Ninočka, sitno,...iduće nedelje, što kaže BMW "ciao", drugarice moje!

.... Vratila se iz pajanja...normalno, palo i feniranje...kada treba da padne i usisavnje/ malo čudan raspored kod mene/

mm spava...ali, neka ga, neka odmori svoju dušicu...
Shoppovanje je skoro završeno, a i da nije, ima da se stavi tačka!
Auu, devojke, što sam kupila suknjičence, uh, uh,...Za sve prilike!Ima da me puste na pasoškoj kontroli, bez gledanja u passporte

Baš mi je trebalo tako nešto, jer ja putujem u čizmama ...jakna...itd....pa, tako pada mix zimsko-letnja varijanta...Tamo greju kao ludi...nemoguće biti duže u zatvorenom, a da nisi skroz lagano odeven...(poprimam karakterne osobine vas, sa foruma, evo, mlatim o koječemu, ko npr. M...)
Ali, dobro, bilo je tu svega, od svih...to nas je , valjda, i zbližilo...
Drama, kažete?Nećete da dramite?Ha, samo se vi suzdržavajte, meni dođe da vrisneeemmmmmmm!
Lepo mi je danas!
Nisam još podigla rezultate krvi, ali, šta tu ne bi moglo biti ok??Ostao kontrolni UZ, 2.aprila, to šaljem dr....i kraj...Nisam radila od kraja januara...baš me zanima...šta se tu dešava...ali, tako dr. rekla....
Na internističkoj potvrdi mi piše IVF tretman u Moskvi...???Kasno videla, valjda nije problem...bilo mi neprijatno da reklamiram, ionako uzela to navrat-nanos...I vraćala da mi piše šta mi treba
Da li da ispravljam to?A postoji antagonizam između Moskve i SP...

Šta ću kad je asocijacija na Rusiju, bila Moskva, a nisam ni bila upitana za grad

????
A, i oni, rujke, samo su me izmakljali cele nedelje....Počela sa čistom Proginovom...a još uvek imam ciklus...Mislim da sam se preforsirala cele nedelje od zujanja..pa, nikako da to prestane...valjda će sada od flastera, gela...da se zaustavi...
Nina, hoćeš li tamo ležati neko vreme?
Zašto niko ne kaže, da li se leži, odmah neposredno, posle tretmana?Neko vreme??
Tako sam čitala..za Pronatal...
Pa, kažite mi, molim vas, može li da se hoda???
Nelogično mi je, kao hodaš, a posle 24sati mirovanje....
Zašto je moja dr navela da bi put mogao tek trećeg dana od transfera, pod uslovom da bude planiranog dana??A, i taj dan nije siguran...
I, nešto mnogo , bre, ostajemo tamo...Devet dana, bez puta!Meni to puno..nešto...???Ukupno 12 dana...dosta...