Samo da svratim i javim se
Kikica je , nadam se dobro, kao i njen Jovan!

Ipak se mališa rešio da upozna Sneška Belića!
Ivana, drago mi je da si ponovo ovde!Sa nama.Ah, a pomislila da ćeš nas zaboraviti, hvala na paketu pozitivnih misli, znaš dobro kako mi toga nikada nije dosta!
Opusti se i ti.Rizik je u 21.veku, izgleda, svaka trudnoća.Polako.Kako sama sebi izgledaš sa stomakom?Da li si se navikla?Ipak, nadam se, da si prebacila te rizične dane,

Ovo nam niko više ne može oduzeti, i znate šta, mislim da pali!!Ti patentirala!Sećaš se?Pozz
Nabla, volim što delujem vaspitno!hahahahahaaaa
Mini,e, ti si nam legenda!!!Prava.BAš si mi slatka sa tim...gladna sam...pa, zamrzni malo od onih punjenih paprika...da ti se nađe

Anibla, mm mi je prošle nedelje poslao e-mail...sa posla...mobilnim...Đuzepe, volim te...bila sam mu slatka što se ismejah na mučenog Đuzepa...Pa, eto, smislio kao neki simpa gaf...Bilo mi malo blam da vam to kažem, tada...ali, tih večeri..tako smo bdeli i sludeli se...bilo nam je potreban neki relax...
Tanja, ja imam još malo vremena, tj. pre će Nabla i možda Nina...Ako, ako...skupljaću hrabrost...posle njih....
Filippa, ku-ku...pa kako bre, ovo sa klinikom?Hoću ja da ti pravim protokol za tretman?Nemoj da mi zalutaš u Brnu!Draga, ti ideš u Reprofit!
Jes, u pravi si za MM....ranije je bilo "moj mali"

Ma, sećam se svega!Advokat...čuvaj se njihovog muljanja...prati, kontrološi...!
Koga da ne zaboravim?
Ješo, i dalje da misliš o nama!Znam...hoćeš...
Sada bih rekla...da odoh na spremanje pitice sa bundevom...i ručkića...sutra idem na posao...a došla u 19h...brrrrr
Inače, ostala sam bez gela...estrogena...Apsolutno sve sam učinila da nabavim blagovremeno, jednostavno, nije bilo moguće...Videćemo šta će dr. reći...imam za samo još par dana...Nigde ga nema...Divigel...U Italiji samo na recept može da se uzme...U Švajcarskoj nema...Iz Rusije niko ne dolazi , ovih dana...a inače, ovaj gel radi Finska...estrogen.
Nadam se da me neće izjedati ovo...nekada, kasnije...ali moja procena je da ne bi bila neka kardinalna šteta....Jednostavno, nema mi druge...čekam...
Dva puta dnevo, ja rešila da mažem jedanputa, čisto da doziram...dok ne stigne...Videćemo...šta će dr. reći....Nisam očekivala da će mi to dr. zadržati u terapiji...šta je tu je...Setih se da je Mini redukovala dozu utrogest....., posle transfera...eh, sada...stvarno ne mislim da je smak sveta..ili...samo tešim sebe...ali, nisam ništa sama skrivila...sve preduzela...nije do mene...više!