Evo konacno i ja da dam neki izvestaj:
Juce 2 dc, fsh=13, E2= 30 i nesto
Primila me Goca. Iskljuciva je po pitanju da kod mene ne postoji ni jedan opravdan razlog za IVF. Kaze dve stimulacije s takvim fsh bi potpuno ugasilo jajnike. Uglavnom, kaze defekt lutealne faze- treba popraviti I fazu ciklusa. Posto lose reagujem na klomifen trebalo bi pronaci neki drugi nacin. Kaze (isto sto mi je i Radoncic rekao) da postoji mogucnost da imam povremene nocne skokove prolaktina sto ometa kvalitetnu ovulaciju pa je stoga progesteron u II fazi nizak. To bi se resilo preventivnim uzimanjem pola tabletice bromergona.
Haha, setih se Ivane, odnela sam joj ne fasciklu vec registar s detaljno uvezanim nalazima i rezultatima po segmentima (posebno imunologija, posebno hormoni itd.). Napravila sam joj i tabelaran prikaz svih UZ radjenih u proteklih dve godine (a bilo ih je 13) kompariran s hormonskim stanjem na pocetku, u sredini i na kraju ciklusa kako bi imala potpun uvid kako se odredjena konstelacija hormona fakticki odrazava kroz moj endometrijum i folikule. Sve je detaljno sa strpljenjem prelistala, proucila i iskomentarisala. Naravno, iskomentarisala je moje ucenje ginekologije ali nije bila neprijatna. Shvatila je da sam opsesivac pa je dodala da je ona jos veci opsesivac nego ja. To mi se svidja jer to znaci da ce biti bolesno detaljna

Na kraju kad je zakazivala sledeci randevu, kaze "za vas mi treba zivaca i energije...dodjite odmah prvi u 8 ujutro i donesite ponovo sve vase nalaze...to cu morati kuci da ponesem da to malo proucim i porazmislim".
Da, kaze da sam na Yasmin lose odreagovala posto je trebalo da imam smanjeno krvarenje, a kod mene sve lipti...ostavih crvenu baricu na podu posle UZ.

Da... Rikiki, iskomentarisala je da je "izuzetno hrabar" onaj koji mi je preporucio kontraceptiv s obzirom da sam heterozigot za hiperkoaguabilnost

Sledeci randes je 10 dc (22.09.)
Izvinite sto me redje ima, al sam bas, bas, bas do guse u poslu

Ljubim vas sve