Endometrioza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 1:31 pm
Ja? Pa ja znam o tome bolje nego njen lekar, veruj mi. Kada bih imao da polazem ginekologiju umesto spoljnotrgovinskog poslovanja, polozio bih kao kao iz p...... ovako......
Mozda je trebalo da upisem medicinu...
Daj napisi nesto vise o tvojoj situaciji... ne mogu da verujem da ti se vratila posle 3 meseca i da odmah ides opet na operaciju... ako sam dobro shvatio...

Daj napisi nesto vise o tvojoj situaciji... ne mogu da verujem da ti se vratila posle 3 meseca i da odmah ides opet na operaciju... ako sam dobro shvatio...

Stigli HP rezultati!
Na jednom jajniku je utvrdjena endometrioza a na drugom neka obicna cista. Eto, bar nam je to za utehu. Ta druga je CORPUS LUTEUM CYST.
Od prvog dana sledece menstruacije smo na Yasmin-u sledecih 6 meseci! Nakon toga, posle 2-3 meseca - PRAVIMO DECU. Dosta je vise bilo zezanja...
Hvala svima na pomoci a i onima drugima!
Na jednom jajniku je utvrdjena endometrioza a na drugom neka obicna cista. Eto, bar nam je to za utehu. Ta druga je CORPUS LUTEUM CYST.
Od prvog dana sledece menstruacije smo na Yasmin-u sledecih 6 meseci! Nakon toga, posle 2-3 meseca - PRAVIMO DECU. Dosta je vise bilo zezanja...

Hvala svima na pomoci a i onima drugima!

I ja sam pratila tvoju situaciju posljednjih dana i vidim da ti nije bilo bas lako. Vidis da je sve ispalo koliko-toliko dobro!
Zaista iskreno i mnogo volis svoju dragu, zelim vam od srca sve najbolje.
A tako ce i da bude, ne moze drugacije!
Samo hrabro i glavu gore, a osmjeh na lice!
Prenesi joj pozdrave od svih nas i da iduce godine imate bebaca...pa onda jos jedno...i jos jedno...
SRECNO!
Zaista iskreno i mnogo volis svoju dragu, zelim vam od srca sve najbolje.
A tako ce i da bude, ne moze drugacije!
Samo hrabro i glavu gore, a osmjeh na lice!
Prenesi joj pozdrave od svih nas i da iduce godine imate bebaca...pa onda jos jedno...i jos jedno...
SRECNO!
Au **** pa ja sam bukvalno postao maskota ovde izgleda...
sto jes' jes', niko vas ovoliko nije smorio, to stoji...
Znaci, kad' se ljudi registruju da mi pozele sve najbolje, miiiiiiis'im s'a da kazem... 
Hvala vam svima, stvarno... od srca... malo mi neprijatno sada...
@Dzeni Otkud ti bre?
Je l' su to uveli kompjutere u Front? 

Hvala vam svima, stvarno... od srca... malo mi neprijatno sada...

@Dzeni Otkud ti bre?