trudni smo...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Usla sam u sedamnaestu nedelju i hvala Bogu za sad se osecam dobro.Kad su ti radili serklaz, sandla? Radila sam 4D pre 4 nedelje i tad je sve bilo ok.Dabl nisam radila zbog brojnih lazno negativnih rezultata koji su me malo uplasili pa nisam zelela da se izlazem tom stresu.Icu cu na 4 D za par nedelja ponovo.
Nikad necu zaboraviti tvoj preparat sa medom i renom koji sam strpljivo jela dva meseca
a koji sam napravila cim sam procitala tvoj post.Ne kazem da sam bas zbog toga ostala trudna ali to je pored svega ostalog sto sam jela i pila a o cemu sam pisala verovatno uticalo na to da tog meseca imam ovulaciju sa kvalitetnom jajnom celijom( ranije folikulometrije su pokazivale da folikuli kod mene sporo i nedovoljno rastu).Veliki pozdrav za tebe i bebicu koja stize uskoro 
Nikad necu zaboraviti tvoj preparat sa medom i renom koji sam strpljivo jela dva meseca

Ljudi zdravo. Imam jedan problem. Posle godinu dana pokušavanja da ostanem trudna uradila sam test ipokazao je dve crtice, zatim sam ujutru ponovo uradila da bi potvrdila tačnost, i opet su bile dve crtice.zakazala sam uz ali su mi rekli da se ništa ne vidi jer je još rano. u međuvremenu mi curka pomalo braonkasto. Doktorka mi je rekla da sačekam još nedelju dana i da ponovo dođem na uz. to sam uradila i opet se ništa nije videlo na uz. Po doktorki su jajnici u redu materica sve. ali ja ništa ne razumem.
Da li je neko imao neku sličnu situaciju. Hvala[/b]

Da li je neko imao neku sličnu situaciju. Hvala[/b]
Kad kaze u redu za matericu, sta je pri tome mislila, vidi ili ne vidi trudnocu.. Ona po stanju materice moze videti hoces li dobiti verovatno ili si trudna... meni je nekoliko puta zakasnilo pa sam isla, i tacno je videla da nisam trudna i da cu dobiti uskoro... Ne znam sta ti je konkretno rekla. Da li je moguce da ti je na celom pregledu rekla da je sve u redu? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Stugaga,
Tvoj slucaj mi deluje slicno kao moj! Molim te pogledaj temu beta hcg rste, a meska nema. Ja bi trebalo da sam 6ta nedelja trudnoce, ali tek mi se pojavio na UZ mesak, emrbiona jos nema, a trebala bi vec i srcana radnja. Poslednja menstruacija mie je bila 20.6., sad mi je beta hcg 5300. Koliko je tebi i koja bi trebalo da si nedelja?
Tvoj slucaj mi deluje slicno kao moj! Molim te pogledaj temu beta hcg rste, a meska nema. Ja bi trebalo da sam 6ta nedelja trudnoce, ali tek mi se pojavio na UZ mesak, emrbiona jos nema, a trebala bi vec i srcana radnja. Poslednja menstruacija mie je bila 20.6., sad mi je beta hcg 5300. Koliko je tebi i koja bi trebalo da si nedelja?
Re: trudni smo...
Ni ja nikada nisam cula za ovaj med i ren.... Moram probati
Mi pokusavamo vec 7 meseci, nije da bas ocajavamo za tim ali kako se ne desava stvaramo sebi neki crv sumnje....