Mini napisao:Ivana - da li te sinhroniziraju sa donorom o kojoj si pisala pre ili sa nekim novim ko je sada na raspolaganju pa otud takva info... ONi su meni pisali da treba priprema od min 2 meseca sa estrofemom itd...
Je si li ti povadila sve testove koje traze. Meni neki od njihovih testova nisu ni poznati....
Da sa istom onom koju su mi jos pre nasli. Trebalo je da pocnem u avgustu sa pilulom ali ja nisam htela odmah (tada sam imala onaj prvi ciklus nakon -- sa Reprofitom). E sada, umesto da mi sve pomere za mesec dana, oni mi skracuju uzimanje kontrac. sa 2 na nepunih mesec dana. Ne smeta mi da tako bude ako je to ok, ali da li je ???
Traze mi i rezultate testova, avans, pregled, testove za muza, a ja nista od toga svega jos uvek nisam pripremila jer sam mislila da ima jos vremena
Mislim sve to moze da se prikupi za koji dan nego sam malo zbunjena protikolom: 19 dana pilula, pa onda nakon 3 dana treba da dobijem- tada krece estrogen + anopirin + aspirin i oko 25. okt transfer
Mini napisao:Samo sam htela da vas izvestim kako je Reprofit on the roll ovog meseca - mislim oko 6 pregnancies... Od juce 4. Zvuci dobro, eh? August katastrofalan jer su svi imali negativno a sad odjednom bonanza beba!
A da nisu malo ubacili kvalitetnije celije, cisto da se popravi prosek? BTW, pre 6, dana na moje pitanje kada misli da odgovori za audit i da li nas je zaboravio, Stepan mi je samo odgovorio "sorry, I am very busy" i od tada nista ? Bas cudan tretman pacijenata, imam osecaj kao da nesto krije ili ne zeli da nas ima za buduce klijente. Pa cak i da je tako, duguje nam objasnjenje, zar ne?