trudni smo...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
leona, probaj jos jednu turu... Moja drugarica je u toku druge ostala u drugom stanju. Ali moras i caj od zalfije redovno da pijes. Jos jednom moram da ponovim da ovo ne zamenjuje nikakve lekove i procedure. Znaci sve sto morate da uradite - preglede, analize i ostalo radite normalno, med i ren ce vam samo pomoci da se resite upala i infekcija... A i zalfija znate koliko je dobra. Zelim ti leona i ostalima svu srecu
t.b hvala na informaciji...trebala sam ranije da kukam odmah sutradan sam nasla,i napravila smesu...
sandla,naravno da idem sa drugom turom,vec je smuckana i stoji na prozoru,ali ovaj put je skroz drugacija,tacnije bas onako kako si ti opisala,sve je redja...zalfiju naravno svako vece pre spavanje,a i van toga jako mi prija,inace nisam neki cajdzija...
hvala na zelji...imam neki dobar filing sa ovim receptom....
sandla,naravno da idem sa drugom turom,vec je smuckana i stoji na prozoru,ali ovaj put je skroz drugacija,tacnije bas onako kako si ti opisala,sve je redja...zalfiju naravno svako vece pre spavanje,a i van toga jako mi prija,inace nisam neki cajdzija...
hvala na zelji...imam neki dobar filing sa ovim receptom....
ja zaista nisam imala nikakav filing - pomislila sam JEEEESTE - KAKO DA NE... medjutim odmah sledeca meca je zakasnila tj nije ni dosla. Aj meni, pa jednoj drugarici, pa drugoj ...
Imam i jednu drugaricu koja je jos pre 4 meseca to pila, 2 ture i nista...
i za nju mi je jako zao, ali im nikako ne ide vec vise od 5 godina. Sve analize su im ok ali nista ...

nego me samo malo nervira sto sam napravila toliku pauzu izmedju prve i druge ture u nedostatku rena...
Re: trudni smo...
samo da kazem da sam i ja mm kljukala sa medom, orasima, propolisom i polenom...sandla napisao:Evo dragi moji forumasi da vam se pohvalimo da smo posle dve godine moj suprug i ja konacno trudni. U petak sam uradila test koji je pokazao odmah dve crte, i juce mi je doktorka potvrdila trudnocu. 6,3 nedelja sam trudna.
Zelim da porucim svim parovima da ne gube nadu. Suprug je operisao varicocelu, i koristio je med sa svim onim primesama koje stoje u lepljivoj(na urologiji) za poboljsanje spermograma. Kada je predzadnji put radio pokretljivost mu je bila 20% a broj 8 mil. U cetvrtak je rezultat bio 100% pokretnih i 100 mil spe. Svako jutro na prazan stomak on uzima kasikicu meda sa onim silnim dodacima. A ZA VAS DRAGE MOJE> Nesto neverovatno,ali ocigledno delotvorno... U 200gr meda izrendati 50gr rena, to da odstoji na dnevnoj svetlosti 10 dana i 11 dan pocnite da koristite po jednu kasicicu na prazan zeludac... i po jedna solja caja od zalfije dnevno ... Za delotvornost meda nema potrebe da vam govorim, ren je pored belog luka najbolji prirodni antibiotik, a caj od zalfije se porucuje devojkama koje zele da ostanu u drugom stanju. Ja sam to pocela da pijem zadnjeg dana poslednje menstruacije, i eto.... A recept mi je dala drugarica kojoj je zena isto iz iskustva 10tak zena rekla...sve su odmah ostale trudne tako ona kaze... Nemate sta da izgubite, mozete samo da dobijete, em sto je zdravo...
Nama ostaje da se molimo Bogu da sve bude kako treba...
Puno pozdrava svima!!!
I deluje

sandla sve cestitke.Hm, pa da vidimo i to cudo,sutra pravac pijac,pa da i mi smuckamo ,ko zna ??!Pa ako pomogne makar eserihije da se otarasim bice dobro.
Mada se vec kljukam sa propolisom,medom,ehinaceom,brusnicom,origanom i svime sto sam vec cula!!
Nego bre da mi ne bude lose bre od toliko imunostimulatora??!!!
ha ,ha,ma kazu ljiudi od viska glava ne boli,znaci vredi probati,pa cemo videti rezultate!!!
Mada se vec kljukam sa propolisom,medom,ehinaceom,brusnicom,origanom i svime sto sam vec cula!!

Cao zenkse,danas sam tek smuckala med i ren,oci su mi iskocile dok sam ren izrendala.Nego imam jedno pitanje>Da li mora da stoji na suncu ,ja sam teglu stavila na prozor,ili bilo gde na danevnoj svetlosti?I da li med sme da bude useceren jer ja sam samo takav imala? Ajd pa tako javljam vam se za neki mesec kad ostanem trudna!!