Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Šta da kažem, pokušala- uspela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo treba da se prošetam do centra grada, odem tamo gde su mi rekli, potražim osobu na koju su me uputili i da dobijem avio karte, ZA OBOJE- POVRATNE!

Obavestim o odgovoru klinike, za tačan datum, preciziranje dolaska, detalja...Tako i za smeštaj: mi vas čekamo, pomenuli su vaučer, verovatno radi smeštaja, tačnije da je smeštaj regulisan, i da će mi osoba za kontakt u BGu dati sve što treba!! Da će nas preuzeti na aerodromu!U Sp!

U stvari, imam osobu " koja je zadužena za mene", a udaljena 1711km!!!!

Dakle, čovek kazao: javljate sve što odgovore iz klinike, pustite poziv, prekinite i ja vas zovem....Ne mogu da verujem!

Radi se o ljudima koji žive u Rusiji! U SP!
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Oh kako sam se useprtljila- ja te cekam na prethodnoj strani i tek onda skapiram da se pojavila jos jedna strana :D

To je stvarno da covek ne poveruje! da li je moguce da tako nesto postoji? Da nisi upala u kakav istrazivacki projekat pa je zato sve free???
Pa oni su ti time ustedeli zamalo pa 10000 eura :o :o :o :o

Ako oni imaju osobu za kontakt ovde u Bg-u to znaci da im je odlazak nasih parova vec razradjena varijanta?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Dobila sam informaciju da je ta osoba- kompanija već finansirala neke medicinske intervencije, pomagala našima sa ovih prostora....

Zatim, tužna priča, a PRE SVEGA ISKRENA/ da izgubim nemam šta/i eto, to je za sada to!

E, sada, draga reci ti meni, kako da mi batalimo cigarete? Jer, MM rekao da neće na put sa mnom....
I, stvarno, kako mogu da se kockam sa takvom šansom?
Ali, kako kada je to bolest zavisnosti?

Meni nema života u kući, ako od sutra ne prestanem! I, kakav sam ja to čovek, da mogu sa svim i svačim da se nosim, a da budem poražena od duvanske industrije?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Ma, jok!

Ovde im je samo ogranak, a u Rusiji sedište kompanije!

nemaju neposredne veze sa ovom našom pričom nikakve!

Radi se o srbima, konkretno moćnim, u svakom smislu!
Ali, i porodičnim ljudima...
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

ma kakva zavisnot od cigara kad ti se nudi takva sansa :o :o :o

Brzo to u kantu za djubre :lol: . Evo i ja planiram isto :lol:

Ufff, ovo ce za vas biti besana noc, znam :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka cast toj kompaniji, takvo dobrocinstvo je skoro nespojivo s vremenom u kom zivimo.
Nadam se da ces da ugrabis prvi moguci datum- obavezno!!!!!!!!!!!!!
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

ja mislim da sam taj sajt vec gledala pre jedno godinu dana, u stvari secam se da je rec o nekoj klinici u SP i tad je cena bila 5000 eura (ako je to ta klinika)
Sutra cu da probam da procesljam hardisk da vidim da li smo naletele na isto
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Takve ljude treba imenovati, ali to ne mogu učiniti, za sada, ne znam da li bi to želeli, da li to mogu...

Ma, šta ti je Nabla, vlasnik Grand kafe i Zoran Drakulić iz WEST Pointa dali milionče- kao finansijeri- sponzori Crvene Zvezde?!!

SAmo što smo mi malecki, pa ne znamo da oni to skrckaju za tren! Znaš li kakav je obrt na godišnjem nivou, u mega-giga-ultra kompanijama???

Nije nikakv projekat, direkt sam zvala..."sad il nikad"!Inače, već su imali humanitarna sponzorstva...
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

uuuu, ovo je retko vidjen pozitivan Marfi (hahahahahahah) :D :D :D :D

Dal sam te dobro skapirala, nasi ljudi su vlasnici AVE?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

nabla napisao:uuuu, ovo je retko vidjen pozitivan Marfi (hahahahahahah) :D :D :D :D

Dal sam te dobro skapirala, nasi ljudi su vlasnici AVE?
Nisu! Ava Petar je rusko-finska klinika!

Samo, sve ide preko naših ljudi.
MOj jedini zadatak je da budem u kontaktu sa klinikom, i da ih obavestim o datumu planiranja puta- zakazivanja pregleda! Ništa drugo!

I ovde u Srbijiji i tamo u Rusiji rade i rusi i srbi...

ma, kada me lično pozvao glavni, glavniji, najglavniji / al mi ide ova gradacija/, znači, bez sekretarice, direkt taj čovek sa druge strane, kada nisam pala!

A, opet, kažem, kada god sam sa velikima komunicirala, sve je bilo lagano i glatko, a oni miševi, e, te sitne duše, iskompleksirane, što mogu da ti zagorčaju život!

nabla, ajde, kaži-priznaj da sada - trenutno dok postujemo pušiš???Priznaj, ionako ti neću verovati ako kažeš Ne!

JOj, mene treba kontrolisati....

Sutra šaljem mail sekretarijatu klinike - odeljenje za strance, tj. gospoji koja mi je odgovorila prošlog puta, iako sam poslala dr. koja je zadužena za kontakt sa ino- pacijentima!

Julija se zove žena...Julija...A dobijem malenu ruskiinjicu, pa da bude npr Julija...ili u znak zahvalnosti/ setih se nekih tv reportaža/ ime mog dobročinitelja, a?

Šta će pomisliti, sutra, devojke kada vide šta smo noćas sve pričale?
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Nikako da pohvatam ko, sta, od koga.....
Sad kad sve ponovo citam imam utisak da ti sve placa neka kompanija koju drze nasi ljudi koji zive u SP i da to nema veze s dobrocinstvom AVA klinike? Jesam sad pohvatala konce? :D

MM se sav raznezio- kaze, ima Boga :D
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Lily-an napisao: nabla, ajde, kaži-priznaj da sada - trenutno dok postujemo pušiš???Priznaj, ionako ti neću verovati ako kažeš Ne!
Ma sve priznajem (hahahahahahahahaha) :lol:
Inace, kad god pokusas da me zamislis za netom, molim te nemoj bez cigare (hihihihihihi)
no, popravicu se, obecajem :lol:

Inace, bacila pogled na AVU- da, to je ta klinika na koju sam nabasala pre godinu dana :D
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Joj, ne znam ko je od uzbudjenja konfuzniji od nas dve (hihihihihi)

Ti nasi rade s AVOM i onda te neki najglavniji, a koji je nas, (uff), nazvao i rekao da ce svi troskovi biti pokriveni (ajmo mi na lalanje, sutra cemo biti bistrije glave) :lol:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Jeste, draga moja, od danas i o spavanjuu treba voditi računa!

Još jednom, finansira vlasnik te kompanije.

Nema veze sa Avom, osim što je u istom mestu sa svojom porodicom, u SP-u! I što ima moćnu tvrtku, po vascelom svetu...a poreklom, iz SRB.

Laku noć svima, sutra ću samo da otrčim na posao, što se mora- mora, ionako sam baš izostajla...

kada se vratim, pišem AVI, pa odmah ovde!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Šaljem ti kissić, a ti poljubi svog muža!

Ima li lepa reč cenu? Nema.
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Cao narode,

Evo nesto sam probala da vas ukapiram pa mi ne ide ic...

Da li ovi nasi placaju celi tretman ili odlazak na konsultaciju.... I kako su oni uopste upali u kombinaciju i.e doznali o tvom tretmanu....

Da ubacim jos jedno ime u spanner....

Altra Vita u Moskvi ima thread na fertility friends i dobre reviews... Ja sam je eliminisala na konto troska, i viza. Smestaj u Moskvi je dosta skup i oni traze nekoliko testova koje Stepan nije trazio.... Na pr pipel biopsy, sto je biopsija endometrijuma...

St Petersburg je svakako prelep grad i meni nesto lepsi od Moskve pa mislim da ces se lepo provesti....

Ivana - je si li ti donela neke odluke? MM nista ne pominje o buducim tretmanima... a NISAM ni ja. Jurim da nadjem neki posao sad od Septembra, jer mislim da se lenjstvovanje ne moze vize opravdati...

Ajd pa mi budite dobre....

I vas dve --- prestanite da pusite.... :wink: :wink: :roll: :roll:
Nema smisla... 8) 8)
Odgovori