Ivana,
šta si odlučila, ideš 2-3 dana, tj. ideš na svežu ili smrznutu? Vidoh na Avi da kod smrznute, postoji mogućnost "opstrukcije" ICSI metode...Mada, ne znam zašto bi se moralo ići na ovu metodu, ako postoji mogućnost odabira kvalitetnog spermatozoida, ako se mikropskopski može uočiti da nema abnormalnu formu ili neki morfološki defekt? Ja sam nekako, izgleda, " u svađi sa ICSI metodom"

Meni je skroz prirodno tvoje stanje trenutno stanje, povodom skorog odlaska u Repromedu...Ipak, pred neposredni odlazak, put, ET..uslediće , možda, neka laka, pozitvna trema.
Mini,
zašto sam stekla utisak da nam nisi baš "sve" rekla

Nabla,
šta bi sa ooodmooorooom?Iako mi je na poslu i turbulentno i trusno...nikad gori period za ma kakva odsustvovanja...ja nisam mogla više...kada je počeo da me lomi grip, u sitaciji dok na nekakvom sastanku se presipa iz šupljeg u prazno...više nisam mogla...naglas sam izustila-prijavila-priznala da trebam odmor...usled bolesti, umora , iscrpljenosti...Činjenica da ću te dane potrošiti na obavljanje zadocnelih obaveza, čim se malo oporavim, ali bar nemam taj stresni momenat jurcanja posao...vamo-tamo...
Lady,
i ja sam čula samo dobre info o klinici Kaali u Segedinu...idi na temu IVF...imaš opis jedne koja navodi kako su čak išli i vraćali se u toku jednog dana, pa i popodneva...da izuzetno funkcioniše sve, da imaju vrlo obzira u odnosu na pacijente koji putuju...nešto čak i ne naplaćuju..baci pogled..Inače, shopping, u stanju depresije?Odavno nemam kupoholičarsku maniju u stanjima, navodne depresivnosti...Ranije, da! Ah, da, i nikada nisam kupovala knjige u takvim momentima...uvek neke prizemne, praktične, ženske sitnice...
Draga, Lisy, hajde javite nam kakav vam je UZ, posle cikloprogynove! To bi trebalo biti the end uskoro... zar ne?Baš me zanima kakav će biti horm. status...bez obzira što dobijate m.nadajmo se dobrim rezultatima

Luna, koliko je prošlo dana?Kada će test?Čekamo da nam se javiš

Jucy, i ja imam istovetne strahove,,,Ipak, mislim da su neosnovani...Osim što mora doći do izazivanja ciklusa, mislim da se ne dovodi u sumnju mogućnost formiranja dovoljnog endom!Meni su tako rekli bar dva dr...Uostalom, izostanak ciklusa sa pratećim horm. disored-om i jeste jedan od razloga donacije! Hajde, molim te kada se javiš, reci šta konkretno piješ, kakve su ti instrukcije...dokle si došla,,,Verovatno nije bez značaja vreme izostanka ciklusa... stvarno bih mogla da tvrdim da su meni rekli bar 2 meseca je potrebno, to se uklapa u onaj interval koji sam već pominjala: 10-12 nedelja, po potrebi, uz UZ praćenje..Videćemo i šta će meni u Avi predložiti...Malo je verovatno da bi mi zakazivali, da objektivno nije moguće napraviti uslove za ET, a imaju moju anamnezu...
....vidi se da mi je bolje...