Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Ivana, zivot nam na zalost jednom rukom daje a drugom uzima. Nije pravedan prema mnogima. Sigurna sam da je tvoja majka bila divna osoba i zao mi je sto moras da slusas o njoj u proslom vremenu. Ja te razumem, razumem i tu rezignaciju sto te svi opominju da mislis na bebe. Naravno da je trenutno veci bol koji osecas zbog majke, posebno sto se desilo tako iznenada. Eto ja prolazim kroz postupke sa majkom koja lebdi izmedju zivota i smrti vec dugo. Prosla sam sve faze ocajanja, ali nekako ipak moramo naci neki mir u sebi uprkos svim gubicima. Na zalost u zivotu dozivis mnogo vise gubitaka i tek po neki loto dobitak. Bice vremena za bebe, kad ih upoznas i kad vreme malo umine ovu bol. Zvuci kao fraza, ali treba vremena za sve.
Mislim na tebe, puno
Mislim na tebe, puno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Ivance nasa mila, ovo je trenutak kad ne vidis sebe i mislis- vise nista nije vazno. Svi mi imamo slicne strahove ili smo kroz iste situacije prolazile. I razumemo te. Mnoge bitne stvari ostavljamo za neki trenutak posle, a taj trenutak posle nikad ne dodje jer se ispostavi da je kasno.
Ako zelis da pricamo o tome, tu smo!
Ako zelis da pricamo o tome, tu smo!
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Ne znam šta da mislim, VIŠE!
oVO MOJE JE POSTALO NEPODNOŠLJIVO!
uPRAVO ME ZVALA DR IZ RUSIJE
sVA SAM SE POGUBILA
Izabrani donor otpada..šta joj se dogodilo, ne znam..pola čula, pola razumela..pogubila se od iznenađenja..
Dr. izabrala drugog, traži odlaganje našeg dolaska i povratka za "several days"
naravno, da imamo karte za ponedeljak...
Sedim sa mužem i ne znam šta prvo..
Dr. rekla da će mi večeras poslati mail. sa detaljima...
Ima drugog donora, koji bi bio spreman, ali ona kaže da je njeno lično mišljenje ovaj za koga je potrebno odlagaanje
ma u lepu više sve...
oVO MOJE JE POSTALO NEPODNOŠLJIVO!
uPRAVO ME ZVALA DR IZ RUSIJE
sVA SAM SE POGUBILA
Izabrani donor otpada..šta joj se dogodilo, ne znam..pola čula, pola razumela..pogubila se od iznenađenja..
Dr. izabrala drugog, traži odlaganje našeg dolaska i povratka za "several days"
naravno, da imamo karte za ponedeljak...
Sedim sa mužem i ne znam šta prvo..
Dr. rekla da će mi večeras poslati mail. sa detaljima...
Ima drugog donora, koji bi bio spreman, ali ona kaže da je njeno lično mišljenje ovaj za koga je potrebno odlagaanje
ma u lepu više sve...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Sta se ovo desava i koliko snage treba coveku. Potpuno sam u mislima sa vama, sa Ivanom, sa Lily, Nablom(bila na kutku, sve znam)...Vise ne znam ima li smisla i pominjati svoja desavanja, verujte mi cine mi se trivijalnim(imam malo cudan odnos prema postupku ovog puta, kao da ga nema).
Juce bila na transferu, vratili tri, videla ih na ekranu. Mm ipak uspeo da ode samnom. Sad leskarim i to je to. Neprijatno mi je da pored svih desavanja pricam dalje, ali ovo vam dugujem.
Draga Lily, ponekad stvari idu neverovatno kilavo i uz gomilu problema, ali se onda sve zavrsi uspesno. Ponekad sve ide glatko i na kraju tropa. Verujem da ce kod tebe posle svih bitaka zaista sinuti sunce.
Saberite se, mozda je drugi donor bolji za vas, bice sve dobro.
Ivanice i dalje mislimna tebe...
Juce bila na transferu, vratili tri, videla ih na ekranu. Mm ipak uspeo da ode samnom. Sad leskarim i to je to. Neprijatno mi je da pored svih desavanja pricam dalje, ali ovo vam dugujem.
Draga Lily, ponekad stvari idu neverovatno kilavo i uz gomilu problema, ali se onda sve zavrsi uspesno. Ponekad sve ide glatko i na kraju tropa. Verujem da ce kod tebe posle svih bitaka zaista sinuti sunce.
Saberite se, mozda je drugi donor bolji za vas, bice sve dobro.
Ivanice i dalje mislimna tebe...
Dr. je rekla da će pustiti mail sa detaljima posle 7, večeras, a kod njih je već 9...
ali, nema još mail-a...
Mislim da je najbolje da prošetam do kupatila i nastavim sa pranjem....i spremanjem...
Valjda će se javiti, ako se ja ne uspavam...već sam i ja popila neki lekić...i, samo me san može dovesti do ispravnog razmišljanja...
Ionako večeras ništa ne mogu da radim, ni karte, ni smeštaj...
Sada se setih, zbog ciklusa tog drugog preporučenog donora, mora da se prolongira, a ona baš navija za tu drugu opciju...
Mislim da ću se šćućuriti i malo spavati u mraku, tako mi sada odgovara...
ali, nema još mail-a...
Mislim da je najbolje da prošetam do kupatila i nastavim sa pranjem....i spremanjem...
Valjda će se javiti, ako se ja ne uspavam...već sam i ja popila neki lekić...i, samo me san može dovesti do ispravnog razmišljanja...
Ionako večeras ništa ne mogu da radim, ni karte, ni smeštaj...
Sada se setih, zbog ciklusa tog drugog preporučenog donora, mora da se prolongira, a ona baš navija za tu drugu opciju...
Mislim da ću se šćućuriti i malo spavati u mraku, tako mi sada odgovara...
I dalje nema maila od dr.....
Osim što je danas poslala za prvog donora...
Ne znam...morala bih sutra znati kada ..šta...da pomeram ili ne...
Ovaj donor nema nikakve veze sa mnom...ni visina, ni težina, ni boja kose, ni krvna grupa...
A o drugom, ništa.....zamolila sam je da mi pošalje mail, rekla da sam je pola čula-pola razumela, pucala je veza, da sam iznenađena, uzbuđena, kaže nemojte se uznemireni.Kako?
Ipak ću joj sada pisati.
Mislim da je dužna, da nađe vremena, i da mi da time-ing!Makar orjentaciono!Obećala sam agenciji da ću im sutra javiti, da po potrebi, uklapamo let, bez obzira na cenu...
Osim što je danas poslala za prvog donora...
Ne znam...morala bih sutra znati kada ..šta...da pomeram ili ne...
Ovaj donor nema nikakve veze sa mnom...ni visina, ni težina, ni boja kose, ni krvna grupa...
A o drugom, ništa.....zamolila sam je da mi pošalje mail, rekla da sam je pola čula-pola razumela, pucala je veza, da sam iznenađena, uzbuđena, kaže nemojte se uznemireni.Kako?
Ipak ću joj sada pisati.
Mislim da je dužna, da nađe vremena, i da mi da time-ing!Makar orjentaciono!Obećala sam agenciji da ću im sutra javiti, da po potrebi, uklapamo let, bez obzira na cenu...
Ivana - prirodno je da se covek oseca tako prazno i grozno... Cuvaj se. Nemamo neke hugice ovde na forumu da ti posaljem jedan veliki virtual hug...
Nina - - drzimo velice palceve za tvoj uspeh.... Nadam se da je tvoja mama ok... Ne daj se samo....
Lili - zao mi je da cujem za donora... Najvaznije je biti smiren sad... Nemoj da se stresiras...
Big pusa svima ostalima....
Nina - - drzimo velice palceve za tvoj uspeh.... Nadam se da je tvoja mama ok... Ne daj se samo....
Lili - zao mi je da cujem za donora... Najvaznije je biti smiren sad... Nemoj da se stresiras...
Big pusa svima ostalima....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm