trudni smo...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Tara cestitam ti od srca i jedva cekam da se jos neko javi sa lepim vestima!!! Ma kada neko dugo ceka malu srecicu cini mi se da ce sve pa cak i ONO ako treba da proba samo da bi dosli do rezultata. Jako je lep osecaj kada vam se bekac pomera u stomaku. Ja sam sada u 22.nedelji trudnoce i svima zelim da sto pre ostanu u drugom stanju... Oko mene jedna po jedna drugarica javljaju lepe vesti, i sve koriste med i ren, neke su iz prve a neke iz druge ture izasle sa pozitivnim rezultatima.
Srecno vam
Srecno vam

- Sophia777
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Anuska83, I ja sam vec zavrsila sa ovom kolicinom (200g meda,50g rena) ali cu nastaviti. Trenutno koristim maticni mlec. Planiram da probam i ovaj recept sto je napisala Detlic.
Tara, CESTITAM!!!
Zelim ti laku i lepu trudnocu!!!
Tako je! Sve cemo uciniti (sto nije stetno naravno) da dodjemo do nase srecice!!sandla napisao: Ma kada neko dugo ceka malu srecicu cini mi se da ce sve pa cak i ONO ako treba da proba samo da bi dosli do rezultata.
Tara, CESTITAM!!!

ja i dalje ponavljam... sve je u glavi 
kada ne mislis, desi se..
Mi smo trcali u krevet kao po kazni, i vec nam se sve mucilo,.. dok ja nisam rekla,.. ok... ajde sada pauza jedan mesec.. i taj mesec je bilo jaaaaako dobro bas smo se voleli, i bili opusteni, i evo nam se zlato rita
zato... ljubav, i samo ljubav...
Tara, cestitam od srca!

kada ne mislis, desi se..
Mi smo trcali u krevet kao po kazni, i vec nam se sve mucilo,.. dok ja nisam rekla,.. ok... ajde sada pauza jedan mesec.. i taj mesec je bilo jaaaaako dobro bas smo se voleli, i bili opusteni, i evo nam se zlato rita

zato... ljubav, i samo ljubav...

Tara, cestitam od srca!

zaista je sve u glavi, ali tesko je kada neko zeli jako bebicu da se" opusti i da ne razmislja o tome"... pogotovo kada je prisutna okolina koja pita KAD CETE VEC JEDNOM BEBU, kada se drugarica porodi i slicno... verujem svima i znam kako vam je... vecina nas na ovom forumu je prosla manje vise istu pricu sto se tog dela tice.
Ali zaista, ni mi se nismo nadali nicemu uskoro, s obzirom na losiji spermogram suprugov. Kada mi je zakasnilo bila sam ubedjena da je upala (s obzirom da je bila zima i da sam sklona upalama i cistama) ... nismo se cak nesto ni trudili bili taj mesec, znate ono -nova godina praznici - guzva... kad ono ... dve crte i dobar suprugov rezultat sve u manje od 24h. Vera i smirenost... opustite se... potrudite se da se sto manje nervirate, tj da se ne nervirate zbog nekih gluposti koje ne uticu na vas zivot neko samo prolaze pokraj njega... I naravno - redovne posete ginekologu dame i urologu (ako je potrebno) gospoda.
Ali zaista, ni mi se nismo nadali nicemu uskoro, s obzirom na losiji spermogram suprugov. Kada mi je zakasnilo bila sam ubedjena da je upala (s obzirom da je bila zima i da sam sklona upalama i cistama) ... nismo se cak nesto ni trudili bili taj mesec, znate ono -nova godina praznici - guzva... kad ono ... dve crte i dobar suprugov rezultat sve u manje od 24h. Vera i smirenost... opustite se... potrudite se da se sto manje nervirate, tj da se ne nervirate zbog nekih gluposti koje ne uticu na vas zivot neko samo prolaze pokraj njega... I naravno - redovne posete ginekologu dame i urologu (ako je potrebno) gospoda.

joj sve ja to znam pa onda odlucim da necu vise da razmisljam o tome i da ce se desiti kad se najmanje nadam,ali onda se setim da je proslo 10 meseci od kako smo prestali da se cuvamo i jel isplanirali da pravimo chupavca,i da se za tih 10 meseci nista nije desilo....e onda su poceli ginekolozi,urolozi,folikulumetrije,spermogrami i? nista....sve super a cupavca nigde
i onda nema za prvih 10 m,kad nismo bili optereceni time a nema ni zadnjih 4 kad jesmo
nista meni vise nije jasno...onako iskreno....

i onda nema za prvih 10 m,kad nismo bili optereceni time a nema ni zadnjih 4 kad jesmo

nista meni vise nije jasno...onako iskreno....
znam ... mi smo cekali dve godine... prvih godinu je bilo opusteno... sve kao sad ce... sad ce... e onda smo se malo uplasili ... Imam srecu sto mi je suprug sto se tice nekih razmisljanja drugaciji od ostalih muskaraca... u smislu da nije uopste pravio problem da ode da se on iskontrolise.. jer imam drugova kojima je to "ispod casti.." Tada smo saznali u cemu je "problem" pa smo se na to usresredili ali smo i dalje pokusavali... Ostalo si vec procitala u ostalim redovima na ovoj temi... A za te dve godine i te kako je bilo: kad cete... pa smo bili na silnin bebi"slavljima" rodjendanima i sl. Daleko od toga da nisam srecna bila za sve nase prijatelje, ali samo moj jastuk nocu zna kako mi je bilo... No verujte da ce biti.... Zelim vam puno srece i opuistenosti i sto manje glupavih pitanja od strane prijatelja i rodjaka 

Isto nam je trebalo 2 god.. godinu da se nismo cuvali, a posle da se pocnemo brinuti..
Kada sam digla ruke i rekla, da idem na dijetu, ako vec ne mogu da na leto budem lepa trudnica, a ono barem da budem riba na plazi
ja zakacim.. Zasto.. Zato sto sam se cela dala u to.. Samo sam mislila sta cu da jedem, sta cu da obucem, kada cu da vezbam, koliko.. i sve misli sam preusredila na taj cilj... i BUM.. evo bebaca
Preporucujem neki hobi, neku zanimaciju, okupaciju.. najgore sto mozes sebi da uradis ( a znam iz iskustva
) jeste da provodis sate, dane i nedelje pred kompom trazeci odgovor i resenje svoga problema...
i onda jos procitas milion glupih stvari i napunis sebi glavu...
Ako mislis da ne sto nije u redu odes kod dr.. ako ti dr kaze da je sve ok, onda primenis ovu taktiku
Kod mene su falile ovulacije, ali i kada sam to resila pilulama, opet nista... Znaci sve dok nisam u glavi rascistila..
Kada sam digla ruke i rekla, da idem na dijetu, ako vec ne mogu da na leto budem lepa trudnica, a ono barem da budem riba na plazi

Preporucujem neki hobi, neku zanimaciju, okupaciju.. najgore sto mozes sebi da uradis ( a znam iz iskustva

i onda jos procitas milion glupih stvari i napunis sebi glavu...
Ako mislis da ne sto nije u redu odes kod dr.. ako ti dr kaze da je sve ok, onda primenis ovu taktiku

Kod mene su falile ovulacije, ali i kada sam to resila pilulama, opet nista... Znaci sve dok nisam u glavi rascistila..