Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
StoMishesa napisao:Nabla, ti si moj idol:)

Ako vas interesuje kakvi su mi hormoni....

http://kutak.forumotion.com/povisen-fsh-f51/ Idite na temu "Prebrojavanje"
Bio bi red da vam tamo vidim šape!
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm
nabla svi se opterecuju treba biti totalni kreten da te ne zanima koliki je fsh ili e2 ,ili koliko imas jc u toku stimulacije ,mozda mogu ove mlade
ali mi smo ozbiljne zene
znam da je tesko ,ne razmisljaj o tome koliki je put drugih jer tvoj mize biti puno kraci nismo mi isti ljudi
hormoni su ti super blago tebi mene boli glava vec 5 dana bice fsh u milion
lili posle ove tvoje th mora da uspe sta si ti sve popila mazala i izlepila svaka ti cast
zelim ti srecu ogromnu od svih ovde sa foruma nek u ovom ciklusu predje samo na tebe
ljubim sve ostale

znam da je tesko ,ne razmisljaj o tome koliki je put drugih jer tvoj mize biti puno kraci nismo mi isti ljudi
hormoni su ti super blago tebi mene boli glava vec 5 dana bice fsh u milion
lili posle ove tvoje th mora da uspe sta si ti sve popila mazala i izlepila svaka ti cast
zelim ti srecu ogromnu od svih ovde sa foruma nek u ovom ciklusu predje samo na tebe
ljubim sve ostale
-
- Aktivan član
Ajoj Ivka nasa
Tako mi je zao, bas nikako da se desi period kad ce sve biti po taman.
Znam da si mnogo tuzna i da je to velika nepravda- bas sad kad je sve krenulo da se razresava.
Mila, plasim se da budem gruba...ali, misli sad i na sebe- ako je potrebno uzmi neke sedative, sad ti ne trebaju kontrakcije od stresa. Cuvaj te tvoje male andjele.

Znam da si mnogo tuzna i da je to velika nepravda- bas sad kad je sve krenulo da se razresava.
Mila, plasim se da budem gruba...ali, misli sad i na sebe- ako je potrebno uzmi neke sedative, sad ti ne trebaju kontrakcije od stresa. Cuvaj te tvoje male andjele.
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
-
- Aktivan član
uh Ivka, ne mogu da se otresem osecaja koliko ti je tesko.
Mi smo tu kad nas zatrebas

Mi smo tu kad nas zatrebas
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
BILA otkucala poruku za Ivanu i izgubi...
Ukratko... Ne smes da se nerviras sad zbog rizika od preranog porodjaja... Tesi se mislju da je tvoja mama bar cula lepe vesti i radovala se njima...
Trazi nesto za smirenje sto ne steti bebama... Okruzi se prijateljima, trazi strucnu pomoc ....talking terapija... Poduzmi sve sto mozes da zastititis bebe jer stres deluje na centralni nervni sistem...
Cuvaj se, ... Mislimo svi na tebe... Tu smo za tebe kad god zatreba...
Big hub... Strasno mi je zao...
Ukratko... Ne smes da se nerviras sad zbog rizika od preranog porodjaja... Tesi se mislju da je tvoja mama bar cula lepe vesti i radovala se njima...
Trazi nesto za smirenje sto ne steti bebama... Okruzi se prijateljima, trazi strucnu pomoc ....talking terapija... Poduzmi sve sto mozes da zastititis bebe jer stres deluje na centralni nervni sistem...
Cuvaj se, ... Mislimo svi na tebe... Tu smo za tebe kad god zatreba...
Big hub... Strasno mi je zao...
zaledila sam se.
Ivana,
znaš ono što si navela jednom "u zagradi"..sećaš se...
Tvoja mama ti je sve to pružila i omogućila.
A, ti, ti nisi izrasla ni u kukavicu, ni u mazu,ni u obesnu devojku... Naprotiv, baš si jedna hrabra, pametna, obrazovana žena, odlučna.Dobar čovek.
Divim ti se.
Ljubim te, budi i dalje jaka, kao što te znamo, svi sa ovih stranica!
Nema utehe.Ali, imaš jednu veliku nadu i obavezu da doneseš bebe na svet, bez ikakvih rizika!
Moje saučešće.
Mnogo mi je žao.
Ivana,
znaš ono što si navela jednom "u zagradi"..sećaš se...
Tvoja mama ti je sve to pružila i omogućila.
A, ti, ti nisi izrasla ni u kukavicu, ni u mazu,ni u obesnu devojku... Naprotiv, baš si jedna hrabra, pametna, obrazovana žena, odlučna.Dobar čovek.
Divim ti se.
Ljubim te, budi i dalje jaka, kao što te znamo, svi sa ovih stranica!
Nema utehe.Ali, imaš jednu veliku nadu i obavezu da doneseš bebe na svet, bez ikakvih rizika!
Moje saučešće.
Mnogo mi je žao.
Molim Vas za komentar mog hormonskog stanja (pokusavam da zatrudnim):
3. dan ciklusa:
FSH 5.90 (ref 3.5-12.5)
LH 4.80 (ref 2.4-12.6)
testosteron 2.22 (ref 0.22-2.9)
20. dan ciklusa:
T3 1.93 ( ref 1.3-3.1)
T4 90.39 (ref 66.0-181.0)
Ultra-TSH 3.19 (ref 0.27-4.2)
Estradiol 204.08 (ref 43.8-211.0)
Progesteron 9.70 (ref 1.7-27.0)
FSH 3.49 (ref 1.7-7.7)
LH 10.21 (ref 1.0-11.4)
Prolaktin 475.2 (ref 102-496)
22. dan ciklusa:
T3 1.85 ( ref 1.3-3.1)
T4 101.3 (ref 66.0-181.0)
Ultra-TSH 2.40 (ref 0.27-4.2)
Estradiol 255.3 (ref 43.8-211.0)
Progesteron 10.61 (ref 1.7-27.0)
FSH 2.90 (ref 1.7-7.7)
LH 9.05 (ref 1.0-11.4)
Prolaktin 464.7 (ref 102-496)
Sta znaci to sto mi je estrogen porastao iznad gornje granice referentnih vrednosti 22. dana ciklusa? Da li imam neki problem sa hormonima ili da nastavim sa ispitivanjima obzirom da ne uspevam da zatrudnim?
Hvala unapred!
3. dan ciklusa:
FSH 5.90 (ref 3.5-12.5)
LH 4.80 (ref 2.4-12.6)
testosteron 2.22 (ref 0.22-2.9)
20. dan ciklusa:
T3 1.93 ( ref 1.3-3.1)
T4 90.39 (ref 66.0-181.0)
Ultra-TSH 3.19 (ref 0.27-4.2)
Estradiol 204.08 (ref 43.8-211.0)
Progesteron 9.70 (ref 1.7-27.0)
FSH 3.49 (ref 1.7-7.7)
LH 10.21 (ref 1.0-11.4)
Prolaktin 475.2 (ref 102-496)
22. dan ciklusa:
T3 1.85 ( ref 1.3-3.1)
T4 101.3 (ref 66.0-181.0)
Ultra-TSH 2.40 (ref 0.27-4.2)
Estradiol 255.3 (ref 43.8-211.0)
Progesteron 10.61 (ref 1.7-27.0)
FSH 2.90 (ref 1.7-7.7)
LH 9.05 (ref 1.0-11.4)
Prolaktin 464.7 (ref 102-496)
Sta znaci to sto mi je estrogen porastao iznad gornje granice referentnih vrednosti 22. dana ciklusa? Da li imam neki problem sa hormonima ili da nastavim sa ispitivanjima obzirom da ne uspevam da zatrudnim?
Hvala unapred!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Ivanice draga, mnogo mi je zao. Nema tu reci utehe, ali barem ste se videle, ispricale i otisla je srecna. Trebala ti je jos, to je sigurno, ali ponekad ljudi prosto odlaze kad se smire i misle da su sve poslove zavrsili. Videla te je trudnu, zadovoljnu i to je veliko ispunjenje.
Nekako mi nije u redu da sad pricam o bilo cemu drugom.
Nekako mi nije u redu da sad pricam o bilo cemu drugom.
Hvala vam svima na lepim recima! Samo molim vas nemojte da mi spominjete bebei kako sada moram da mislim na sebe i na njih, toga sam se naslusala ovih dana i nema nekog efekta.
Vise nista nece biti kao pre, ni ovoj decici se vise ne radujem.
Ona je bila moje Sunce, moja snaga, ona nam je svima ulivala radost, bila je puna ideja i pozitivizma.
Ne mogu da se pomirim sa time da je vise nema, da je nestala u trenutku, bez ikakve sanse da se povrati u zivot, da mi se vrati.
Najvise bih volela da nestanem, da me nema, svaki dan mi je grozan i nistavan, nemam vise motivacije ni zelje za bilo cime. Za mene ovde vise nema radosti i zao mi je sto tako govorim zbog svih mojih bliznjih koji me vole, ali ja vise nisam i nikada necu biti ona ista osoba, u meni je samo jedna velika praznina i ova jadna deca koja cekaju da dodju na svet. Ali ja im radost vise ne mogu pruziti.
Vise nista nece biti kao pre, ni ovoj decici se vise ne radujem.
Ona je bila moje Sunce, moja snaga, ona nam je svima ulivala radost, bila je puna ideja i pozitivizma.
Ne mogu da se pomirim sa time da je vise nema, da je nestala u trenutku, bez ikakve sanse da se povrati u zivot, da mi se vrati.
Najvise bih volela da nestanem, da me nema, svaki dan mi je grozan i nistavan, nemam vise motivacije ni zelje za bilo cime. Za mene ovde vise nema radosti i zao mi je sto tako govorim zbog svih mojih bliznjih koji me vole, ali ja vise nisam i nikada necu biti ona ista osoba, u meni je samo jedna velika praznina i ova jadna deca koja cekaju da dodju na svet. Ali ja im radost vise ne mogu pruziti.