Bravo jeso71, to je stvarno odlicna vest - 5 celija
rikikiki: puno srece za transfer!
Svima ostalima zelim puno srece u ostvarenju povecanja porodice!
Samo da napomenem da u Ceskoj rade i kompletni fiv tretman, a ne samo donaciju - zavisi kome sta odgovara...
Sto se tice Radulovica i njegove klinike, imam jako lose iskustvo sa njim, njegova znanja iz ginekologije su vrlo ogranicena u stvari to je verovatno najgori lekar koga sam u zivotu upoznala.
Plus, znam iz pouzdanih izvora (od osobe koja je radila kod njih) o mutnim radnjama kojima se bave jer koriste nepostojanje zakonskih regulative.
Da se na taj nacin radi u nekoj zemlji u kojoj postoji zakon, on I njagova zena bi vec odavno zatvorili svoj “butik”, a mozda bi cak I krivicno odgovarali.
Strasno je videti sve one jadne parove koji dolaze u ocaju (jer nemaju drugog izbora) iz cele Srbije, a dozivljavaju takav tretman.
Meni je radio vantelesne judnu za drugom a da me ni jedan jedini put nije pregledao!!
Nakon punkicije ti daju neki bedni papiric na kome je rukom upisan broj navodno izvadjenih celija, i posle kao po pravilu uvek dobiju isti toliki broj oplodjenih embriona!!?? Pa gde to postoji osim kod oca Radula

?
Kasnije su mi drugi lekari (Svajcarska) ustanovili da imam hidroalpinx I da to umanjuje uspesnost vanelesne za 50%. Drugim recima, potpuno je bilo bezvredno raditi vantelesne a da se prethodno nije odstranio hidrosalpinx koji deluje otrovno na embrion!
Na ovom forumu sam upoznala jos jednu osobu koja je kod njega imala lose iskustvo (5 ili 6 neuspesnih vantelesnih) da bi joj Goca I. Ustanovila isto sto I meni – hidrosalpinx. Ista doktorka joj je najpre uradila operaciju a potom vantelesnu I evo sada nosi blizance!
A da, zanimljivo je da je I njoj Radulovic vadio isti broj celija koliko se kasnije pravilo embriona.. ma covek je carobnjak
On se reklamira sa svojim "uspesima": tipa zena od 48 godina rodila petorke.. a nigde posle nisu pisali da su ta deca (rodjena u 7-om mesecu) sva umrla u inkubatoru!!!
Na meni je da prenesem svoje iskustvo (pozitivno ili negativno),a na vama je da se odlucite za dalje.
Svima vama zelim puno uspeha i pozitivne energije