Hvala Ivana,
Sada sam jos vise raspamecena nego ranije, pretpostavljam da se lilihip ne javlja cesto, jer ima najlepsi razlog, svoju malu bebicu.
Ne znam sta da ti pisem na PP, ali hvala na ponudi, citala sam sve i svasta, kao sto sam vec rekla, jedni kude, drugi hvale iste lekare, ali ako se setim neceg konkretnog javicu ti.
Najgore sto su se formirali klanovi, narocito kad se govori o Goci, jedni kude, a onda drugi to anuliraju svojim postovima, mislim i da se i jedni i drugi nekad zanesu, pa ne mozes da vidis gde je prava sredina.
Ima i slucajeva zena kji su kod nje radili neuspesne VTO, ali opet ne znas ni informacije o starsoti, o hormoima, uzroku steriliteta i sl.
Vi ste bar deo brige prebrinule, izabrale klnike, lekare, pa sta vam Bog da, kao i svima nama, a ja sam tek sad u dilemi.
Vidim RaDunovic se dobro kotira, da li je naka isla kod njega i kakva su iskustva ?
Danas cu da posadim muza pred kompjuter da on malo cita, pre neki dan mi je rekao da previse vemena provodim pred racunarom, a doktori bolje znaju nego zene koje pisu.
OK bolje znaju, ali koji doktori

OK, tek se vratio s puta, a ja se zalepila za komp, pa mu je verovatno to smetalo
Inace, folikul je pre 2 dana bio 11 mm i opet danas 11, ali doktorka kaze da to nema veze, moze sa desiti da poraste, prosli put je lepo rastao svaka 2 dana, pa cu u petak videti sta je.
Jos postoji mala sansa da se folikulcic poveca i da "oktobarski radovi" budu uspesni.
Nabla sta bi sa tvojim folikulom, trebao je da pukne ? Ako si negde vec napisla, izvini sva sam rastrojena, a lako je pretpostaviti i zasto.
Hvala vam jos jednom