Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

Divne stvari se desavaju,nekoliko puta vrtim ove tekstove i iskreno se nadam i vjerujem da ce biti sve vise bebica .Ja sam vam religiozna pa cu moliti za vas koje nosite te predivne embrioncice da ugledaju svjetlo dana.....sad sam se jos i rasplakala.
Vago jesi li ti na necemu kao cikloprog. ili ti imas prirodne cikluse,voljela bih to znati ,pusa svima.
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jesa71 »

KIKICA JE TRUDNA!!!

(morala sam da javim,nadam se da se nece naljutiti...)
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Cestitam, svaka cast!!!!!
lisy
Aktivan član
Aktivan član

Post od lisy »

Bravo Kikice ti bombastic,bebastic bravo,bravo....sve naj,naj ,naj :D :D :D
Korisnikov avatar
rikikiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm

Post od rikikiki »

Kikice, jeeeeeeeee :P :P :P :P :P
Prekrasnoooooo!
Želim ti prekrasnu trudnoću!!!!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
kikica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 4:45 pm

Post od kikica »

Evo trudniceeeeeeeeeeeeee!
Beta 454!!!!!!!!!!!!!!

Vucem vas za noseve, drage moje, prvo rikikiki i jesa (ljubac poseban za tebe nosioce lepih vesti, dace Bog da UVEK saljes i primas tako lepe vesti), nabla, mini, ma sve, sve devojke ...zelim vam sto pre ovako divan sok - kada i posle nekoliko sati jos drhte ruke, i osmeh titra na licu kad tek s vremena na vreme shvatis - DA SI TO TI u pitanju!!!!!!!!!!!!

Hvala na pozitivnim mislima koje su ocigledno stigle na pravu adresu, nadam se da cu se vrlo brzo i ja tako radovati zbog vas!!!

Posebna poruka za lezalice: Dr je bila jako jako zadovoljna sto sam ispostovala njene savete da lezim, i napomenula da je od svega najbitnije da se i dalje pridrzavam pravila - 2 sata lezanja nakon utrogestana - i nikako na posao do 12. nedelje!
Ne znam kakve su vase mogucnosti po tim pitanjima, znam da svaki dr ima svoje metode, ali eto - da vam prenesem.

Pimam pregnil jos dve nedelje (inace jutros je linija bila prilicno bleda na testu) , utrogestan do 12 zdravlje Boze, a - onda - videcemo onda!

Jos jednom, hvala vam do neba, i drzim palceve za sve vas!!!!!!!!!!!!!!!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
danijela9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 2:23 pm

Post od danijela9 »

Kikice cestitam!Bas si me obradovala.Ipak se isplatilo cekanje,mislim na Gocin pristup sa tobom.Ja razmisljam da odem kod Goce,samo mi reci da li si ti uporedo isla kod Goce i Vuje?Da li su one voljne da saradjuju?zZelim da nam svima Kikica PRENESE OVE POZITIVNE VIBRACIJE! :P :P :P
kikica
Aktivan član
Aktivan član

Post od kikica »

Danijela, vucem nosic!!!
Ja sam sve vreme kod Goce - a kod Vujovicke sam "udenula" samo jedan pregled sa spremnim rezultatima analize hormona - cisto radi nekog mog mira - i potvrde koliko moram da zurim...
Ne verujem da bi Goca saradjivala sa bilo kojim doktorom, iako sam cula da Vujovicku izuzetno postuje - jednostavno - hoce da stoji iza onog sto radi - a to ne moze ako deo posla obavi neko drugi (jedna od mojih pretpostavki).
Vidim da vec razmisljas o Goci. Veruj mi, do neba sam srecna sto sam danas saznala lepu vest, ali i da nije bilo tako - i da sa ovim znanjem pocinjem ponovo svoju potragu za doktorima - otisla bih ponovo kod Goce! Jednostavno, nakon sto sam prestala da ocekujem "odredjeni" nacin komunikacije, sve je profunkcionisalo - dosta pre pocetka procesa VTO...Jos jednostavnije,stekla sam poverenje u nju !

Zelim ti puno srece!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Cestitke Kikice...

Eto, pa bas za moj rodjendan, za tebe lepa vest....

SAmo tako.... Ovde kod nas se ne lezi do 12 nedelje... Kapitalizam je to i to zesci... Kakvi su tvoji planovi po tom pitanju?

Cao svima...

Bila na veceri sa mm za b/day! Pa sam evo skoknula da vidim ima li nekih vesti...

Cuvajte se sve...
hermana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 6:04 pm

Post od hermana »

Drage dame, evo mene u Nablino ime!!!!! Nabla je na putu i nema pristup internetu, ja večeras videla Kikičinu betu i javila joj......Jaoj da ste je samo čuli kako je cvrkutala, toliko je bila srećna da ne mogu opisati! Kikice, Nabla ti čestita, šalje ti puno pozdrava, misli na tebe, jedva čeka da se vrati da ti se sama obrati! Nju je ova vest baš,baš obradovalla!!! I mene naravno! Čestitam od srca!!!
Pozdrav ostalim devojkama
:P
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

Evo i mene "uzivo"-
c e s t i t a m :D :D :D :D :D .

Konacno neka da probije led i da krene slavlje i na ovoj temi :D .
Ceo dan, kad sam saznala, sepurila sam se ko da sam ja ostala trudna (hihihihihihi).

Kikice, ti skinula mrak i odma' zakevila (hahahahhahahahhaahha). Drzim fige da unutra gajis dva bebirona- bilo bi najbolje: jednim "udarcem" dve muvice (plava i roze) :lol:

Koliki ti je bio max fsh (onaj koji Goca smatra relevantnim)? Hocu da te pridodam na listu cudesnih fsh trudnica :D
vaga
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 12:13 am

Post od vaga »

Draga Kikice, nisam bila tu neko vreme i sad kakva novost!!!
BRAVO! BRAVO! BRAVO! :) :) :)
Sve najbolje u trudnoci, veliki pozdrav.

Mini srecan rodjendan, sa malo zakasnjenja. :D

Lisy, nism na cikloprog. ni slicnom, imam prirodne cikluse. Ipak sve vise me zebe zbog misljenja prof. Vlaisavljevica da su godine uzrok (41). Koliko je tebi (god)? :wink:

Moj folikul slabo se ispocetka pokazao, a danas je malo bolji, sutra kontrola.

Jeso kako napredujes? Evo Kikica je otvorila sezonu, nadam se da ces da nastavis. :)

Rikikiki, kako je kod tebe? Javljaj. :P

Pozdrav svima.
kikica
Aktivan član
Aktivan član

Post od kikica »

Hermana , divna si! Bas mi je drago sto postoji takva mreza, daj Boze da je koristimo sto vise za ovakve vesti. Znajte da i ja ocekujem od vas ISTO - puno vesti o vasim visokim betama!!!
nabla napisao:
Kikice, ti skinula mrak i odma' zakevila (hahahahhahahahhaahha).
Pa, nabla, draga, koliko se ja secam nisi ni ti imala BAS BAS kompletan VTO... Mislim, ipak nisi isla na stimulaciju, zar ne? Tako da, i ti ces kako vidim, mojim stopama!!!
nabla napisao:Koliki ti je bio max fsh (onaj koji Goca smatra relevantnim)? Hocu da te pridodam na listu cudesnih fsh trudnica :D
Onaj skok FSH od 30 ja ne racunam a kako sam primetila - ni Goca... Iako je samo prilikom prvog merenja bio 15 , pa onda 7, 6 11, 5..., vidim da se Goca drzi 15-ice... Kad je bila aspiracija, pred samu intervenciju na pregledu je Goca rekla da ima tri folikula i da sa FSHom od 15 nista vise nije ni ocekivala i da je jako zadovoljna... Tako da za zapisnik mozes slobodno da stavis 15!

Vago, vucem nosic!
lisy
Aktivan član
Aktivan član

Post od lisy »

Ja sam malo prelistavala vase tekstove i shvatila sam da nije nista relativno,odnosno ja sam svo vrijeme mislila da kad je fsh nizi ispod 15 da je to ok.ali sad mi je sve jasnije i nekad mislim da mi ni godine nisu tako bitne 32 kad nista ne funkcionira.Kako stvari stoje ja sam s svojim fsh od 50 trenutno najjaca,ali na sve sam se vise navikla pa i tu cinjenicu .Ne znam da li bih se s drugom vrstom steriliteta drugacije nosila jer poznajem jednu kod koje je sve ok i zaista je onako cool sto se svega tice, onako sto bude bice i nije do nas.Ovo je za Vagu
Trenutno se ovo ne uklapa u ovo slavlje na forumu,oprostite....
Kikice ,pusa :lol: :lol: :lol:
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

cestitka Kikice jos jednom...

Good luck svima ostalima....

Ja .....pokusavam da opstanem iz dana u dan...
Odgovori