Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Devojčice, drage,
proleće samo što nije....a javim se čim izdramaturgiram :wink: / kakva kovanica/ neke stvari...ccc, nema mene , nema drame.... :wink: :lol:
Oh, jedino da napravim dramu, te ostanem trudna,...prirodni radovi, a?Jer, kada je kod mene drama, onda, priznajte, jes drama...
.Kao i uvek u životu,...Pitam se kako bi mi dosadan samo bio život, bez fabula....Šta ti kažeš Minika?

..........Preletela sam preko postova, ...mucala čitajući Nablin post naglas mm...on ćuti kao zeka neki...i sluša...

Sada ću samo ovo reć!
I, to samo jednom!Ne ponavljam!
Dakle, Nabla, vidim li te na forumu, posle ponoći, čuvaj me se!!!Za početak, idi na spavanje, pre ponoći!!!!!!!!!!Bićeš novi čovek, kunem ti se! Daj šansu samo par dana sebi, a posle reci da nisi novi čovek!!!
Ja sam otkazala noćni rad...dežurstva....Gotovo sa tim...a sve sam prolongirala...da mi se ne zameri....ma, možeš si misliti...zbog čega?Dokle?

Neću o ostalom.... 8) 8) 8)
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Vreme je za bebe,
hajde, i ti ne gubi veru,mart je tu...a da li je prazan, oh, teškog pitanja...

Mini,
prijavila ti nama, onako, sve baš? :wink: Ili?

Lisy,
meni je bilo nekako glupo da pitam dr. šta bi mogli značiti ti moji jajnici...da ne bude umišljam sad nešto...kada se kao zna da tu nema pomoći....

Džusika, devojčice, pa ti si nam nekako sva vedra...druga osoba....a bejaše tiho devojče :wink:
Ajd, pozz...otišla sam....Čuvajte se!!!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Nina, ti si dobro?
BMW,ok, ....Filippa, gde si ti?Nadam se da si dobro, nisam shvatila najbolje da li si bila ozbiljna oko onog problema koji si navela...potraži pomoć...ako je trebaš...ozbiljno.Doduše, čim nema praznika tamo kod vas...problem, a :wink: I, samo da znaš , ko zna gde će raditi lepi Steva septembra :wink: ???

Naravno, konkurencija, ona najozbiljnija , na kraju,

Tanja?
ps. Sorry BMW :wink:

Laka noć, devojčice!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

E pa laku noc devojcice :wink: . Samo da se javim sta se desava tj. nista se ne desava. Cekam da jednoga dana dobijem a to moze biti sutra a i za deset dana, pa da uradim hormoncice, boze kako tim skotovima jos i tepam, pa da vidim sta cu. :roll: . Kopitovicka me naravno ceka da krenemo u akciju ali sada iz prirodnog ciklusa. To nikada nisam radila pa i nemam pojma sta mogu da ocekujem. Ali dobrom se nadaj dobro ce te stici :P . To Lily vazi i za tebe posto smo tu negde sa terminom. Nablu ne smem nista da pitam oko ovoga jer znam da ona to sigurno sve zna a ja sam zakljucila da mi je bolje da nista ne znam da ne bi svasta umisljala posto sam poznata po tome :oops: Pozdrav za sve moje misice da vas ne nabrajam, pa se naravno javljam opet. :P
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Lily-an napisao:Dakle, Nabla, vidim li te na forumu, posle ponoći, čuvaj me se!!!
Da, mama :lol:

(postoji li info koja moze da ti promakne) :lol:

Znam ja da sve prolazimo kroz sve i svasta, ali nekako me kopka razlog mojih spontanih. Kad sam pravila sumu sumarum nasih dgn, videh da nas ima dosta s povisenim fsh koje su imale rane spontane, pa se onda nekad tesim da je spontani bio zbog losije kvalitete jc i da cemo jednom ubosti kvalitetnu jc....a onda nekad pomislim ko zna koji je to razlog, mozda neki imuno kojeg nismo otkrili...i tako, svadjam se, polemisem, diskutujem sama sa sobom.... :lol:

Tanja, super za prirodnjak! Jesi li vec bila na stimulisanom?

Vremejezabebe, naravno da imas jc, samo je potrebno da ti potrefi stimulaciju.

Jucy, hvala, stigla "posiljka"...samo da je "raspakujem"........ :P :D

Mini, ne znam jos nista sta mi Goca sprema. Videcu tek kad odem kod nje (cim dobijem mecu- tamo pocetkom marta)

Ajd, ljubim vas sve :D
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am

Post od jesa71 »

Kikica je rodila Jovana
pre pola sata!!!51cm,2700gr!
Slika
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 11:29 am

Post od Ivana70 »

Da znate da mislim na vas i citam sve postove ali nesto nemam sta da kazem jer mi se nista specijalno ne dogadja. Brojim dane i nedelje i sva sam izmedju nekog zamisljanja radosti i stresa od onoga sta ce biti i da li ce uopste biti do kraja.
Doktorka kaze da je rizik isti sve do kraja sto me ni malo nije utesilo.

Lily-an, evo priblizio se i taj momenat, svi cemo ti slati pozitivne misli!

Nabla, ti si pravo srce koliko pomazes drugima, ali moras sada vise da mislis na sebe i sebi da ucinis dobro. Jednom kada pocnes da razmisljas u smeru zdravog zivota (ishrana bio, bez nikotina, minimum hemije, i sl.), to postaje de tebe a ne neka prisila i veruj mi da se vise neces vracati unazad.

Mini, drago mi je da si uspela da dodjes do faze kada mozes da donosis odluke i pored svih teskoca i emocija koje su uvek prisutne
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 11:29 am

Post od Ivana70 »

Cestitam Kikice, kakav divan dogadjaj :P
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Volim kad vam okrenem ledja a ono dobre vesti. Kiki CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!! Nabla tebi stvarno nista ne promakne, pa ni ovaj moj post. Naravno da sam imala stimulisane ivf ove dva komada. Prvi je bio bas bez veze biohemijska , pa naravno nista od toga a drugi je bio uspesan sto se tice ivf a ali mised u 8 nedelji tako da opet nista. Izmedju sam imala fet neuspesan. Posle ovog drugog jos jedan fet ali nisam ni dosla do transfera jer su se cudno delili odmrznuti emdrioni tako da je to prekinuto. Sada naravno na Kopitovickin predlog radim ovaj prirodni mada nesto i ne polazem preterane nade u to ali ko ce ga znati.Mozda tu nesto i bude jer mozda su mi tako jc ipak bolje. Ne znam nista malo sam konfuzna ali videcemo. :wink:
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.........................................................................KIKICE...................C E S T I T A M
.....................................................Slika
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

Kikice draga cestitam, a Jovanu zelim svu srecu ovog sveta. :D :lol: :P
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Kikice,čestitam,sve najlepše,nek je živ i zdrav naš Jovan! :lol: :lol: :lol:
filippa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 12:33 pm

kako ste

Post od filippa »

MM - moj muz, pa tako sam ga i ranije nazivala, ne znam kako inace da nazovem coveka s kojim imam zajednicki zivot i domakinstvo osim papira iz Maticnog ureda. MD ne ide nekako za nekog od 44 godinica.

Lily, Moj problem-da potrazila sam pomoc advokata, ali opet strepnja je velika.
Nabla, Klinika ostaje Repromed, Brno, pa i ako ne bude lepi Steva. (plan B - Prontal, gde kao gost dr radi dr Lazarevski iz Sk).
Lili, bili vec neradni dani kod nas i 6 i 7 januari, a sad ce opet Dan drveca, pa malo da odanemo.Ajd' ciao.
jucyfruit
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 5:41 pm

Post od jucyfruit »

CESTITAM KIKICE I SRETNO!!!
Eh jos se neko rodio na danasnji dan..ali prije mnogo mnogo godina :)
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Kikice - cestitke... Najvaznije da ste oboje dobro... Evo ga pa prva forumska beba....

Sad ce Lilika, Nabla pa Juicy....

Nabla - samo ti podji sa saplementima... Reci sebi da je ovo u martu exprerimentalno... Sta bude bice... Ne daj se.... Mozda neka akupunkturica ne bi lose legla - zbog stresa?

Lisy :D :D Jesi dobro?

Jeso = kako nam ti? Nema te vise?

Juicy - nesto kripticna poruka... Da ti nije rodjendan?

Ivana - zao mi je da cujem za risk, ali samo polako... Bice to sve ok. Ti si sad vec 4 meseca ako se ne varam? Jesu li prosle mucnine... Da li je risk od preranog porodjaja ili usled operacije... O cemu se radi?

Cao svima... Kidnula s posla danas, ali planiram da malo popunim dan sa spremanjem kuce i plivanjem posle... pa casovi naravno... Moram da se strukturisem da bi se osecala korisno... Pusa... Odoh ja... Svraticu posle
Odgovori