trudni smo...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Sandla iskreno se pridružujem čestitkama
Uzgred želim da Vas pitam nadajući se da ćete biti iskreni, da li ste unazad 6-12 meseci imali medicinske procedure i/ili primali određene lekove?
Kao stručno lice znam da je takvo poboljšanje nalaza spermograma kakvo Vi navodite nemoguće!
Verovatno niste svesni "težine" napisanog, tj. da ćete na ovaj način zavesti i pojedine osobe kojima je ostalo malo vremena da ostvare materinstvo?
Pozdrav DrPeđaDj
Uzgred želim da Vas pitam nadajući se da ćete biti iskreni, da li ste unazad 6-12 meseci imali medicinske procedure i/ili primali određene lekove?
Kao stručno lice znam da je takvo poboljšanje nalaza spermograma kakvo Vi navodite nemoguće!
Verovatno niste svesni "težine" napisanog, tj. da ćete na ovaj način zavesti i pojedine osobe kojima je ostalo malo vremena da ostvare materinstvo?
Pozdrav DrPeđaDj
postovani PedjaDj, ja sam navela da je suprug operisao varicocelu jula meseca i da mu je ovaj spermogram prvi koji je uradjen posle operacije. Dva spermograma koja su radjena pre operacije su takodje ona dva koja sam navela, gde su nam rekli da sanse postoje da ostanem u drugom stanju ali jako tesko ako se ne operise. Tada se suprug operisao. Pre operacije je pokusao sa proxseedom (ako sam tacno napisala) i nikakvog poboljsanja nije bilo sto se tice rezultata spermograma. Suprug je od novembra poceo da koristi takodje smesu meda i ostalih stvari koje pisu na UROLOGIJI za poboljsanje spermograma. Sve sam Vam ovo na otvaranju teme navela. Kod mene sem regularnog papa testa (jer imam promene na grlicu materice) i biopsije jednom godisnje, apsolutno nista nije radjeno. Doktorka je htela prvo da se poboljsa spermogram pa da krene sa analizama i hsg-om kod mene. Ali hvala dragom Bogu, sve je izbegnuto.
Takodje sam htela da kazem da zaista znam kako je svima koji zele bebicu i ja sam bila u njihovoj kozi do pre 8 nedelja, i verujete mi da imam toliko prijatelja oko sebe koji takodje pokusavaju bez uspeha. Svi oni su vec napravili i poceli da koriste taj med. Zaista svakome zelim sve najbolje i nije mi bila namera da nekog zavlacim ili ne znam kako Vam se sve ovo ucinilo...
Takodje sam htela da kazem da zaista znam kako je svima koji zele bebicu i ja sam bila u njihovoj kozi do pre 8 nedelja, i verujete mi da imam toliko prijatelja oko sebe koji takodje pokusavaju bez uspeha. Svi oni su vec napravili i poceli da koriste taj med. Zaista svakome zelim sve najbolje i nije mi bila namera da nekog zavlacim ili ne znam kako Vam se sve ovo ucinilo...
Sandla, bas te smaramo sa pitanjima, ali ja nisam bas shvatila da li je svesjedno kad pocinjes da pijes taj med sa renom. Ako ga pripremim sad dok mi je u toku menstruacija,bice spreman za koriscenje bas negde oko sredine ciklusa. Da li da pocnem odmah tad, ili da cekam novi ciklus da pocne? Pretpostavljam da si ga prestala piti kad si ugledala dve crtice...Ili ga treba zavrsiti, svih 250g? 

nije mi receno kada da ga pijem sem onog sto sam i vama rekla 10 dana da odstoji ... meni je igrom slucaja to palo dan posle zadnje menstruacije ali imaces ga sigurno 2 ciklusa. traje skoro 2 meseca smesa. Pa prestala sam da ga pijem kad sam videla crtice
, mada imam jos malo necu sigurno baciti, popicu ga jer je dobar i za imunitet.
I ne smarate me, zaista bih volela da vam pomogne svima. Ja cu opet da ponovim jer sam zaista iskrena, ja ne znam da li je to meni pomoglo, i ja sam odreagovala kao i svi vi da nema sanse to da pomogne i da jednostavno ne verujem u takve stvari... Ali ispostavilo se da ima necega u tome i u zalfiji. Nisam vam rekla da cem vam smesa biti vodenasta, tj med ce skroz da bude vodenast, ali to je zato sto ren pusta svoj sok, da se ne zabrinete.
Drzim vam fige da uspete, kao i mojim prijateljicama koje su pocele pre neki dan da piju. Javicu vam ako bude nekih novosti kod njih

I ne smarate me, zaista bih volela da vam pomogne svima. Ja cu opet da ponovim jer sam zaista iskrena, ja ne znam da li je to meni pomoglo, i ja sam odreagovala kao i svi vi da nema sanse to da pomogne i da jednostavno ne verujem u takve stvari... Ali ispostavilo se da ima necega u tome i u zalfiji. Nisam vam rekla da cem vam smesa biti vodenasta, tj med ce skroz da bude vodenast, ali to je zato sto ren pusta svoj sok, da se ne zabrinete.
Drzim vam fige da uspete, kao i mojim prijateljicama koje su pocele pre neki dan da piju. Javicu vam ako bude nekih novosti kod njih
Napravila ja tu smesu i ona odstojala i pocela sam da je pijem 25.02...sad tek ulazim u plodne dane pa cemo videti...nego moja smesa nije tecna...cak sta vise gusto je kao da ren nije pustio nikakvu vodu...jel moze i to da se desi ...a koliko vidim i nema bas za dva meseca pre cu izgurati jedan mesec sa smesom...sve sam uradila kako je napisano u prvom postu...znate li jel to OK?
Draga Leona, verovatno da moze, bitno je samo da je proporcija dobra, 200 gr meda i 50 gr rena. Da je smesa bila retka znam kod dve drugarice i kod mene da je bilo redje nego sto je med inace. A imala sam mesec i par dana, pa sam saznala da sam zatrudnela i prestala sam da pijem, a sudeci po tome sto mi je ostalo mislila sam da imam za jos taj mesec. Drugarica je popila jednu i odmah zatim napravila jos jednu turu. Samo napred i zelim vam sve najbolje!!!
Ne zaboravite i zalfiju da pijete. A nedavno sam od jedne doktorke cula da vitamin E izizetno pomaze trudnoci. Devojka je imala problema sa licem pa je pila neke antibiotike i morala je i vitamin e jednu dnevno, pa joj je dr rekla da strogo vodi racuna dok ima odnose da je jako podlozna trudnoci kada pije vitamin e.
jos jednom sve najbolje i javite se sto pre sa lepim vestima, cekam vas!
Ne zaboravite i zalfiju da pijete. A nedavno sam od jedne doktorke cula da vitamin E izizetno pomaze trudnoci. Devojka je imala problema sa licem pa je pila neke antibiotike i morala je i vitamin e jednu dnevno, pa joj je dr rekla da strogo vodi racuna dok ima odnose da je jako podlozna trudnoci kada pije vitamin e.
jos jednom sve najbolje i javite se sto pre sa lepim vestima, cekam vas!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 12:21 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 12:21 am
dragi moji forumasi, imam jos jednu lepu vest, jos jedna moja drugarica je trudna posle dve godine. Ona je dva puta napravila smesu i pred kraj druge je dobila pozitivan test. Trudna je 5,5 nedelja. Drugu turu meda i rena je pocela da pije odmah nakon zadnjeg dana menzisa. Rekla mi je da je i caj svaki dan koristila bar po jednu solju. Ne gubite nadu. probajte i to pored ostalih analiza koje radite ili eventualne terapije. Nece vam skoditi moza vam samo pomoci. Niko vam ne govori da med moze da zameni lekove ili testove, vec samo uz to sto vec radite dodajte i ovaj narodni lek i zelim da se i vi javite sa lepim vestima. Cekamo vas!
Sa srecom...!
Sa srecom...!
samo da se pozalim
popila sam prvu turu,a htela sam da napravim drugu da odmah nastavim posle prve i imam najveci maler
dve nedelje nigde ne mogu da nadjem REN!!! da li je moguce da na celoj pijaci koja vazi za dobro snabdevenu nema rena dve nedelje
a i pored nje bila sam na jos dve i u svim vecim marketima...
samo toliko...sad mi je malkice lakse

dve nedelje nigde ne mogu da nadjem REN!!! da li je moguce da na celoj pijaci koja vazi za dobro snabdevenu nema rena dve nedelje

samo toliko...sad mi je malkice lakse