Vantjelesna oplodnja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 1:03 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 12:58 am
Evo da Vam se javim, sada u devetom mesecu i imala sam sreću da mi je vantelesna uspela iz prvog pokušaja. Bila je prilično zahtevna jer smo jedva našli dobrih par spermatozoida na dan oplodnje ali evo moji blizanci čekaju još malo da ih mama i tata poljube i dodirnu. E da, radila sam kod Dr Trninić u Genesisu u Novom Sadu. Žena je divna, diže vas i podstiče, ima dušu i iznad svega je velik čovek
-
- Stalni član
Ja cu IVF raditi na Cetinju drzavna bolnica,prezadovoljna sam za sada kako rade i ljubaznost im je na nivou saosecaju na neki nacin sa pacijentima. otkrili su odma sta je u pitanju. u Nove Banovce sam kod Sava Bojovica lezala 10 dana i isla nekoliko puta i nista,onda sam sama odustala jer sam shvatila da oce samo pare. nikom nebih kod njega preporucila.
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
- Kontakt:
Cao Marijaneta i ostale zenske
)
Vidim da vas ima iz CG pa sobzirom da sam i ja , i da moram da idem na IVF zanima me kako ste se prijavili na Cetinju za IVF.Ja i moj muz planiramo da radimo na LIFE klinici u PG , pa me zanima dal ima neko iskustva sa njima
Svima zelim puno srece i dvije crtice na testu
Jubac!!!

Vidim da vas ima iz CG pa sobzirom da sam i ja , i da moram da idem na IVF zanima me kako ste se prijavili na Cetinju za IVF.Ja i moj muz planiramo da radimo na LIFE klinici u PG , pa me zanima dal ima neko iskustva sa njima

Svima zelim puno srece i dvije crtice na testu

Jubac!!!
-
- Stalni član

-
- Stalni član
-
- Novi član
- Kontakt:
Draga marijaneta ,
evo i mi smo zakazali IVF na Life klinici i pocinjemo za nekih desetak dana sa postupkom.Spremni smo i suprug i ja kao zapete puske i nadamo se pozitivnom ishodu , odnosno bebici ili bebicama ...ko zna
))
Reci mi kako podnosis terapiju?Jesu li ti rekli za punkciju, da li ce ti raditi pod anestezijom ili ovako...bez nje ?Mislim da na Life rade bez anestezije , a moj prag tolerancije sto se bola tice je visok , ali kazu da je to dosta bolno pa me zanima sta su tebi rekli .
Mnooogo mnogoooo srece ti zelim i puno malih bebica, kako tebi tako i svim zenama koje moraju da prodju kroz ovo da bi imale potomstvo .
Budimo jake i ne odustajmo...samo tako mozemo uspjeti .
Ljubim vas sve !!!!
evo i mi smo zakazali IVF na Life klinici i pocinjemo za nekih desetak dana sa postupkom.Spremni smo i suprug i ja kao zapete puske i nadamo se pozitivnom ishodu , odnosno bebici ili bebicama ...ko zna

Reci mi kako podnosis terapiju?Jesu li ti rekli za punkciju, da li ce ti raditi pod anestezijom ili ovako...bez nje ?Mislim da na Life rade bez anestezije , a moj prag tolerancije sto se bola tice je visok , ali kazu da je to dosta bolno pa me zanima sta su tebi rekli .
Mnooogo mnogoooo srece ti zelim i puno malih bebica, kako tebi tako i svim zenama koje moraju da prodju kroz ovo da bi imale potomstvo .
Budimo jake i ne odustajmo...samo tako mozemo uspjeti .
Ljubim vas sve !!!!
-
- Novi član
- Kontakt: