cmokic svima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
AmenLily-an napisao:Ja sam , takođe, redukovala skitnju po netu...pogubiš se...Ali, nužno, u nekoj fazi moraš da prođeš istim putem....Da sam dođeš do nekih zaključaka... Opet, tu smo da taj put bude lakši, brži, uspešniji...bezbolniji...Na žalost, svakodnevnicu čini još toliko drugih stvari, koje traže da im se ravnopravno posvetiš
Ne znam nisam bila na tom forumu ali mozda je broj onih koje su u "donacija" prici mnogo veci nego na nasem forumu? Ne zaboravi da smo ovde samo dve koje su prosle kroz po 1 pokusaj, a ostale su na pripremi za ivf (smanjivanje fsh i sl.)Lily-an napisao:Ja sam bacila pogled na hrvatsku Rodu....Pa, šta je ono tamo? Skoro da je svaka trudna!!!! Kao da se svaka vraća iz Praga, iz Pronatala - trudna? Jucy?!!
Polako, bice, bice, mi se tek zahuktavamo, sledeca si na tepetuLily-an napisao:Tamo sve vrca, poskakuje, kipi od radosti, sreće, čestitiki...Čak su im ikonice smajlića kreativnije, veselije....A mi, ovde?
E, ovo me podseti kako bi ti glasio klasican glupi odgovor prosecnog coveka koji nista ne kapira o ovom nasem problemu "ma treba samo da se opustite i sve ce samo od sebe da se desi" hahahahaaaLily-an napisao:...Red je da se nešto planirano realizuje, red je da se dogodi neplanirano iznenadjenje, koje će obradovati sve nas !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, tako!!!