Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Cestitke za nasu prvu mamu i njeno bepce i od mene :P :lol: :D

Ne znam kako pisete obojena slova......moram da naucim....jer bice ovde jos cestitanja, Bogu hvala.

Pozdrav svima, mene zakacio neki virus pa malo odmaram kod kuce, ako se osecaj bola po citavom telu moze nazvati odmorom, ali bar odmaram glavu od ludnice sa posla.
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jesa71 »

Samo da vas sve pozdravim...Tu sam ja,samo malo vise van kuce,do kraja sam iskoristila ove lepe dane da izadjem.Taman je malo i mucnina popustila...Bas mi je bila potrebna promena,za moj temperament dva meseca u kuci je previse...Batalila sam i knjige i komp...i kao 'koka s lanca',da tako kazem...
A citam,nije da ne citam,pratim vas sve...i drzim palceve...svakoj pojedinacno! :P
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Kikice, sve najbolje, ČESTITAM, :P :P :P :P :P :P :P :P
jucyfruit
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 5:41 pm

Post od jucyfruit »

Mini, tacno tako :)
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

CESTITKE KIKICI I JOVICI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x

JUCY,
SRETAN TI RODJENDAN,SRETAN RODJENDAN SRETAN TI ROODJENDAAN,
LALA-LALALA, LALA-LALALA,LALALA-LALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AJMO SVI LA,LA

MINI, sve ok samo sam malo u nekoj trci s poslom , ispitima i tako.Pitam se sto mi je to sve trebalo ,ali sam se uhvatila kao neka luda da bi ignorirala sve drugo.Vjeruj mi da ima uspjeha,samo da mi se ne obije o glavu.Ne uspijevam mm obratiti za donaciju, a ovo s svojim j.s. ispliva kao ........ne znam,koliko god ti da nadu s druge strane kazem pa nisi ti ta sretnica i to je moj najveci problem.Kako vidimo i Nabla ima te strahove,mislim sve nas to boli.
Voljela bih da se tvaja situacija smiri i zao mi je zbog svega, glupo mi je davati komenatar jer se bojim da bi moglo i kod mene da pocne tako jer mm odbija donaciju. S druge strane nemamo problema i on je zaista divan, tako da ne mogu provocirati nesto i pogorsavati situaciju.
nevena50
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2008 11:21 am

Post od nevena50 »

KIKICE SVE CESTITKE OD SRCA :P
Ej bre, prva beba na ovoj nasoj temi ako se ne varam! Nije to mala stvar. DIVNO, DIVNO
Ja se eto javljam posle 100god. samo da dodam da nemam sta da dodam. Samo Nablisku da ispravim ja 77god. takodje 2 rana spontana (8 i 10 nedelja), mnogo davno 97 i 98god. Od tada do pre 4 nista, i onda eto nece. Gospodin prvi dobio dete svoje, pa me sada podstakla Nabla da i ja razmisljam o kvalitetu tih jajnih celija tada. Iako mi je bilo 20. Ko zna, evo gde sam stigla tada ciklusi bili na 28-27 sada stigla da molim Boga za jos jedan dan, bar 22 ili 23. I nije mi nikako jasno zasto mi Goca ne meri Fsh kada je jos u septembru bio 12. Ustvari nista mi nije jasno! Rekla je da se potrudim sama jos ova dva meseca pa da u Martu vidimo sta cemo. i ja se eto trudim :oops: ! Samo sto sam umesto 2 uspela tu da nabijem cela 3 ciklusa! Nabla zasta su ti ti lekovi sto bi trebalo da pijes!
_luna_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 9:51 pm

Post od _luna_ »

Kiki cestitam!Svu srecu ovog sveta tvom Jovanu zelim!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Gde ste? :P Pascemo na drugu stranu sad ce lily osecam :wink:
ANIBLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 2:28 pm

Post od ANIBLA »

Pozdrav svima! Pokvario mi se komp pa sam bila "odsecena" neko vreme.A za to vreme RODIO SE JOVAN! DIIIVNO!PUNO SRECE KIKICI I NJEMU ZELIM! Samo nek' je krenulo! Bice jos lepih vesti na ovom forumu,ma kad vam kazem :P .
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

:roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Necemo biti na drugoj strani... Pozz svima... Dosla kuci ...umirem gladna :oops: :-? :o
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Samo da svratim i javim se :P

Kikica je , nadam se dobro, kao i njen Jovan! :P Ipak se mališa rešio da upozna Sneška Belića! :P

Ivana, drago mi je da si ponovo ovde!Sa nama.Ah, a pomislila da ćeš nas zaboraviti, hvala na paketu pozitivnih misli, znaš dobro kako mi toga nikada nije dosta!
Opusti se i ti.Rizik je u 21.veku, izgleda, svaka trudnoća.Polako.Kako sama sebi izgledaš sa stomakom?Da li si se navikla?Ipak, nadam se, da si prebacila te rizične dane, 8) 8) 8) Ovo nam niko više ne može oduzeti, i znate šta, mislim da pali!!Ti patentirala!Sećaš se?Pozz

Nabla, volim što delujem vaspitno!hahahahahaaaa

Mini,e, ti si nam legenda!!!Prava.BAš si mi slatka sa tim...gladna sam...pa, zamrzni malo od onih punjenih paprika...da ti se nađe :wink:
Anibla, mm mi je prošle nedelje poslao e-mail...sa posla...mobilnim...Đuzepe, volim te...bila sam mu slatka što se ismejah na mučenog Đuzepa...Pa, eto, smislio kao neki simpa gaf...Bilo mi malo blam da vam to kažem, tada...ali, tih večeri..tako smo bdeli i sludeli se...bilo nam je potreban neki relax...
Tanja, ja imam još malo vremena, tj. pre će Nabla i možda Nina...Ako, ako...skupljaću hrabrost...posle njih....
Filippa, ku-ku...pa kako bre, ovo sa klinikom?Hoću ja da ti pravim protokol za tretman?Nemoj da mi zalutaš u Brnu!Draga, ti ideš u Reprofit!
Jes, u pravi si za MM....ranije je bilo "moj mali" :wink: Ma, sećam se svega!Advokat...čuvaj se njihovog muljanja...prati, kontrološi...!
Koga da ne zaboravim?
Ješo, i dalje da misliš o nama!Znam...hoćeš...
Sada bih rekla...da odoh na spremanje pitice sa bundevom...i ručkića...sutra idem na posao...a došla u 19h...brrrrr
Inače, ostala sam bez gela...estrogena...Apsolutno sve sam učinila da nabavim blagovremeno, jednostavno, nije bilo moguće...Videćemo šta će dr. reći...imam za samo još par dana...Nigde ga nema...Divigel...U Italiji samo na recept može da se uzme...U Švajcarskoj nema...Iz Rusije niko ne dolazi , ovih dana...a inače, ovaj gel radi Finska...estrogen.
Nadam se da me neće izjedati ovo...nekada, kasnije...ali moja procena je da ne bi bila neka kardinalna šteta....Jednostavno, nema mi druge...čekam...
Dva puta dnevo, ja rešila da mažem jedanputa, čisto da doziram...dok ne stigne...Videćemo...šta će dr. reći....Nisam očekivala da će mi to dr. zadržati u terapiji...šta je tu je...Setih se da je Mini redukovala dozu utrogest....., posle transfera...eh, sada...stvarno ne mislim da je smak sveta..ili...samo tešim sebe...ali, nisam ništa sama skrivila...sve preduzela...nije do mene...više!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Samo da svratim i javim se :P

Kikica je , nadam se dobro, kao i njen Jovan! :P Ipak se mališa rešio da upozna Sneška Belića! :P

Ivana, drago mi je da si ponovo ovde!Sa nama.Ah, a pomislila da ćeš nas zaboraviti, hvala na paketu pozitivnih misli, znaš dobro kako mi toga nikada nije dosta!
Opusti se i ti.Rizik je u 21.veku, izgleda, svaka trudnoća.Polako.Kako sama sebi izgledaš sa stomakom?Da li si se navikla?Ipak, nadam se, da si prebacila te rizične dane, 8) 8) 8) Ovo nam niko više ne može oduzeti, i znate šta, mislim da pali!!Ti patentirala!Sećaš se?Pozz

Nabla, volim što delujem vaspitno!hahahahahaaaa

Mini,e, ti si nam legenda!!!Prava.BAš si mi slatka sa tim...gladna sam...pa, zamrzni malo od onih punjenih paprika...da ti se nađe :wink:
Anibla, mm mi je prošle nedelje poslao e-mail...sa posla...mobilnim...Đuzepe, volim te...bila sam mu slatka što se ismejah na mučenog Đuzepa...Pa, eto, smislio kao neki simpa gaf...Bilo mi malo blam da vam to kažem, tada...ali, tih večeri..tako smo bdeli i sludeli se...bilo nam je potreban neki relax...
Tanja, ja imam još malo vremena, tj. pre će Nabla i možda Nina...Ako, ako...skupljaću hrabrost...posle njih....
Filippa, ku-ku...pa kako bre, ovo sa klinikom?Hoću ja da ti pravim protokol za tretman?Nemoj da mi zalutaš u Brnu!Draga, ti ideš u Reprofit!
Jes, u pravi si za MM....ranije je bilo "moj mali" :wink: Ma, sećam se svega!Advokat...čuvaj se njihovog muljanja...prati, kontrološi...!
Koga da ne zaboravim?
Ješo, i dalje da misliš o nama!Znam...hoćeš...
Sada bih rekla...da odoh na spremanje pitice sa bundevom...i ručkića...sutra idem na posao...a došla u 19h...brrrrr
Inače, ostala sam bez gela...estrogena...Apsolutno sve sam učinila da nabavim blagovremeno, jednostavno, nije bilo moguće...Videćemo šta će dr. reći...imam za samo još par dana...Nigde ga nema...Divigel...U Italiji samo na recept može da se uzme...U Švajcarskoj nema...Iz Rusije niko ne dolazi , ovih dana...a inače, ovaj gel radi Finska...estrogen.
Nadam se da me neće izjedati ovo...nekada, kasnije...ali moja procena je da ne bi bila neka kardinalna šteta....Jednostavno, nema mi druge...čekam...
Dva puta dnevo, ja rešila da mažem jedanputa, čisto da doziram...dok ne stigne...Videćemo...šta će dr. reći....Nisam očekivala da će mi to dr. zadržati u terapiji...šta je tu je...Setih se da je Mini redukovala dozu utrogest....., posle transfera...eh, sada...stvarno ne mislim da je smak sveta..ili...samo tešim sebe...ali, nisam ništa sama skrivila...sve preduzela...nije do mene...više!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

uh, uh....vala ga reko.... :oops: :lol: :lol: :lol:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

...kako me dugo nije bilo :wink:
hajd, da pitam još jednom:
Ima li neka iskustvo sa slanjem lekova DHL poštom?Ali, lekova koji nisu registrovani u domicilnoj zemlji?Da li bi to bio problem?Obzirom da se lekovi koji nisu odobri od strane vajnog nam, resornog ministarstva, ne smeju uvoziti i pustiti u slobodnu prodaju?Predpostavka da isto važi i za ovaj sistem ili bi, ipak, mogla proći pošoljka...nešto sam sumnjičava...

Znate nešto o ovom tipu slanja medikamenata?Pls!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Za DHL ne znam ali za postu znam da je zabranjeno slati :cry: Ne znam gde si i odakle su lekovi ali ja sam jedino uspevala sa busom da posaljem po nekim ljudima koji stalno putuju na odredjenim linijama tj. svercerima. Pozdrav za Lili. :P
Odgovori