Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Čestitam Sandla, neka ti je laka i lepa trudnoća i da na svet doneseš jednu zdravu bebu.
I ja sam slično prošla ali napokon i nama je uspelo. Sada sam u 6-oj nedelji.
kako mi je drago kada procitam da je jos neko u blagoslovenom stanju... A za sve koji to nisu, od srca im zelim sto pre isto... ne odustajte drage moje, u pravu su kada nam kazu da ce doci kada se najmanje nadamo, zaista je tako.
I meni je drago kada cujem da je neko u blagoslovenom stanju i neka nas bude sve vise. Pipice, i tebi cestitam i zelim sve najbolje! Uzivajte u trudnoci! I lepo je cuti da se desava kada se najmanje nadamo.
i ja se pridruzujem cestitkama...zaista mi je drago kad cujem da neko ceka bebu...ja imam jedno pitanje za sandlu....muz i ja takodje pokusavamo da napravimo bebca, vec skoro 7 meseci...sto se tice tvog recepta( zelim da ga probam), zanima me, da li se pije i u toku menstruacije?...naime, ja bih sutra pocela sa tim, a menstruaciju bi trebalo da dobijem oko 11-og ili 12-og feb...da li moze tako?
naravno da moze, nemoj prekidati kada dobijes. ali smesa mora odstojati deset dana pa tek jedanaesti pocinjes da pijes, verovatno da se sjedine med i ren. Puno srece vam zelim, i nemoj se brinuti, kazu da je do godinu i po normalno da se mozda ne zatrudni a sve preko je vec za kontrolu, tako kazu bar strucnjaci
pozdravljam vas puno