA ILI STAVLJALA VAGINALNO UTROGESTAN DO TESTA -AKO JESI-KADA I KOLIKO. JA SUTRA ILI PREKOSUTRA IDEM PO MOJE BEBE U JEVREMOVU![]()
![]()
, A SMATRAM DA TAJ PROGESTERON IPAK DOSTA POMAZE, BEZ OBZIRA NA RAZNE POLEMIKE PO FORUMIMA... POZZZ
Imam jedno pitanje za sve vas, danas mi je Dr rekao da krenem sa utrogestanom tabletama, ali ih nigde nemogu naci u mom gradu, da li neko zna gde ih ima po Nisu? Unapred hvala!
Sve ce biti bolje!
-
- Stalni član
Cao.....meni je 7 dan od ET,meni je moja doktorica prepisala utrogestan 3x2 na dan,ampule progesteron 125mg svaki drugi dan i folan tablete1x1. To je sve da se bolje uhvate embrioni. Ali ja mislim da je sve bozja volja. Sto je rekla jedna od zena sto je bila u program * ovaj bog dolje tj doktorica je sve uradila,sad onaj gore odlucuje*. A ja jako vjerujem u BOGa tako da kako on kaze tako ce biti. Srecno svima.
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 16, 2007 8:57 pm
ja vec bila na dva uz, jedan kod Dr u Bgd koji mi je radio Et i drugi kod mog Dr da otvorim trudnicki karton. Beba super napreduje ima srcanu radnju i po nekoj racunici u 7-8 sam nedelji. Javi kad budes isla na uz. Pozdrav i zelim ti sve najlepse!marijaneta napisao:UU sad tek vratih unazad i vidim da si trudna bravooooooooo cestitam.....
Sve ce biti bolje!
-
- Stalni član