Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Evo, da i ja podelim moja iskustva sa Majrom. Dakle bila sam kod nje, odgovor je isti kao i kod svih - hormonski disbalans. To je ustanovila prateci hormonski status moje majke preko mene!? Najstrasnije se izlupetala o mom zdravstvenom stanju i moje porodice, hormonima i slicno i apsolutno NISTA nije pogodila!
Elem, u strahu su velike oci, pa sam ipak odlucila da odradim sve sto mi je preporucila! Odradila sam tri 3 terapije akupunkture, bila sam ujedno i na nekim lampama i pila sam neku grozotu, koju sam kupovala kod nje. Sve u svemu, ceo tretman me kostao oko 350-400 evra, ne secam se tacno. Na kraju, po njenim recima bila sam izlecena i zdrava ko dren! To je bilo pre dve godine, a ja jos uvek nisam ostvarila trudnocu!
Elem, u strahu su velike oci, pa sam ipak odlucila da odradim sve sto mi je preporucila! Odradila sam tri 3 terapije akupunkture, bila sam ujedno i na nekim lampama i pila sam neku grozotu, koju sam kupovala kod nje. Sve u svemu, ceo tretman me kostao oko 350-400 evra, ne secam se tacno. Na kraju, po njenim recima bila sam izlecena i zdrava ko dren! To je bilo pre dve godine, a ja jos uvek nisam ostvarila trudnocu!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm
Nabla,Jeso,hvala vam puno na pp-u.
Juce sam bila kod mog (zgodnog) doktora i na posao se odatle vozila placuci
. Sledece nedelje ocekujem menstruaciju,pa cemo u tom ciklusu uraditi FET,naravno uz nadu i pretpostavku da ce moje dve bebe kada ih odmrznu nastaviti da rastu (ovo zvuci kao horor film
). Osim toga mi je rekao da su i jc i embrioni bili odlicnog kvaliteta,malo je bo nizi progesteron,ali beta lepa i to znaci da bih u eventualnom sledecem ICSI-ju morala da dolazim svakodnevno na inekcije progesterona. Ako FET ne uspe,on predlaze histeroskopiju (mada i sam kaze da su sanse da nesto nadje vrlo,vrlo male,ali voleo bi svojim ocima da vidi moju matericu -ovakva izjava je veoma zanimljiva iz usta sgodnog coveka
).Na to sam ga ja,naravno,pitala za imunologiju,rekao mi je da je sve te testove (osim NK celija) moguce uraditi kod njih,medjutim da ih on savetuje u slucaju spontanih koji se ponavljaju.Ja sam rekla ok,ali postoji sada literatura koja ukazuje mozda i na povezanost sa izostankom implantacije.On kaze da sve sto postoji na tu temu nije ozbiljna literatura i da je sve to u experimentalnoj fazi,da ni uticaj baby aspirina i heparina nije nimalo dokazan i da nije slucajno da se time bave uglavnom privatne klinike posto su testovi skupi,dok drzavne klinike jos uvek nisu nasle dovoljno dobar razlog da to uvrste u svoj redovan program.I naravno,kaze da je cesta nuspojava interneta bas moje takvo pitanje
. U svakom slucaju,ako FET ne uspe,pozabavicemo se i tim problemom,na moj argument da ne moze da skodi,nije imao pametan odgovor
)).
A deo sa suzama potice iz poduzeg zbiljnog razgovora sa njim gde on kaze da mu nije jasno kako ne uspeva,da postoji granica dokle medicina moze da ide i da treba znati kada je vreme da se kaze dosta
. Kaze da on licno ne voli da radi vise od tri postupaka,a pet je granica preko koje nikome ne bi savetovao da ide,i iz zdravstvenih,ali vise psiholoskih razloga.A taj razgovor smo zavrsili time da mi se pohvalio da mu zena ceka cetvrto dete,sto sam mu ja cestitala,ali sam ga u autu kroz suze izmedju ostalog,optuzila i da zato ne moze uopste da razume kako je to nemati nijedno
.
Danas sam ok,idemo dalje
!
Na "Zdravlje..." sam se dva puta registrovala,ali poruku ne mogu da posaljem iz nepoznatog razloga.Kontaktirala administratore,odgovora nema,u mailu povodom registracije nije bilo linka.Ne znam vise sta da pokusam.Razmisljam i na Rodi da postiram,ne znam da li je to pametno,da li bi me devojke prihvatile i odgovorile zbog ekavice
?
Juce sam bila kod mog (zgodnog) doktora i na posao se odatle vozila placuci

A deo sa suzama potice iz poduzeg zbiljnog razgovora sa njim gde on kaze da mu nije jasno kako ne uspeva,da postoji granica dokle medicina moze da ide i da treba znati kada je vreme da se kaze dosta

Danas sam ok,idemo dalje

Na "Zdravlje..." sam se dva puta registrovala,ali poruku ne mogu da posaljem iz nepoznatog razloga.Kontaktirala administratore,odgovora nema,u mailu povodom registracije nije bilo linka.Ne znam vise sta da pokusam.Razmisljam i na Rodi da postiram,ne znam da li je to pametno,da li bi me devojke prihvatile i odgovorile zbog ekavice

Evo mene opet, sta cu kad volim dopisivanje, a mozda sam i usamljena.
Draga Holly, nesto sam zaboravila koliko imas godina (oko 30?). Verujem da je vreme ipak na tvojoj strani. Znam kako se osecas, i ja sam imala hladan tus od prof. Vlaisavljevica, a i od Radoncica. Ipak, necu odustati dok god imam para i j.c. tj. bilo kakvih medicinskih sansi, a kad kazu donacija, i o tome lagano vec razmisljam.
Predlazem ti da mi posaljes pp sa svojim pitanjem Radoncicu, pa posto sam ja registrovana, postavicu pitanje u tvoje ime (objasnicu da imas probleme sa postavljanjem teme). Razmisli o tome.
Pozdrav.
Draga Holly, nesto sam zaboravila koliko imas godina (oko 30?). Verujem da je vreme ipak na tvojoj strani. Znam kako se osecas, i ja sam imala hladan tus od prof. Vlaisavljevica, a i od Radoncica. Ipak, necu odustati dok god imam para i j.c. tj. bilo kakvih medicinskih sansi, a kad kazu donacija, i o tome lagano vec razmisljam.
Predlazem ti da mi posaljes pp sa svojim pitanjem Radoncicu, pa posto sam ja registrovana, postavicu pitanje u tvoje ime (objasnicu da imas probleme sa postavljanjem teme). Razmisli o tome.
Pozdrav.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vec sam se vratila.Nije me ni pregledala,kaze da dodjem kad mi odrede dan transfera,ja zapitah da nece biti kasno,ona rece nece...guzva,ona u onoj
svojoj fazi...pobeze ja,da ne kazem katapultirah se kuci...
E,tu je problem bio i sa Ljiljom:one imaju toliko pacijenata da u jednom trenutku vise nikome ne mogu do kraja da se posvete pa polako gubis kontinuitet u kvalitetu saradnje i ako nemas debele zivce,strpljenje i dozu bezobrazluka da ih "davis"-odustanes.Ja cu gledati da izdrzim,prizvacu onaj
kojim me je prosli put ispratila i verovacu da je to "ludilo" deo tog energetskog mozaika...
Sto se Ljilje tice,dodacu samo da ona nije Dr. zapadne medicine,tacno je da je kinesku magistrirala i ne voli kada novinari kazu da je lekar pa zbunjuju narod.Inace je veliki borac za prihvatanje alternativnih oblika lecenja,imala je i neku "poziciju" u ministarstvu a zalaze se i za priznavanje tog tipa lekarskih sertifikata kod nas.Cesto putuje,treba je "na'vatati".Vrlo je pozrtvovana (jedne sam joj noci pravila drustvo do 23.30 da doceka sa transfera zenu,kojoj je to bilo 9.put,kod Slovenca,i da je izbode kod nje kuci da ne ustaje iz kreveta) i veliki prijatelj kad hoce,mada i ona ume da bude nezgodna,narocito kada je u guzvi...Klasika
Srecno svima,ko zna ,mozda nesto i ispadne od ovog srpsko-rusko-kineskog koktela,mada,zapad nam ne gine

E,tu je problem bio i sa Ljiljom:one imaju toliko pacijenata da u jednom trenutku vise nikome ne mogu do kraja da se posvete pa polako gubis kontinuitet u kvalitetu saradnje i ako nemas debele zivce,strpljenje i dozu bezobrazluka da ih "davis"-odustanes.Ja cu gledati da izdrzim,prizvacu onaj

Sto se Ljilje tice,dodacu samo da ona nije Dr. zapadne medicine,tacno je da je kinesku magistrirala i ne voli kada novinari kazu da je lekar pa zbunjuju narod.Inace je veliki borac za prihvatanje alternativnih oblika lecenja,imala je i neku "poziciju" u ministarstvu a zalaze se i za priznavanje tog tipa lekarskih sertifikata kod nas.Cesto putuje,treba je "na'vatati".Vrlo je pozrtvovana (jedne sam joj noci pravila drustvo do 23.30 da doceka sa transfera zenu,kojoj je to bilo 9.put,kod Slovenca,i da je izbode kod nje kuci da ne ustaje iz kreveta) i veliki prijatelj kad hoce,mada i ona ume da bude nezgodna,narocito kada je u guzvi...Klasika

Srecno svima,ko zna ,mozda nesto i ispadne od ovog srpsko-rusko-kineskog koktela,mada,zapad nam ne gine

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm
Vago,zaista si divna,hvala ti
. Sastavicu svoje pitanje,pa ti ga saljem preko pp-a,bila bi ti zahvalna ako mozes da ga postavis.
Imam 33 godine,ali sam u "prici" vec 6 godina,pa sam mogla da razumem sta mi doktor prica.Posle tri neuspele inseminacije i tri neuspela ICSI-ja,sto kaze moja prijateljica,da sam normalna,vec bih poludela
. Nismo svi podjednako jaki,ja sam prava placljivica,jako emotivno dozivljavam svaki poraz.Ne znam jos koliko cu imati snage,ali dok je budem imala,svakako guram dalje
.

Imam 33 godine,ali sam u "prici" vec 6 godina,pa sam mogla da razumem sta mi doktor prica.Posle tri neuspele inseminacije i tri neuspela ICSI-ja,sto kaze moja prijateljica,da sam normalna,vec bih poludela

-
- Aktivan član
Majra vise nema akupunkturologavaga napisao:Jeso, Nabla, kod dr Ljilje da nosim nalaze hormona i ostalog, je l' ona upucena u probleme steriliteta?
Gde je bolje na akupunkturu: kod Ljilje ili Majre?
Pravi sam davez.![]()
Pozdrav i odjava za danas.
Ljilja ne gleda nikakve papire,pregleda putem pulsa( nakon sto popunis jedan upitnik koji ti posalje na mail),trazeci zastoj energije negde u organizmu-svaki organ je zaduzen za nesto,pa onda redja igle po "meridijanima" da izvuce chi na povrsinu...itd.,objasnice ti sama,ako odes.Meni je rekla da Kinezi "ne znaju" za hormone,za njih rec "sterilitet" ne postoji,sve to vode pod smanjenom plodnoscu i veruju da dok god zena ima jajnike moze da rodi...prija da se cuje...Ipak ja sam joj,jednom prilikom onela hormone...naravno da jezanimao FSH...
Ono sto je vazno,za kog god akupunturologa da se odlucite,je da mora bacati igle nakon upotrebe,mnogi ne koriste uvek nove igle i ja sam zato bila spremna da platim vise,ali sam bar bila mirna...
Eto,meni je slobodan dan,pa sam se raspisala...a i brze ce doci sutraaaaa

ps.Bilo bi super da cista moze da pukne od muke umesto mene.

-
- Aktivan član
Ukratko:prvi put,drzavni program na Betaniji,tim Kopitovic-Trninic,martovska klasa,ispila kontraceptive ali folikularna cista se pokazala na prijemu u ponedeljak ,u decembru je nije bilo,nije pukao folikul i to je to,pa cemo sutra ponoviti UZ,ako je pukla sutra krece stimulacija.Ako nije,sve se odlaze pa ce videti da li cemo ici na kontraceptiv 1mesec+kraci postupak ili priem,punkcija i duzi postupak...Inace,nas je "osrednji" spermogram u kombinaciji sa mojim godinama bacio direktno na IVF,rekli su nam da je sve ostalo gubljenje vremena,a to nam prethodnih 5-6godina pokazuje,stoga...eto nas...vaga napisao:Jeso, hvala na odgovoru, zakazala sam kod Ljilje za ponedeljak.
Nego, ne mogu da pohvatam tvoj 'slucaj', je l' ti radis ivf u drzavnoj? Koji put, jesi li u postupku, na stmulaciji, ili se ceka da nestane cista sa jajnika?
Mini?![]()
Pozdrav.
Mi smo jedni od onih kojima su svi govorili da je sve u redu i da se samo opustimo...A-ha.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Astra, kad sam pocela da se "bavim" neplodnoscu citajuci literaturu, prateci svoje stanje na UZ i laboratorijski, mogla sam da razumem o cemu Majra prica, al mi je bilo tesko da poverujem jer su svi nalazi bili u okviru referentnih vrednosti. Tek kad sam naisla na Vujovicku ispostavilo se da mi isto pricaju samo jedna sa tacke zapadne medicine a jedna sa "istocne". I ja nisam uspela da zatrudnim onda kad je rekla da je sad sve OK, napravila sam povecu pauzu i onda slucajno ostala trudna. Prosli put je isto rekla sad je sve OK (posle kure ispijene mumije) al eto prodje godinu dana bez da smo ista uspeli.
Koja je moja logika- mislim da ima smisla to uzimati jer je meni posle toga bio regularniji ciklus i progesteron veci u II fazi, ali ne mislim da se treba iskljucivo na nju oslanjati. Najbolje je kombinovati istocnu i zapadnu varijantu.
Sto se tice zakazivanja, ja sam danas uspela da zakazem za 08.04. verovatno zato sto je kontrola u pitanju. Trebala sam da to odradim jos u januaru al sam bila malkic izgubila energiju.
Vago, al si ti zena od akcije- vec si zakazala termin
Jedva cekam utiske!
Holly, to za imunologiju- ja sam nepoverljiva prema info sa foruma i sajtova popularne medicine. Kad cujem za neku info, odmah tragam po naucnim casopisima kako bih verifikovala tu info. E sad, ja sam procitala par radova iz te oblasti al da bi covek sudio o necemu mora da bude u meteriji, da pronadje radove koji su oprecni i da na osnovu metodologije istrazivanja zakljuci koji rad je bio bolje zasnovan i ciji rezultati su verodostojniji.
Na mom prvom sasatnku s dr. Miljicem, on sam mi je rekao da heparin imaju obicaj dati onim zenama koje su imale nekoliko nesupesnih IVF a da se pri tome ne moze dokuciti zasto je tako ispalo. I kaze da u takvim slucajevima nakon primene heparina procenat uspesnosti u takvoj grupi se poveca za 60% (mozda su uboli neki nevidljiv imuno problem a mozda je bio cist placebo). Ne znam da li su pisali rad na tu temu, al bar je to njegovo iskustvo iz prakse. A covek ne deluje kao da prica lovacke price- prilicno je oprezan u izjavama i postavljanju dijagnoze.
Bitno je da tvoj doca ima sluha za ono "moze da pomogne a nece da odmogne" pa da malo eksperimentisete. Samo, poucena iskustvom s Miljicem ipak bi trebalo da se kod tebe ispita koagulacijski status da se vidi da li heparin slucajno ne bi bio kontraindikovan.
Jeso, drzim fige da je pukla cista!
Anna, imas li vesti o broju jc? Jel tvoj muz ostavio ranije spermice, kako to funkcionise?
Mini, mi se raspisale, a tebe nema
Koja je moja logika- mislim da ima smisla to uzimati jer je meni posle toga bio regularniji ciklus i progesteron veci u II fazi, ali ne mislim da se treba iskljucivo na nju oslanjati. Najbolje je kombinovati istocnu i zapadnu varijantu.
Sto se tice zakazivanja, ja sam danas uspela da zakazem za 08.04. verovatno zato sto je kontrola u pitanju. Trebala sam da to odradim jos u januaru al sam bila malkic izgubila energiju.
Vago, al si ti zena od akcije- vec si zakazala termin

Jedva cekam utiske!
Holly, to za imunologiju- ja sam nepoverljiva prema info sa foruma i sajtova popularne medicine. Kad cujem za neku info, odmah tragam po naucnim casopisima kako bih verifikovala tu info. E sad, ja sam procitala par radova iz te oblasti al da bi covek sudio o necemu mora da bude u meteriji, da pronadje radove koji su oprecni i da na osnovu metodologije istrazivanja zakljuci koji rad je bio bolje zasnovan i ciji rezultati su verodostojniji.
Na mom prvom sasatnku s dr. Miljicem, on sam mi je rekao da heparin imaju obicaj dati onim zenama koje su imale nekoliko nesupesnih IVF a da se pri tome ne moze dokuciti zasto je tako ispalo. I kaze da u takvim slucajevima nakon primene heparina procenat uspesnosti u takvoj grupi se poveca za 60% (mozda su uboli neki nevidljiv imuno problem a mozda je bio cist placebo). Ne znam da li su pisali rad na tu temu, al bar je to njegovo iskustvo iz prakse. A covek ne deluje kao da prica lovacke price- prilicno je oprezan u izjavama i postavljanju dijagnoze.
Bitno je da tvoj doca ima sluha za ono "moze da pomogne a nece da odmogne" pa da malo eksperimentisete. Samo, poucena iskustvom s Miljicem ipak bi trebalo da se kod tebe ispita koagulacijski status da se vidi da li heparin slucajno ne bi bio kontraindikovan.
Jeso, drzim fige da je pukla cista!

Anna, imas li vesti o broju jc? Jel tvoj muz ostavio ranije spermice, kako to funkcionise?
Mini, mi se raspisale, a tebe nema

Cao narode,
Ala ste se 'raskokodakale' pred EAster... Ovde je sutra Uskrs pa sam isla u shopping posto su praznici 4 dana. Pre toga sam isla na counselling i lepo sam nagrdila Nemicu..Jos je nisam otkacila.
Ja sam izgleda postala ko ta vasa Majra... Rekla sam joj da mislim da me ne kapira zato sto osecam da nema decu itd... A na prethodnoj session kad smo se sukobile rekla sam joj da ne zelim da docekam da budem 60 i nemam nikog da me bar nazove... I guess what ...ubola sam ga skroz na tanko mesto... Riba je oko 60 i nema klince i otuda i njena reakcija pomalo agresivna kad sam ja rekla da zivot bez klinaca je bez veze...
Ha sta kazete? Mogla bih poceti da naplacujem?
Sto se tice ove vase Majre slozila bi se sa Astrom... Treba sve te vracare i gatare uzeti sa 'pinch of salt'. Kad su ljudi u desperaciji sve veruju ukljucujuci i mene... Razmisljala sam i o tome...
Akupunktura je defo bolja ideja...
Kineski cajevi... faul tasting ali defo pomazu... Meni je koza izgledala fantasticno i izgledala sam jako zdravo ta tri meseca... i depresija je nestala...No skupo je sve to dosta...i nema se para za sve... tretmane, counselling, acupunctura, cajevi, vitamini...
Holly-molly - dobro dosla na thread . Hmm 3 inseminacije i 3 icsi... To je poprilicno da se pondese psihicki i mislim da treba da se potapses i kazes sebi... Well-done so far... Ja sam ok jer to je hell of a lot da se podnese...
Ja da sam na tvom mestu bi gledala da uradim nesto sto ranije mozda nisi... Blastocyst transfer? Assisted hatching? Heparin se mislim daje ljudima koji imaju recurrent miscarriages...
Problemi su izgleda sa implantacijom... Ovde u takvim slucajevima daju ljudima ivig i post ec gestone i clexane kao i aspirin. Ovo je sto radi najuspesnija klinika u Engleskoj...
Mozes da postiras na SIRM website, dr Sher daje odgovore u roku of 24 sata...Oni su top klinika u Americi... Pretvaraj se da bi postala pacijent...
Nabla - bas sam danas citala jedan post gde je riba ostala trudna sa 4 i 5 cell embies na day 3... Nadam se da ne lezis sve vreme jer to nije dobro za cirkulaciju...
Vago - mislim da neces dobiti nesto masivno bolji servis ni u Pragu...Kod nas dr izgleda da su dobro upuceni...
Kikice - akupunktura je super za smirenje... Nadam se da se spremas za ciklus i cmokas smokvice...
Ana - drzimo ti palceve... Ponedeljak samo sto nije.... Postiraj nam vesti... Reci ces ala su se ovi u Srbiji raspricali ???
Jeso - Nadam se da ce da pukne ta cista...
BMW - gde si? Sto nam se ne javis?
Ajd msilim da je vreme za neku kaficu... Ja se osecam nesto cudno... Treba da dobijem i molim boga da se vestica ne pojavi... Nekako bi mi bilo lakse da postanem menopausal pa onda bar znam nema druge no donacija...
Ala ste se 'raskokodakale' pred EAster... Ovde je sutra Uskrs pa sam isla u shopping posto su praznici 4 dana. Pre toga sam isla na counselling i lepo sam nagrdila Nemicu..Jos je nisam otkacila.

Ha sta kazete? Mogla bih poceti da naplacujem?

Sto se tice ove vase Majre slozila bi se sa Astrom... Treba sve te vracare i gatare uzeti sa 'pinch of salt'. Kad su ljudi u desperaciji sve veruju ukljucujuci i mene... Razmisljala sam i o tome...
Akupunktura je defo bolja ideja...
Kineski cajevi... faul tasting ali defo pomazu... Meni je koza izgledala fantasticno i izgledala sam jako zdravo ta tri meseca... i depresija je nestala...No skupo je sve to dosta...i nema se para za sve... tretmane, counselling, acupunctura, cajevi, vitamini...
Holly-molly - dobro dosla na thread . Hmm 3 inseminacije i 3 icsi... To je poprilicno da se pondese psihicki i mislim da treba da se potapses i kazes sebi... Well-done so far... Ja sam ok jer to je hell of a lot da se podnese...
Ja da sam na tvom mestu bi gledala da uradim nesto sto ranije mozda nisi... Blastocyst transfer? Assisted hatching? Heparin se mislim daje ljudima koji imaju recurrent miscarriages...
Problemi su izgleda sa implantacijom... Ovde u takvim slucajevima daju ljudima ivig i post ec gestone i clexane kao i aspirin. Ovo je sto radi najuspesnija klinika u Engleskoj...
Mozes da postiras na SIRM website, dr Sher daje odgovore u roku of 24 sata...Oni su top klinika u Americi... Pretvaraj se da bi postala pacijent...
Nabla - bas sam danas citala jedan post gde je riba ostala trudna sa 4 i 5 cell embies na day 3... Nadam se da ne lezis sve vreme jer to nije dobro za cirkulaciju...
Vago - mislim da neces dobiti nesto masivno bolji servis ni u Pragu...Kod nas dr izgleda da su dobro upuceni...
Kikice - akupunktura je super za smirenje... Nadam se da se spremas za ciklus i cmokas smokvice...
Ana - drzimo ti palceve... Ponedeljak samo sto nije.... Postiraj nam vesti... Reci ces ala su se ovi u Srbiji raspricali ???
Jeso - Nadam se da ce da pukne ta cista...

BMW - gde si? Sto nam se ne javis?
Ajd msilim da je vreme za neku kaficu... Ja se osecam nesto cudno... Treba da dobijem i molim boga da se vestica ne pojavi... Nekako bi mi bilo lakse da postanem menopausal pa onda bar znam nema druge no donacija...
A jeste se raspisale, neka, dobro je da je akcija. A tek kad krenu pozitivne bete na ovom postu....
Vidim krenule ste sve sa alternativom. Nije lose.
Na akupunkturu idem redovito i moram priznati da svaki ciklus koji sam bila u tretmanu je bio sa JC koja se oplodila.
Nabla, jel cuvas mrvice? Inace, MM je ostavio spermice prosli put, a jos mi nisu javili broj JC. Ocito ih ima dosta kad se ceka blastice i transfer je 5.dan. A i rekli su mi da su zadovoljni odgovorom kod donatorke.
Jeso, nek pukne csta sto prije.
Mini, dobro da si rekla Njemici sta joj ide, ocito je isfrustrirana.
Vaga, Kikica, Holly-molly, Astra, BMW, branka zelim vam uspjeh sto prije.
Javim vam se kad saznam nesto vise. Bas sam nestrpljiva i nemogu docekati ponedeljak. A onda jos i 2WW.
Vidim krenule ste sve sa alternativom. Nije lose.
Na akupunkturu idem redovito i moram priznati da svaki ciklus koji sam bila u tretmanu je bio sa JC koja se oplodila.
Nabla, jel cuvas mrvice? Inace, MM je ostavio spermice prosli put, a jos mi nisu javili broj JC. Ocito ih ima dosta kad se ceka blastice i transfer je 5.dan. A i rekli su mi da su zadovoljni odgovorom kod donatorke.
Jeso, nek pukne csta sto prije.
Mini, dobro da si rekla Njemici sta joj ide, ocito je isfrustrirana.
Vaga, Kikica, Holly-molly, Astra, BMW, branka zelim vam uspjeh sto prije.
Javim vam se kad saznam nesto vise. Bas sam nestrpljiva i nemogu docekati ponedeljak. A onda jos i 2WW.
Anna, priblizava se DAN! Bas je sve to divno, i ubedjena sam, jos divnije ce se zavrsiti , tacnije, zapoceti jedna lepa skolska trudnoca!
Jeso, navijam da je bestija pukla , da je situacija cista i da prosto doziva trudnocu!
Nabla, devojko, drzi se...
Mini, i ja molim Boga da ne dobijes...Ali ne zbog menopauze....
Ja zakazala pregled kod Goce u nedelju...Drzite mi palceve da mi Goca doca da kontraceptive!
Nocas sam sanjala da sam Novaku Djokovicu (?!!!) pricala o svom problemu i on je jako lepo pricao sa mnom o tome, vedro i pozitivno, puno se smejao... Valjda sto sam ga sinoc malo gledala, pa se u snu sve pomesalo...
Blago njegovim roditeljima - tri sina! Nek su zivi i zdravi!
I vi takodje!
Jeso, navijam da je bestija pukla , da je situacija cista i da prosto doziva trudnocu!
Nabla, devojko, drzi se...
Mini, i ja molim Boga da ne dobijes...Ali ne zbog menopauze....
Ja zakazala pregled kod Goce u nedelju...Drzite mi palceve da mi Goca doca da kontraceptive!
Nocas sam sanjala da sam Novaku Djokovicu (?!!!) pricala o svom problemu i on je jako lepo pricao sa mnom o tome, vedro i pozitivno, puno se smejao... Valjda sto sam ga sinoc malo gledala, pa se u snu sve pomesalo...
Blago njegovim roditeljima - tri sina! Nek su zivi i zdravi!
I vi takodje!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Kikice, ti bar sanjas Djokovica, a ja doktore (hahahahahah)- nocna mora (hihihihihi).
Red bi bio da i ti konacno ne budes vise nevina
Drzimo fige da nam se Goca odlucila za akciju
. Razmisljala sam malo, zasto Tamaris da, a ti jos uvek ne. Po lab vrednostima tu ste slicne, al verovatno na UZ tvoji jajnici drugacije izgledaju pa je zato procenila da ima vremena da te malo proucava.
Anna, pa ti ces za Uskrs po bebice
. Mora da ima neke simbolike u tome! Zamisli, ovaj put dobijes dvojceke, a onda dogodine po jos dvoje- imaces pune ruke posla sa coporom dece oko sebe
Jeso, mantram da je cista nestala
Mini, eto ti nacin da vratis dugove sa kartice
Cak ti ne treba ni prostor, imas internet, pa ko hoce da cuje tvoj savet nek prvo plati (hihihihi).
Razumem te kad kazes da bi ti bilo lakse da postanes "menopausal"- imala sam i ja te faze. Onda nema dileme, put je jasan!
No, mozda se iznenadis necim lepim
Red bi bio da i ti konacno ne budes vise nevina

Anna, pa ti ces za Uskrs po bebice

Jeso, mantram da je cista nestala

Mini, eto ti nacin da vratis dugove sa kartice

Razumem te kad kazes da bi ti bilo lakse da postanes "menopausal"- imala sam i ja te faze. Onda nema dileme, put je jasan!
No, mozda se iznenadis necim lepim