Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Eh drage moje ja se sva tresem..znate da mi je test 13-tog.. ali ja uradih onaj kucni danas jer me cekanje izludi uh..i plus se ukazao ! Jao ne mogu da vjerujem ...jao izludicu do cetvrtka .....ma ja sad ne znam ni sta pisem vise, oprosticete mi ...mm i ja smo se samo gledali u nevjerici..strah nas je i da pomislimo ..da li je moguce..
C ESTITA AA AAAA AMMMM MM
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
jucyfruit napisao:Eh drage moje ja se sva tresem..znate da mi je test 13-tog.. ali ja uradih onaj kucni danas jer me cekanje izludi uh..i plus se ukazao ! Jao ne mogu da vjerujem ...jao izludicu do cetvrtka .....ma ja sad ne znam ni sta pisem vise, oprosticete mi ...mm i ja smo se samo gledali u nevjerici..strah nas je i da pomislimo ..da li je moguce..
F A N T A S T I Č N OOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
ps.JUCY,
zamišljaj da je u ljubičastoj boji!!!!!!!!!!!!
jucyfruit napisao:Hvala drage moje..vi ste prve kojima sam rekla..osim MM naravno ...ali mozete misliti moj strah sada..sto kazu svojim ocima ne vjerujem..
JUICY,
ma, sve će biti u redu
Biće u redu i test krvi 100%
jedino, nećeš moći u COLORU da pišeš!!!!!!!!!!!!!!!