Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

...uh, ja nešto odocnila...vijala malo po netu...neću više da zapadam u zoru....

A KAKO JA DA DOBIJEM COLOR????????????????????????????????
ŠTO SAM JA NAJGORA OD SVE DECE???????????????????????????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nina68,
nismo te videli ovih dana!
ako si kod kuće, javi se!
rekla si da nas čitaš i pratiš redovno, zato, JAVI SE, NE ZATVARAJ SE!!! :P
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Jos samo malo...pa obecajem...idem pravo u krevet :wink:

Lily, Nablonja je konstatovao da imas crno beli monitor...ti u stvari pises bojom al to i ne vidis (hihihihihi)

Obozavam te najgora od sve dece :P

E bas ste me ubacile u euforiju...da ne bi spalsnjavala...Jusy na tebe je red da odrzis tenziju :lol: :P 8) 8)

Kikica, Nina68, Luna, Vago, Holy, Branka, Filippa, Sanjalica, Virna, BlackMagicWoman, nina48, andjela, lilihip, danijela9, Anna68, bojanna, LadyofTheMountain, Anna03......(neka mi oprosti ona koju ispustih :wink: ).....mislimo na vas
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
nevena50
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2008 11:21 am

Post od nevena50 »

:D E nisam verovala da cu se ovde tako smejati!
Svaka cast devojke!
Pozdrav MAMA IVANI ona je kriva za sve ovo!
:lol: :lol: :lol: 8)
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Istovremeno mi sve zvuci kao da je to neka brojka na papiru koja se ne tice mene jer meni je sve isto kao i pre. Nemam nikakvih dodatnih simptoma osim uvecanih i bolnih grudi, ali tako mi je bilo i svaki drugi put kada nije uspevalo..
U stvari ja jos nista e verujem dok ne vidim svojim ocima

Ufff Ivana - nemoj sad da nam postanes VETERANKA BARBIE... Sve je bre super!
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

ma, i kada bi Minika poslala nm na moje ćufte...časkom bi se odobrovoljio za dalje tretmane.......

Ma mnogo si confident! Smisli nesto bolje, jer, elem, ja pravim najbolje cufte na svetu... MM - bas nesto ne gotivi cufte... Kakva si sarmama? :wink: :P :lol:

A KAKO JA DA DOBIJEM COLOR????????????????????????????????
ŠTO SAM JA NAJGORA OD SVE DECE???????????????????????????

E pa Lili - ne umes da se igras, bre! Mozda Nablonja ga ubode pod pravim uglom - the bit about black & white screen!
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Vidi boga ti, i meni se nesto zacrni... A bila sam ubedjena da sam tu izmesala neke boje... Eto ti ga de!....

Pozdrav to svim CHATTERS!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini napisao:

... MM - bas nesto ne gotivi cufte... Kakva si sarmama? :wink: :P :lol:
...........to je zato što nije probao moje ćufteeee.........
:wink:
Kakvo je to pitanje, o sarmama????Confident...nego, šta :wink: Ta, Mini tu sam još i bolja no sa ćuftama :wink: :wink: hi, hi, hi,

Deco, na svim drugim forumima imam sve opcije, ovde, ni veličinu fonta "nemog" menjam!!!!!!! Pa, nije samo meni, još je neko prijavljivao.....OĆu i ja da se igraaaaaam!!! Control panel, nalog, možda bi tamo trebalo da proverim?? Hmm, ne bih baš da puštam mog haus majstora ovde..........eto, sada neće ni smaje.........

:o :roll: :x

Mama Ivana, a gde si nam ti?
Zahvaljujući tebi, ovaj vrtić ovde postao neeestaašan!!!!!!!!

:P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :lol: :lol: :P :P :
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

.....vidi sada, pa ovo....uopšte nisam htela da boldujem....tako kao dajem na značaju svom postu, jel tako?....a , kada bih ja to...
........kada svi znaju da sam oličenje skromnosti........hahahahahaaa,

e, Ivančice naša, vidiša da smo švrćnuli načisto.... samo da to sunašce nade koju si nam ti donela, ogreje i nas :P
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Lilika .... Mnogo si bre neozbiljna :lol: 8) :lol:

Ivance - ajd javi nam se! Jesi li zakazala UZV?
filippa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 12:33 pm

Bravo mama

Post od filippa »

Ivana, ljubavi, bravoooo
I da se zna ja se prva upisah kao forumska teta. Elem prva treba da dobijem mekike kad se porodis!pozdrav svima buducim mamama(a to smo sve ostale, zar ne?)A sto se tice smajlica, kolora i ostalih cuda, tu sam nepismena. Etnolog, sta cu.
kikica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 4:45 pm

Post od kikica »

Ivana, prelepa vest, draga nasa mamice, beta je prava lepotica!!! Neka je sa srecom, jedva cekam izvestaj sa UZ!

DEVOJKE, KRENULO JE, KRENULO!!!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

IVANA DRAGA CESTITAM!!! Divna, divna vest u ovim danima, za mene na zalost prilicno crnim.
Nisam se ukljucivala, nisam stigla, pogodilo me iz vedra neba, najbolja drugarica, tri godine starija od mene, smrvljena od raka, kasno otkriveno, muz i ona nikog nisu hteli da gnjave, kad sam saznala vec je 20 dana u bolnici...tuga jedna. Oprostite mi molim vas, nisam ovih dana svoja. Ivana i sve ostale samo gurajte, mora biti zivot jaci od smrti, samo, ovakve informacije nas debelo rastrezne...Ma uzivajte u zivotu, jedan je i visi o tankoj niti. Sta bude bice, nemojte se sekirati...radujte se druzite, provodite vreme sa dregim osobama. Ja sebi ne mogu da oprostim sto je nisam dugo videla...Oprostite jos jednom, ne bih da kvarim slavlje...ufff
jucyfruit
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 5:41 pm

Post od jucyfruit »

Eh drage moje ja se sva tresem..znate da mi je test 13-tog.. ali ja uradih onaj kucni danas jer me cekanje izludi uh..i plus se ukazao ! Jao ne mogu da vjerujem ...jao izludicu do cetvrtka .....ma ja sad ne znam ni sta pisem vise, oprosticete mi ...mm i ja smo se samo gledali u nevjerici..strah nas je i da pomislimo ..da li je moguce.. :o :o :)
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Juicy - Cestitke.... Drzim palceve za betu....Sad je izgleda bas krenulo na forumu!

Keep us up-to-date
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

Jucyfruit cestitam! Jedva cekamo veliku betu, zasto cekati cetvrtak, moze beta i sutra, bice velika sigurno!
Odgovori