Draga,
danas sam opet vadila betu i u medjuvremenu sam dobila, tako da definitivno nista od trudnoce...
Tugovala sam preko vikenda ali danas sam dobro, radim, vedra sam i za divno cudo raspolozena. Neka mi bog oprosti, ali ja sam bila toliko istraumirana i izmucena celim postupkom, klinikom, odnosom prema meni i svim i svacim tako da mi je nekako laknulo kada sam stavila tacku na sve to. Ne znam da li mozes da me razumes ali stvarno sam bila i emotivno i fizicki iscrpljena.
Planiram da se malo odmorim, opustim i sto ti kazes da pokusavamo malo prirodno pa mozda nam i uspe. Nije iskljuceno.
Dekicu nisam zvala jer nemam broj telefona, mozda si pokusavala da mi posaljes pp ali ja ga nisam dobila, tako ako ti nije tesko molim te pokusaj opet, bila bih ti jako zahvalna
Samo jos da ti kazem da si dobro uradila sto si izabrala drzavnu kliniku, ja ako budem opet pokusavala ovde sa vto, gledacu da se prijavim preko fonda (ili ne) ali obavezno u Narodnog Fronta ili u neku drugu drzavnu bolnicu jer ono sto sam imala prilike da vidim kod Ivanovica je cist bezobrazluk, da ne kazem nesto drugo. Puno te pozdravljam
Stediril-sporedni efekti
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Stediril-sporedni efekti
Draga,
Cila sam se sa dekicom i nekako mi se svidelo to sto prica. Narucila sam i platila mu, tako da treba da mi stigne sutra. Pokusacemo i to i nadam se najboljem...
Kako si ti?
Jesi li se cula sa njim?
Kaze dekica, da caj jako pojacava zelju za seksom i veruj mi tome se najvise radujem, bas mi treb opustanje i normalan seks posle svega
pozdravljam te puno
Cila sam se sa dekicom i nekako mi se svidelo to sto prica. Narucila sam i platila mu, tako da treba da mi stigne sutra. Pokusacemo i to i nadam se najboljem...
Kako si ti?
Jesi li se cula sa njim?
Kaze dekica, da caj jako pojacava zelju za seksom i veruj mi tome se najvise radujem, bas mi treb opustanje i normalan seks posle svega
pozdravljam te puno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja ga jos nisam zvala, ali me bas zanima kako je tekao razgovor
Sta si ti njemu rekla, a sta on tebi? Da li si uzela cajeve samo za muza ili i za sebe? Sta on pretpostavlja da je uzrok? Bas me zanima... Ako ti nije tesko, pisi mi...
Inace, ni jedna zenica iz moje grupe (a bilo nas je oko 12-14) nije uspela... sve imaju negativnu betu. Bas cudno...

Inace, ni jedna zenica iz moje grupe (a bilo nas je oko 12-14) nije uspela... sve imaju negativnu betu. Bas cudno...

pisacu ti na pp