Vantjelesna oplodnja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

marijaneta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 1:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od marijaneta »

:lol: Cao svima. dali je neko u pripremi za IVF cula sam danas od jedne prijateljice da je uspjelo njenoj prijateljici iz prvog puta IVF,to me je ohrabrilo da ne odustajem od postupka.
bokica78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 2:07 pm

Post od bokica78 »

ja znam dosta parova kojima je uspelo iz prvog puta kod goce ivanovic, meni nazalost nije uspelo a radila sam tri puta. treci pokusaj se zavrsio vanmatericnom trudnocom. gde radis ivf?
divnica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 12:58 am

Post od divnica »

Evo da Vam se javim, sada u devetom mesecu i imala sam sreću da mi je vantelesna uspela iz prvog pokušaja. Bila je prilično zahtevna jer smo jedva našli dobrih par spermatozoida na dan oplodnje ali evo moji blizanci čekaju još malo da ih mama i tata poljube i dodirnu. E da, radila sam kod Dr Trninić u Genesisu u Novom Sadu. Žena je divna, diže vas i podstiče, ima dušu i iznad svega je velik čovek
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

Ja cu IVF raditi na Cetinju drzavna bolnica,prezadovoljna sam za sada kako rade i ljubaznost im je na nivou saosecaju na neki nacin sa pacijentima. otkrili su odma sta je u pitanju. u Nove Banovce sam kod Sava Bojovica lezala 10 dana i isla nekoliko puta i nista,onda sam sama odustala jer sam shvatila da oce samo pare. nikom nebih kod njega preporucila.
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

Divnica :lol: srecno i drago mi je da ces postati mama iako se nepoznajemo ali mi zene isto zelimo DJECU,i nadam se da ce nas bog sve nagraditi i ispuniti kao majke.
bokica78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 2:07 pm

Post od bokica78 »

MARIJANETA i ja sam o Bojovicu cula uglavnom slicne price, sa srecom na toj klinici sa Cetinja ...javi sta se desava, kakav je postupak... DIVNICE blago tebi uzivaj u poslednjim danima trudnoce...da li na toj klinici radi dr Kopitovic?
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

:oops: Hocu hocu naravno,danas sam malo ubrzala postupak tako da bi trebalo sledeci mjesec da udjem u postupak IVF,jos neke nalaze da prikupim i da predam za konzilijum. Svima zelim da se ostvare snovi.
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

:lol: NEZNAM ZASTO NEMA PUNO ZENA KOJIH INTERESUJE IVF ILI NEKA DRUGA METODA NA OVOM FORUMU KAO RECIMO NA DRUGE FORUME. MENI LICNO JE OVAJ NAJBOLJI I ZENE JAVLJAJTE SE DA RAZMIJENIMO SVOJA ISKUSTVA.................... :lol:
Jeca_Pereca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
Kontakt:

Post od Jeca_Pereca »

Cao Marijaneta i ostale zenske :))
Vidim da vas ima iz CG pa sobzirom da sam i ja , i da moram da idem na IVF zanima me kako ste se prijavili na Cetinju za IVF.Ja i moj muz planiramo da radimo na LIFE klinici u PG , pa me zanima dal ima neko iskustva sa njima :)
Svima zelim puno srece i dvije crtice na testu :)
Jubac!!!
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

:lol: Zelim ti puno srece. ima njih dosta sa pozitivnim iskustvom iz life. Ja sam cula za Tanju Montrenko da je dobra i tako sam se javila u maju prosle godine. U novembar su me zvali na pregled i tako sada cekam konzilijum. ja ranije nisam htjela da cujem za ivf al sad kad guram 34 shvatila sam da nema cekanja,da necu sjutra zaliti ako ne uspe nedaj boze.Sad mi je zao sto nisam prije,al nikad nije kasno.
marijaneta
Stalni član
Stalni  član

Post od marijaneta »

Evo me konzilijum mi je odobren u postupak sam usla :lol: sa srecom i uz BOZJU POMOC............sSvakog kog interesuje nek pita slobodno sve sto vas interesuje tu sam rado da odgovorim.jer i ja isto prolazim kroz to..... pozzz veliki..i srecno svima.....
Jeca_Pereca
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jeca_Pereca »

Draga marijaneta ,
evo i mi smo zakazali IVF na Life klinici i pocinjemo za nekih desetak dana sa postupkom.Spremni smo i suprug i ja kao zapete puske i nadamo se pozitivnom ishodu , odnosno bebici ili bebicama ...ko zna :)))
Reci mi kako podnosis terapiju?Jesu li ti rekli za punkciju, da li ce ti raditi pod anestezijom ili ovako...bez nje ?Mislim da na Life rade bez anestezije , a moj prag tolerancije sto se bola tice je visok , ali kazu da je to dosta bolno pa me zanima sta su tebi rekli .
Mnooogo mnogoooo srece ti zelim i puno malih bebica, kako tebi tako i svim zenama koje moraju da prodju kroz ovo da bi imale potomstvo .
Budimo jake i ne odustajmo...samo tako mozemo uspjeti .
Ljubim vas sve !!!!
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

kako rade bez anestezije? :o
Jeca_Pereca
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jeca_Pereca »

mislila sam na totalnu anesteziju,mada sam citala po forumima da su zene radile nerijetko i bez lokalne :(
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Meni je to bas bezveze. Mislim... ja sam za to da u svakoj klinici imas izbor hoces li sa ili bez anestezije!
Odgovori