Uh, ja se ponadala da ce i ovaj moj put uroditi plodom na ovim stranama. Jeso i Rikikiki, zao mi je.

No iskreno, zavidim vam na vec izdefinisanim planovima za dalje.
Ja danas obavila konsultacije kod Dragana. Iskreno, konfuzija mi je u glavi. Nista konkretno nije receno! Osim price o donaciji, Pragu, donatorkama koje su proverene, koje su studentkinje i ne starije od 25 god. Nisam sigurna da je to pricao samo zbog smanjene rezerve, vec vise zbog mojih spontanih pobacaja i kariotipa. Kao da me netko unapred otpisuje. Bas se ruzno osecam. Kako vece odmice, sve vise tonem. Iako sam se tamo drzala i pricala o tome kao o neobaveznom sopingu!
Ne znam dal me razumete- ne zbog donacije same po sebi, vec zbog toga sto ne vidim entuzijazam i zelju da se pronikne u moj problem, pa hajde idemo laksim putem.
Od danas sam na kontraceptivima, bar do septembra. U medjuvremenu treba da zavrsim konsultacije s Miljicem i s njihovim molekularnim biologom.
Mini, drago mi je da se kod tebe priblizava akcija. To sto se TM deklarativno jos uvek necka, verujem da nece biti neka prepreka. Ti idi putem kojim si zacrtala, a on ce te vec pratiti.
Lisy, nisam cula za tu nehormonsku terapiju. Kad nesto vise saznas o tome- pisi!