Ka1 napisao:U pravu si, sve je u Bozijim rukama iako mi nije jasno zasto je odredio da bas nama to mora da se desava.
Mozda zato da bi proverio da li verujete
Ako ne, onda ce vas mozda ovo probuditi da pocmete..
Nemoj samo ovo da shvatis kao kaznu za neki greh i da se pitas zasto bas nama.
On zna razloge, uostalom i sam kazes:
Ka1 napisao:ja sam psiholoski jako slaba osoba
kroz ovo ces sigurno ojacati..
Da ne pomisli neko da sam pocela da drzim veronauku, ne, samo iznosim svoje iskustvo.
Jer osecala sam se isto tako jadno i slomljeno, mozda jos i gore od vas jer sam tada imala puno vise godina nego vi i bile su mi jaaako male sanse da zatrudnim, a silno sam zelela..
Vera mi je pomogla da ostanem prisebna tokom svega sto mi se izdesavalo..
Jos samo da kazem, blago tvojoj devojci pa te ima takvog briznog i osecajnog

.
Ponekad me podsetis na mm..
Ja sam operisana u Subotici, a on je tada bio jako daleko od mene i sms-ovi su nam bili jedini kontakt, mozes da zamislis kako nam je bilo..
Ali proslo je, izasli smo iz toga jaci i zreliji..
Gandi je rekao: Udarac koji te ne slomi cini te jacim!
Ka1 napisao:Svi govore samo o laparoskopiji kao najboljoj varijanti. Moja devjojka (a i ja) imamo vise poverenja u klasicnu te cemo ici na tu varijantu. Kakvu si ti imala?
Ja sam imala laparoskopsku samo zato sto ju je moj ginekolog preporucio, a sa raznih strana sam cula da je on radi jako dobro i da je tada bio medju najboljima u Srbiji.
Ako vam vasa intuicija govori da treba da uradite klasicnu-onda tako i uradite-mislim da ova druga duze traje jer je sve to mnogo komplikovanije uraditi pod nadzorom kamera u nekoj "kesi" kako mi je doca opisao.. Moja operacija je trajala 2 sata.
Ka1 napisao:Jedino me brine da li ce kroz rez koji ce hirurg napraviti moci sve da se vidi, znaci i drugi jajnik i da li ima mozda negde jos necega, ako je endo da li se mozda prosirila negde itd. Sta mislis?
Ovo zaista ne bih znala da ti odgovorim, ali nemoj tako da razmisljas, DRUGI JAJNIK JE ZDRAV-zasto bi ga gledali-pa ima unutra jos milion drugih organa koji ne daj Boze mogu imati nesto. Kumim te nemoj biti taaaako crn
Ka1 napisao:Verujem da se u toj varijanti moze lepo odstraniti sama cista ali da li se moze prici nekim nepristupacnim mestima kojima se moze prici laparoskopskim aparatima?
Licno mislim, ako gresim neka me strucnjaci isprave, laporaskopija je dobra za dijagnostiku (zaviris kamerom unutra pa osmotris situaciju da bi bio siguran o cemu se radi) ali za operacije je mnogo jednostavnije klasicna metoda gde brate vidis sve u normalnoj velicini i moze osoblje ba ti pomogne. Za laporaskopiju je zaosta potrebno da bude veoma vest hirurg. Ponekad pomislim da li bi mi odstranili skoro ceo jajnik da je bila klasicna operacija

, mozda je nesto krenulo po zlu pa se doktor odlucio za najjednostavniju varijantu..
Ka1 napisao:mnogo se plasim povratka ciste.
Opet ti

, pa stvarno cu te tuci
Ima onih kojima se vratila, ali evo meni nije-znaci ima i pozitivnih primera. Ne crtaj vraga na zidu!
Ka1 napisao:Iako ce 6 meseci biti na terapiji smirivanja jajnika i tada nece moci da se vrati (valjda), nakon toga cemo da gledamo hitno da zatrudnimo.

Jedva cekamo da te vidimo na pedijatriji da nam razbijes monotoniju

.
Ka1 napisao:postoje folikuli na drugom jajniku sto bi trebalo da znaci da je tu sve u redu, i ovaj sto ima cistu ima deo koji je zdrav tako da se nadam da ce sve biti ok.
Ma sta se onda tripujes bezveze!
Da li se ti to brines sto necete moci da napravite blizance

, ma i za to se onaj odgore pobrinuo - ima i jednojajcanih!!!
Mi imamo cetvoro blizanaca u familiji, pa smo se iskreno nadali da ce nas to cudo zadesiti ali eto nije, mozda drugi put ha, ha.
Ka1 napisao:Inace, u ponedeljak idemo u Front, operacija ce biti u utorak 99% a ako ne onda najkasnije u sredu. Naravno da cu da obavestim sta je bilo, hteli vi to ili ne.
A pre toga tj. sutra da poslusate tetka Milku i blago meni odete u crkvu Sv. Petke i da znate da niste sami, da ima neko ko odgore vidi sve!
Ljubimo vas oboje i zelimo da se sto pre javite sa lepim vestima!
mama & Tetan
PS. Pogledaj na BEBE SA FORUMA nasu fotkicu-kad smo bili maji